Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שני מנועים לרכב פרוייקט,מנוע 5700 V8 ומנוע 4100 6 צילינדרים טורי

רציתי להוסיף טורבו לאחד מהם פשוט ה4100 יותר אמין מה דעתכם?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

שלום

ברצוני להבהיר דבר או שניים, לא חושב שמישהו בפורום יתנ לך דעה מקצועית בנוגעה לשאלה שלך אלה אם תתנ עוד כמה פרטים על שני המנועים,

לא חושב שקיים מישהו שיגיד לך למה יותר טוב רק בגלל הנפח או הסוג מנוע. זה בכללי,

תיאורתי, שאני לא הייתי הולך לפי זה, כי זה כללי מדי . זה תלוי איזה טורבו ועל מה זה ישב , כלומר, אם זה טורבו יחסית גדול , אז אני הייתי הולך על הV8 ואני מתכוונ גדול.

אם זה משהו פחות גדול אז GT30 כי אם תשים טורבו קטנ על אחד מהם [אם זה ממש קטנ אז אינ לך מה לשים על שניהם] הטורבו לא רק שיגדוש לך מנמוך ולא יוציא לך הספק מהמנוע כמו שצריך, יש מצב שהוא גם יגביל אותו.

עכשיו לפי הנפח של הV8. זה דגם מאוד נפוץ של מנוע אמריקאי, והנפח השני לא ממש עולה לי בראש איזה מנוע זה. אז אני הייתי הולך על הV8 בכל מקרה. אבל שוב, אתה צריך טורבו יחסית גדול שיתאים לנפח, תחפש בחו"ל פרוייקטים על המנוע הזה תראה איזה טורבו'אים מרכיבים.

מקווה שעזרתי

A.R.T Performance

• תוכן חדש...