Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

ברשותי פיג'ו 307 SW. במצב קירור המזגן מתחיל לעבוד קצת ומיד נכבה. כעבור כמה דקות הוא שוב נדלק לזמן מועט ונכבה שוב. לפעמים אחרי נסיעה ארוכה הוא נדלק ונשאר דלוק.

הרושם שלי שזו בעיה במחשב (בצרפת לא מכירים את החום שלנו :-D).

מה עושים?

תודה

פורסם

מתחברים לדיאגנוסטיקה וסורקים. מומחה שבאמת מבין - יעלה על הבעיה מיד.

ללא שום קשר - בדוק מתי הוחלף פעם אחרונה מסנן מזגן. בדוק מתח מצבר - האם בתחום התקין?

יכולה להיות גם בעיה בחיישן הטמפרטורה של המזגן.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

"אוהב ישראל" שלום

גם לי יש פיגו 307 עם בעיה זהה לחלוטין כמו שאתה תיארת , הגעתי למוסך פיגו ובלי לבדוק החשמלאי אמר לי שזה המאוורר הפנימי (מאוורר שנמצא מתחת להגה) ועלות תיקון היא 2000 ש"ח.

כמו כן אם אני מפעיל את המזגן על עוצמה נמוכה (לא טמפרטורה) המזגן עובד רציף ללא שהוא נכבה.

האם כבר טיפלת בבעייה ואם כן אשמח לדעת מה הייתה התקלה אצלך.

• ספונסר פורום
פורסם

לא מובן משאלותיכם אם המאוורר הפנימי מפסיק להסתובב ולנשוב אוויר ,או שרק הקירור מפסיק ומשב הרוח ממשיך?

אורן

פורסם

לא יוצא כלל אוויר למשך דקה או 2 ואז מתחיל מחדש וזה קורה כמספר פעמים.

האוויר לא מפסיק מיד לצאת אלא כמות האוויר מופחתת לאט לאט עד כדי הפסקה מוחלטת.

אבל זה ממש מוזר כי אם אני מפעיל את המזגן על בעצמה נמוכה התופעה לא מופיעה.

אשמח לתגובה

פורסם
"אוהב ישראל" שלום

גם לי יש פיגו 307 עם בעיה זהה לחלוטין כמו שאתה תיארת , הגעתי למוסך פיגו ובלי לבדוק החשמלאי אמר לי שזה המאוורר הפנימי (מאוורר שנמצא מתחת להגה) ועלות תיקון היא 2000 ש"ח.

כמו כן אם אני מפעיל את המזגן על עוצמה נמוכה (לא טמפרטורה) המזגן עובד רציף ללא שהוא נכבה.

האם כבר טיפלת בבעייה ואם כן אשמח לדעת מה הייתה התקלה אצלך.

אתה רוצה להגיד בעצם שזה המפוח? נשמע לי קצת תמוהה בד"כ כשהמפוח הולך הוא נתפס ולא מסתובב כלל, בדקת כיוון של הנגד מהירויות?

פורסם
המאדה מזגן קופא

זה קורא בגלל מדחס לא תקין או טרמוסטט (תלוי בסוג המערכת)

בד"כ מעבה קופא בגלל אוויר בתוך מערכת הקירור אשר גרום למים במערכת, המים נעצרים בתוך המעבה וקופאים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אצלי אותה תקלה בדיוק

דגם XT (בקרת אקלים) יוצא אוויר קר תקין, ואז מפסיק לגמרי לזרום אוויר לכמה דקות ובהדרגה חוזר לצאת אוויר קר.

איך פתרתם את הבעיה ?

פורסם
בד"כ מעבה קופא בגלל אוויר בתוך מערכת הקירור אשר גרום למים במערכת, המים נעצרים בתוך המעבה וקופאים.

נכון!!

גם גז מזגן מהול לחות או מזוהם יגרום לקפאון מאדה

אם חושדים שזה המצב אז מוציאים את הגז לאויר וטוענים בגז חדש ונקי אם ממשיך לקפוא וזה מדחס עם ספיקה משתנה מחליפים מדחס או שסתום ספיקה על המדחס

• תוכן חדש...