Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 6 2.3

master blaster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא לפני שאתה רושם. ציינתי שהאיבזור ב2.3 גדול הרבה יותר. וריפודי עור וכיוון חשמלי זה לא החסרונות של המאזדה 6 שני ליטר.

אם מדובר בשני ליטר אני לא הייתי בוחר ב6, אלא באמת המתחרות, מונדיאו, אקורד או B4. יש לי ניסיון די גדול עם מונדיאו ו 6 מושכרות.

כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו.

גיא

אמרתי פשוט שזה תוספת נוחות ואיבזור...

ו-"כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו. "

ה-B4 יותר מפוארת ממנה...

דיברתי על 2.3 בלבד. אליו התייחסו בשירשור הנ"ל. בB4 אין את רמת האיבזור הקיימת במאזדה 6 2.3. גם בB4 הבחירה (3 ליטר) אין את כל האיבזור הקיים במאזדה (פנסי קסנון לדוגמא).

בכל מקרה הדיון מעט מיותר , אני מניח שהבנת את כוונתי.

גיא

אם כל הכבוד B~R~A~B~U~S, אתה קצת נמהר בתשובות שלך ואתה יורה באויר את כל מה שאתה יודע באופן אישי!

כמו שגיא כתב, מדובר ברמות איבזור שונות-אני לא אכנס לזה אבל ה-B4 ממש לא יותר מפוארת מה-6..

בכל אופן זה עניין גם של טעם.

במכוניות כמו ה-C5 כמעט ואין טעם להתווכח על הנוחות..רובם יסכימו...

לגבי הנוחות ב-6 2 ליטר או ב-2.3 ליטר?!??!?

מנסיעות המבחן שאני ביצעתי מצאתי את ה-6 כמתאימה ביותר.

אז נכון שהכסאות לא ממש נוחים, המנוע מרגיש טיפה כבד לפעמים (אבל תאמין לי שלא חסר כוח)... ויש גם קצת רעשי דרך בגלל סינון רעשים פשוט..(ב-C5 זה יותר גרוע)..ולא מפריע לי ההומניות שלה!

אבל על אלה בא האיבזור המצויין והמפנק, העיצוב המדהים לדעתי, ובכללי חבילה משתלמת וטובה... מעבר לזה שהיא דינמית יותר מכל המתחרות שלה וזה מה שאני חיפשתי..

היא זורמת עם הנהג, ההיגוי שלה נפלא, ויחס התקשורת בין הנהג למנוע הוא טוב בכל קנה מידה.

דעות לכאן ולכאן... לכל רכב יש את החסרונות שלו! השאלה איזה מההיתרונות שמציע כל רכב אתה מעדיף בתור הקניין!

פורסם
תקרא לפני שאתה רושם. ציינתי שהאיבזור ב2.3 גדול הרבה יותר. וריפודי עור וכיוון חשמלי זה לא החסרונות של המאזדה 6 שני ליטר.

אם מדובר בשני ליטר אני לא הייתי בוחר ב6, אלא באמת המתחרות, מונדיאו, אקורד או B4. יש לי ניסיון די גדול עם מונדיאו ו 6 מושכרות.

כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו.

גיא

אמרתי פשוט שזה תוספת נוחות ואיבזור...

ו-"כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו. "

ה-B4 יותר מפוארת ממנה...

דיברתי על 2.3 בלבד. אליו התייחסו בשירשור הנ"ל. בB4 אין את רמת האיבזור הקיימת במאזדה 6 2.3. גם בB4 הבחירה (3 ליטר) אין את כל האיבזור הקיים במאזדה (פנסי קסנון לדוגמא).

בכל מקרה הדיון מעט מיותר , אני מניח שהבנת את כוונתי.

גיא

אם כל הכבוד B~R~A~B~U~S, אתה קצת נמהר בתשובות שלך ואתה יורה באויר את כל מה שאתה יודע באופן אישי!

כמו שגיא כתב, מדובר ברמות איבזור שונות-אני לא אכנס לזה אבל ה-B4 ממש לא יותר מפוארת מה-6..

בכל אופן זה עניין גם של טעם.

במכוניות כמו ה-C5 כמעט ואין טעם להתווכח על הנוחות..רובם יסכימו...

לגבי הנוחות ב-6 2 ליטר או ב-2.3 ליטר?!??!?

מנסיעות המבחן שאני ביצעתי מצאתי את ה-6 כמתאימה ביותר.

אז נכון שהכסאות לא ממש נוחים, המנוע מרגיש טיפה כבד לפעמים (אבל תאמין לי שלא חסר כוח)... ויש גם קצת רעשי דרך בגלל סינון רעשים פשוט..(ב-C5 זה יותר גרוע)..ולא מפריע לי ההומניות שלה!

אבל על אלה בא האיבזור המצויין והמפנק, העיצוב המדהים לדעתי, ובכללי חבילה משתלמת וטובה... מעבר לזה שהיא דינמית יותר מכל המתחרות שלה וזה מה שאני חיפשתי..

היא זורמת עם הנהג, ההיגוי שלה נפלא, ויחס התקשורת בין הנהג למנוע הוא טוב בכל קנה מידה.

דעות לכאן ולכאן... לכל רכב יש את החסרונות שלו! השאלה איזה מההיתרונות שמציע כל רכב אתה מעדיף בתור הקניין!

BMW

אולי לא ראיתה...

אבל אני לא הבנתי כ"כ למה גיא התכוון ולכן הוא ערך את ההודעה...

היה איזה רגע שהוא דיבר על 2.3 ואני על 2.0 כי לא הבנתי אותו...

ובאמת אני לא רוצה להיכנס לזה אבל ה-B4 מציעה את התא הנוסעים בין השקטים(אם לא הכי) בקטגוריה ותא נוסעים איכותי(גם למאזדה יש...)

אבל ה-B4 יותר מפוארת ממנה...

במבחן שערכו ב-"מכוניות" מאזדה 6 נגד B4 הביאו גרסה יותר מפוארת מהבסיסית של ה-6 עם גלגלים עווים(התנהגות)ויותר מפוארת ובכל זאת הם נתנו יותר נקודות ל-B4 כשהיא היתה בגרסה הבסיסית...

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

BMW

אולי לא ראיתה...

אבל אני לא הבנתי כ"כ למה גיא התכוון ולכן הוא ערך את ההודעה...

היה איזה רגע שהוא דיבר על 2.3 ואני על 2.0 כי לא הבנתי אותו...

ובאמת אני לא רוצה להיכנס לזה אבל ה-B4 מציעה את התא הנוסעים בין השקטים(אם לא הכי) בקטגוריה ותא נוסעים איכותי(גם למאזדה יש...)

אבל ה-B4 יותר מפוארת ממנה...

במבחן שערכו ב-"מכוניות" מאזדה 6 נגד B4 הביאו גרסה יותר מפוארת מהבסיסית של ה-6 עם גלגלים עווים(התנהגות)ויותר מפוארת ובכל זאת הם נתנו יותר נקודות ל-B4 כשהיא היתה בגרסה הבסיסית...

ידוע שיש ל-B4 תא נוסעים שקט בהרבה מזה שבמאזדה (וציינתי שתא הנוסעים ב-6 לא שקט).

לגבי המבחן במגזין "מכוניות"... קודם כל, אני נוהג להסתייג מאשר לקחת כתבה שאני קורא ולהגיד: "הנה הוכחה" כי בכל מגזין רכב יש תשובות אחרות והתוצאה היא לפי שיקול של הבוחן עצמו.. (אולי לדעתו איבזור X יותר טוב מאיבזור Y ברכב אחר ולדעתנו לא?!)

כמו שאמרתי, זה עניין של מה אתה מחפש ברכב בתור רוכש!

מה שאני מצאתי ב-6, אין ב-B4...

אם הייתי מחפש תא נוסעים שקט יותר, או התנהגות טובה יותר הייתי שוקל B4 לפני ה-6...

אני יכול לבוא להגיד לך שמי שמחפש איכות הרכבה ותא נוסעים הרמוני יילך על הפאסאט 2 ליטר, שחוץ מאלה לא נותנת כלום! אבל ממש כלום!

ככה שלכל רכב ההיתרונות העדפה שלו.

פורסם

אני עדיין חושב, שבגירסה זו(פרימיום) המאזדה היא ללא ספק הקניה הכדאית, מפני שהיא לא כ"כ רחוקה מהבי 4 והאוונסיס ביכולות והיא מעניקה הרבה יותר איבזור, אשר קרוב מאוד לאיבזור המוענק במכוניות סלון.

פורסם
אני עדיין חושב, שבגירסה זו(פרימיום) המאזדה היא ללא ספק הקניה הכדאית, מפני שהיא לא כ"כ רחוקה מהבי 4 והאוונסיס ביכולות והיא מעניקה הרבה יותר איבזור, אשר קרוב מאוד לאיבזור המוענק במכוניות סלון.

שמע

המנוע שלה זה 2.3 ל'

זה גירסה מפוארת.

במחיר שלה יש את האוונסיס עם מנוע 2.0 אבל אני לא משווה בינהם...

גם אני היתי לוקח את המאזדה...

אבל יש עוד אופציות כמו אופל ווקטרה...הונדה אקורד בדגמים המפוארים(שהיא מאוד מפוארת.)

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

מסכים.

אבל לא היתי פוסל אפשרויות אחרות... :wink:

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

מה לגבי השבורלט אימפלה? נראה לי שהיא מעניקה תמורה לא רעה בכלל ביחס למחיר.

(אם לא מתייחסים להתנהגות הכביש אולי?? :roll: )

פורסם
מה לגבי השבורלט אימפלה? נראה לי שהיא מעניקה תמורה לא רעה בכלל ביחס למחיר.

(אם לא מתייחסים להתנהגות הכביש אולי?? :roll: )

אמממ לא היתי כ"כ מסתכל עליה...

היא מרווחת

אמריקאית(לטובה ולרעה)

היא גדולה ומגושמת

היא לא משהו יפה

מפוארת?לא יודע אם הכי הכי

במקומה היתי קונה את הגירסאות המפוארות של הונדה אקורד...

מביאים תמורה לדעתי עדיפה על האימפלה...כמו התנהגות...יופי...שוק...ועוד

יאסוו איציק קלה!!!

• תוכן חדש...