Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב עזרה !

הונדה סיויק 96 . בחודש האחרון הייתי ממלא מיים כל יומיים , בערך חצי כוס ברדיאטור , כאשר מיכל העיבוי היה מתרוקן .

הגעתי למוסך שמתמחה ברדיאטורים והחליפו לי לרדיאטור חדש ,כולל באנדים חדשים ובדיקה מקיפה . למרות שבבדיקה של נזילה עם לחץ לא מצאו נזילה . בכל מקרה החלפתי כי הרדיאטור היה רקוב ודי סתום ומקורי שלה רכב מ-96 . כעת אני עדיין מאבד חצי כוס ברדיאטור כל יומיים אבל מיכל העיבוי נשאר מלא .

האוטו לא מתחמם .

מה זה יכול להיות ??? מה עושים ? אני חושש שאני גורם נזק לרכב . לאן הולכים המים ? אציין שבדקתי נזילות מהפקקים של הרדיאטור ושל המיכל עיבוי ושם אין נזילה (שמתי נייר ניגוב בכדי לראות אם מתערבב או מוכתם והוא נשאר נקי ולבן לחלוטין )

עזרו לי בבקשה

פורסם

אני לא כל כך מבין אבל..

אם יש סדק במיכל איבוי והוא קטן אז לא תהיה נזילה כשהרכב עומד, אלה מתי שהוא נוסע כי יש לחץ והמים חמים אז זה כנראה מטפטף על חלקי המנוע החם וזה מתאדה, וככה אתה לא רואה תנזילה. זה מה שאני חושב.

או שאין לחץ מספיק ברדיאטור עצמו והמים רותחים בטמפרטורה יותר נמוכה ומתאדים. אולי זה לא אטום טוב.

פורסם

ותשומת לב אם אין גם נזילה מרדיאטור החימום הפנימי שבתוך תא הנוסעים, מפקקים בגוף (בלוק) המנוע,

צנרת, מהדקי צנורות וכו'.

כמו כן אני ממליץ לבצע הבדיקה גם כשהמנוע חם וגם כשהוא קר, כי לא תמיד הנזילה קיימת בחם או בקר בלבד.

בברכה - רפי לין

פורסם

1 קרר את המנוע

2 חבר מכשיר לחץ חיצוני למע' הקירור נפח והעלה את הלחץ ל 1.0 אט'(בר)

3 ראה עם מחוג שעון הלחץ נשאר יציב או נופל לכיוון ה 0 .

4 עם הלחץ נופל וודאי שיש נזילת מיים ברכיב כל שהוא.

5קח פנס והאר על המנוע וחלקיו אתר את הנזילה ותקן אותה.

6 עם אין נזילות גש למוסך קרוב ובצע בד' מעמיקות יותר

בברכה

יעקב

פורסם

תודה לכל המגיבים .

אני אחדד שוב את הנושא : אין נזילה ממיכל עיבוי ולא מרדיאטור . הוחלף הרדיאטור הוחלף המיכל , דרך אגב המיכל כעת נשאר מלא והחוסר במים הוא רק ברדיאטור . נבדק לחץ ע"י מוסך לרדיאטורים - לא נמצאה נזילה

לגבי משאבת המים - הכן היא יושבת? האם ניתן לבצע בדיקה ?

מה הקשר לחימום הרכב מבפנים ? משהו רשם לבדוק חום רכב פנימי .

השאלה שלי באם אןי נזילה , לאן הולכים המים ? ? ?

פורסם

רדיאטור החימום הפנימי, שבתוך תא הנוסעים, ניזון ממי קרור המנוע ואם הוא נוזל אז יחסר מיים/נוזל קרור ברדיאטור המנוע

ולכן צריך להתייחס אליו גם בבדיקת דליפות ונזילות.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה לכולם

עליתי על משהו - פקק במיכל עיבוי

נקווה שזה הבעייה .

הונדה שחטו אותי - הפקק - 140 ש"ח . לא ניתן להשיג אותו בשום מקום

על המיכל רוצים 700

זה המון כסף , לא ?

• תוכן חדש...