Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MIDRANGE כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מחברים מיד ממערכת בבית שהוא 8-6 OHM בחיבור ישיר למגבר ועל ידי חיתוך תדרים נכון ...

האם זה יהוה בעיה מבחינת הסאונד ..?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

לא , המגבר פשוט "יתאמץ" פחות

וההספק ירד

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אן קיי ..

זאת אומרת ש אם כרגע יש לי מיד כזה ואני רוצה להפוך קומפוננט ל 3 חלקים אז זה אפשרי..

בחיבוא של המיד אקטיבי למגבר מס 2 ו הקומפ מחוברים למגבר מס 1

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

ברמה העקרונית כן

קח בחשבון שההספק פחות או יותר קטן בחצי ב8 אוהם מול 4 אוהם

אז אם המגבר לא חזק + הדרייבר שאתה מנסה להגביר לא נציל - אתה תכנס לעיוות לפני שתגיע לווליום גבוה

אבל בגלל שאתה מדבר על מידריינג' לרוב אין בעייה עם זה כי לא צריך הספקים גבוהים בשביל דרייברים כאלה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

shonik23,

קח בחשבון שאלמנטים של בית לא נועדו לסביבה של רכב, תנאי הסביבה ברכב חום\קור\לחות\מים וכו' לא יעשו טוב לרוב האלמנטים הבייתים.

דני.

פורסם

אל תשכחו שמדובר באלמנט ביתי שהנצילות וההספק מותאמים לאלמנט 8 אוהם. כלומר יש לנו נצילות שהיא למעשה משתווה כמעט עם רמקול 4 אוהם ובסופו של דבר זה מה שקובע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב .. חיברתי את המידריינגים על מגבר נפרד ו ביצעתי כיוון דרך ה קרוס של המגבר..

ותאמינו לי נישמע הרבהה יותר איכותי ועמוק מאשר אם 2 אלמנטים...

דרך אגב זה למעשה רק פטרון זמני..

אני בסוף החלטתי להביא מיד של CDM 84 אם לא טעיתי של מורל ו קרוס MX 33

+ טויטרים MT 22 או MT 23 /

אך כרגע גם זה כבר נישע יותר טוב ..

• תוכן חדש...