Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אתה יכול להשיג חדש כזה בארץ , דבר עם יוסי אלפיין

לגביי כיול, נעשה באמצעות לחיצה על שני לחצנים כאשר המערכת במצב סטנד ביי - פשוט מאוד .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
אה כן? ואם המוכר טוען שהמכשיר היה תקין לחלוטין ביום הפירוק ואין שום סיבה שלא יעבוד,ואולי הוא התקלקל יום לאחר מכן? ואולי הקונה גרם לתקלה בעצמו במכשיר עקב התקנה לקויה?ואולי המתקין לא היה מנוסה ושרף משהו?אולי במשלוח הנהג של הדואר החליט להרביץ והמכשיר קיבל מכה בנסיעה או איזה זעזוע אפילו שהוא בקרטון?ואני יכול לרשום סיבות נוספות רבות ,אין דבר כזה,שום אתר בעולם לא מחזיר כסף במקרים כאלו,תמיד מי שיצא אשם זה הקונה ובצדק רב!

כמו שפותח השרשור אמר,אם המוצר לא יגיע אליו יהיה החזר כספי דרך פאייפל.

אם אתה מביא מחו"ל אז חדש בלבד,אם אתה קונה בארץ חדש זה יצא יקר,עדיף שתחפש יד שנייה יחסוך ממך הרבה כסף (בארץ, ולאחר בדיקה נכונה).

אתה יודע מה אז כן.

כל מה שרשמתי זה מנסיון ובפייפל יש לך שני אפשרויות ב Resolution Center

I'm opening this dispute because:

I haven't received my item. I received my item, but it is significantly not as described. For example:

אז אתה בוחר בשני שהמוצר הגיע אלייך לא כפי שתואר במכירה ואז אתה רושם את תלונתך והמוכר אמור לענות.

במידה ותשובתו לא מספקת אותך אתה בוחר להקשיח את תלונתך ואז פייפאל מחליטים מי צודק ולרוב זה הקונה ושוב אני אומר כל זה מנסיון.

פורסם

נראה לך שאם מישהו מוכר דבר מה ושמתאר אותו במצב כמו חדש ללא תקלות ואז בפועל מגיע אלייך מוצר תקול ועם שריטות או מזוייף או ללא חלק מסויים שחסר אז אתה לא זכאי להחזר ?

בשביל זה פייפאל שינו את אמנת השירות שלהם לא מזמן שלרוב הקונה צודק.ובאיביי המוכר לא יכול להשאיר פידבק שלילי.

ההפסד היחיד של הקונה יהיה שליחת המוצר חזרה בדואר רשום EMS ובמידה והוא שילם מכס בקבלת המוצר גם זה הלך.

מה האינטרס של מישהו שקנה ממישהו מוצר מסויים לשקר ולהגיד שהמוצר מקולקל ואז לשלוח אותו חזרה למוכר שזה לא זול דרך EMS?

אם תשים לב רוב המוכרים שמוכרים מוצרי אלקטרוניקה רושמים AS-IS בגלל טבע הרכיב וזה בגלל חלק מהסיבות שרשמת קודם.מי שלא רושם זאת מסתכן.

תאמין לי שאני יודע על מה אני כותב לאחי עד לא מזמן הייתה חנות גדולה באיביי ובגלל השינוי שנעשה על ידי פייפאל ואיביי לטובת הקונים הוא סגר אותה.וכמובן מנסיון אישי של 3 פריטים עד עכשיו.

בכל מקרה לפותח השרשור יד שנייה במערכות ורמקולים ללא שמיעה שלך לא מומלץ.

פורסם

אם הייתה קורא במקום לרשום כל כך הרבה הייתה מבין את הכוונה.לא אמרתי שהקונה צריך לשקר ולהגיד שהמוצר שהוא קנה פגום בשביל לקבל החזר.

אני מסביר לך דבר כזה,המוצר הגיע אלייך,נגיד והוא חדש בניילונים ללא שריטות פשוט רואים עליו עכשיו יצאתי מחנות המיפעל אוקי? עצם העובדה שקניתה אותו מאדם פרטי מעיד עליו כיד שנייה,ולא מחייב שהוא יעבוד.ברגע שתנסה להרכיב אותו ותופתע לגלות שהוא לא עובד,ותיפנה אליהם בטענה שהוא רימה אותך,הם יכולים ללכת ולבקש ממנו הסבר והוא יגיד שכניראה אתה חסר לך נסיון ושרפתה את המכשיר,והוא ניבדק יום לפניי הקנייה ועבד תקין לחלוטין-הם יכולים להוכיח שלא? שהוא משקר?! מה פתאום!

מה שאני מנסה להסביר לך,למה להם לפצות בסכום כספי כל אחד שיקבל משהו לא טוב,הריי הם יודעים שמוצרים כאלו לא אמינים,זה לא איזה חתיכת פלסטיק לטמבון ברכב שלך ופה אין מה לבדוק,המכשיר יכול להתקלקל שעה אחרי שניכנס לאריזה ונישלח אלייך (נו סתם מיקרה קיצוני רק שתבין כבר על מה אני מדבר) אז למה להם לספוג את סכום הכסף שהפסדתה עליו?

וברגע שהוא הגיע אלייך והוא לא תקין הם יכולים לטעון שמשום מה ההתקנה של אותו רכיב הייתה רשלנית ואתה לא תיראה מהם שקל,עזוב את המיקרה שלך,אולי זה באמת עבד,אבל שלא תסתמך על זה בעתיד יותר מדי.אם הייתה מזמין חתיכת פלסטיק והיא הייתה מגיעה אלייך שבורה לגמריי פה יש על מה לדבר,אבל מכשיר אלקטרוני שיכול לקבל קצר בשנייה אחת וללכת לעולמו למה להם להתחייב לך?אתה חושב שיש פראיירים בחברה הזאת?מה יצא להם מזה?איפה הרווח שלהם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שי, אתה כנראה לא מבין את המנטאליות האמריקאית.

שאלת למה שחברה כמו פייפאל תחזיר לך את הכסף- התשובה מאוד פשוטה, מדובר באמינות שלהם.

אם האמינות שלהם נדפקת, אז גם לא ימכרו דרכם וגם לא יקנו דרכם.

מצד שני אם פעם ב הם צריכים להחזיר את הכסף על מוצר מסויים, אז בתור התחלה -

הכסף הזה יוצא מהכיס של המוכר ולא מהכיס של פייפאל, כך שחובת ההוכחה מוטלת על המוכר ולא על הקונה.

לרוב השיטה הזו עובדת, כי כנראה שחוץ מישראלים אף אחד לא עושה לזה ABUSE :-P

פורסם

חבל שכך אתה חושב,אם זה היה נכון חבר שלי לא היה מפסיד דרכם כבר שלושה פעמים סכומים של אלפי שקלים בכל פעם שרימו אותו והוא פנה אליהם ויצא אשם!

פורסם

שי, בלי לשמוע את פירוט המקרים כנראה שהבעייה נעוצה בחבר שלך ולא במוכרים מחו"ל.

אם 3 פעמים "דפקו" אותו (והוא עוד יצא אשם :roll:) כנראה שאין לו מושג איך הולכים הדברים באי-ביי.

חבל שהוא ימשיך להכוות ולייצר מוניטין רע לישראלים.

ייעץ לו ללמוד את רזי אי-ביי ואיך הדברים עובדים. אני לא אומר שאין נוכלים באי-ביי, אך אם מבינים את המערכת ונוקטים באמצעי זהירות מינימליים הסיכוי להיפגע שואף ל 0.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

same same.

פיי-פל הוא רק "בנק וירטואלי", לפני כל העברת כסף צריך לעשות שיעורי בית. ללקוח יש הרבה יותר כוח מלמוכר, בין אם זה לפי תקנון אי-ביי או פיי-פל. אם חבר שלך יצא מופסד כנראה שיש לו אחוז אשמה לא קטן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 לאיתמר -

נראה לי שבטוטאל קניתי בסביבות האלפי דולרים דרך פייפאל, ואם היו בעיות הן נפתרו בקלות שאני אפילו לא זוכר אותן.

וטיפ לגבי קניה בפייפאל-

אתה יכול לבטל גם דרך חברת האשראי במקביל.

זה לא כל כך מומלץ, כי יכול לקרות לך מה שקרה לי-

ביטלתי דרך פייפאל ודרך חברת האשראי במקביל, המוכר נלחץ ומצא פיתרון, והיה סיפור רציני לבטל את כל הביטולים -

נראה לי שעד היום הוא לא קיבל את הכסף מפייפאל למרות שממני החיוב ירד, אבל זה כבר התיק שלו :-P

• תוכן חדש...