Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים!

בשעה טובה מצאתי רכב ולקחתי לבדיקה.

המדובר ב גולף 02, שנראה לי שמור יחסית.

האוטו עבר שתי בדיקות :

קומפיוטסט -

1.רעש מערכת תיזמון ושסתומים , סימני פתיחת אגן שמן מנוע/החלפה,ניקוי ותיקון מערכת הקירור/מע חימום פנימית,קורוזיה

וסימני נזילה בחיבורים. (כן! כל זה סעיף 1 , שנשמע כמו כסת"ח)

2. לתקן זווית היגוי , שחיקת צמיגים.

3. נקישה בשילוב הילוכים + השהייה, רעש וחופש ממערכת הנעה, יש לבדוק מצב שמן וגיר במוסך מורשה, אין אחריות לתיבת הילוכעם אוטומטית.

*4. נורית קוד תקלה דולקת , לבדוק במוסך מורשה

עקב סעיף 4, השקעתי, והרכב נלקח לעוד בדיקה במורשה.

ואמרו לי שהבעיה היא בטרמוסטט, הצעת המחיר שלהם זה 1000 ש"ח.

השאלה שלי האם משהו נראה חמור בבדיקה של קומפיוטסט?

אם מישהו יכול לעזור לי לעמוד את עלות התיקון של הבעיות הנ"ל זה יהיה נהדר!

סופשבוע נעים.8)

פורסם

מה עוד אמרו לך במורשה? נתנו לך חוות דעת על הגיר למשל? המלצתי שתפנה ביום ראשון ל"מוסך רון" (אם אתה במרכז), הוא ממוקם במסגר קרוב לפינת אלוף שדה לכיוון תחנת האוטובוס המרכזית.

על פניו ניראה שהבדיקה סבירה מאוד ואפילו די נקייה. נקישות תמצא בכל בדיקה של גיר אוטומטי, שווה לבדוק בשביל השקט והחיסכון של אלפי השקלים אם באמת יש משהו רציני בגיר. חוץ מזה אני הייתי מוריד את מחיר התיקון של הטרמוסטט, עלות צמיגים חדשים, ועוד כמה שקלים על מה שרון יגיד לך. אתה יכול לסמוך במאה אחוז על חוות הדעת של רון או של החבר'ה במוסך המקצועי שלו (ד"א לא הזכרתי שהוא מתמחה ברכבים מהקונצרן הזה).

בהצלחה ושבת שלום.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

במורשה הבחור הסתכל על הדף ברפרוף (אבל באמת במהירות) ואמר שכדי לבדוק את העניין

יש לפתוח את הגיר = בדיקה של 4 שעות והרמת הרכב.

חוצמזה הוא אמר לי לא להתרגש מזה , שזה יכול להיות סתם כי הוא ראה הרבה כסת"חים בחייו בנושא.

ואגב אכן הורדתי את המוכר בעקבות התקלות הנ"ל.

נקווה לטוב..

פורסם

הבדיקה טובה סה"כ.

הגיר זה נושא שצריך להתייחס אליו ברצינות,אני הייתי לוקח לבדיקה במכון גירים.

הגירים האוטומטיים של גולף 4 לא מצטיינים באמינות שלהם.אז לקוות לטוב זה נחמד אבל...better safe than sorry.(ולהחליף גיר אוטומטי בגולף זה sorry רציני.מנסיון :?)

V5

פורסם

כבעל גולף מודל 2002 , מבדיקה שעשיתי לרכב לא מזמן מה שכתבו לך בבדיקה יש דברים שחזרו גם אצלי .

צמיגים ,זויות ... ,גיר . נראה לי שמדובר בנוסח קבוע וכסתח , הרכב שלי מטופל טוב מאוד בלי לחסוך שקל והכל בחלקים מקוריים ויותר טובים מהמקורים , לאחר הבדיקה הלכתי למוסך לתיקון ה"ליקויים " והם אמרו לי שהכל תקין ואין מה להחליף , למרות שהם מכירים אותי ויודעים שאני אתקן הכל.

לגבי הגיר : למדתי על בשרי שהבעיה היא לא בגיר , הגיר יכול לעבור גם 300K בלי שיפוץ או החלפה , פשוט לבדוק שהקולר תקין !!!

בהצלחה

• תוכן חדש...