Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול ולהתיאץ לגבי מכונית הראשונה שאני עומד לרכוש בקרוב.

התקציב שלי הוא עד 50K והתקציב החודשי הוא עד 2000.

המכונית הראשונה שברצוני לקנות היא אופל טיגרה 96-99, עכשיו השאלה שלי לגביה היא : האם היא אמינה? האם היא מכונית טובה בשביל מכונית ראשונה? והאם יש לה 4 מושבים בפנים? כמה דלק היא שותה? והשאלה החשובה ביותר מה עדיף לקחת 1.6? או 1.4.

המכונית השניה שברצוני לקנות היא יונדאי קופה 97-99.

השאלה שלי לגביה היא : האם היא אמינה? וגם אם היא מכונית טובה בשביל להיות ראשונה , כמה דלק היא שותה? והאם יש לה 4 מושבים כי אני לא כ"כ בטוח.

ובגדול אני קונה את המכונית בגלל היופי שלהן (היופי הספורטיבי בעיני) וגם בגלל שיש בהן פוזה.

ובגדול כמובן מי מהם יותר עדיפה מבחינת אחזקה מכניות, מבחינת ביצועים, ומבחינת עדיפות.

תודה רבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...