Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 6 2.3

master blaster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד......אני רוצה להגיד לך שזה לא נראה לי מתאים.............

אני רוצה ייעוץ בקשר לאוטו.........(בכל זאת זה פורום ייעוץ )

למה תמיד מנסים למנוע את זה לא יותר פשוט לזרום ולתת מידע?

אני חדש כאן וזה לא מרשים לטובה..........עם זה מה שמפריע לך בחיים אני לא מקנא בך ...........

....................תודה......... :idea::idea:

פורסם

הבחור הפנה אותך לדיון שבו מוזכרת גם המאזדה, לא ברורה לי כל כך התשובה שלך.

בכל מקרה, המאזדה 6 2.3 היא חבילה די יפה, מאוד מאובזרת, ג'אנטים, קסנון (נו מה שאני לא אזכיר קסנון?) ריפודי עור ועוד. המנוע גם יחסית חזק, סה"כ בחירה לא רעה. קח נסיעת מבחן עליה ותראה איך ההתרשמות שלך. הייתי גם בודק את המתחרות (שמופיעות בשירשור שהפנו אותך אליו), לי אישית מפריעה מעט ההמוניות של המאזדה 6, אבל זה אני. היתרון שלה עד כמה שאני רואה זה המנוע המעט יותר גדול, והאיבזור. יש טובות ממנה בנוחות (C5, מונדיאו), ובשילוב מנוע-גיר (אקורד), ובאחיזה (B4). אבל לכל רכב יש את הדבר שהוא מצטיין בו מעט יותר, כל אלו שהוזכרו פה רכבים טובים מאוד, זה עניין של טעם אישי אחרי הכל.

סה"כ אופציה טובה, כאמור תעיף מבט גם על המתחרות...

נסיעת מבחן חובה! הרכב לא נוח במיוחד בן השאר בגלל ג'אנט גדול יחסית עם מידת צמיגים בעל חתך נמוך.

גיא

פורסם
הבחור הפנה אותך לדיון שבו מוזכרת גם המאזדה, לא ברורה לי כל כך התשובה שלך.

בכל מקרה, המאזדה 6 2.3 היא חבילה די יפה, מאוד מאובזרת, ג'אנטים, קסנון (נו מה שאני לא אזכיר קסנון?) ריפודי עור ועוד. המנוע גם יחסית חזק, סה"כ בחירה לא רעה. קח נסיעת מבחן עליה ותראה איך ההתרשמות שלך. הייתי גם בודק את המתחרות (שמופיעות בשירשור שהפנו אותך אליו), לי אישית מפריעה מעט ההמוניות של המאזדה 6, אבל זה אני. היתרון שלה עד כמה שאני רואה זה המנוע המעט יותר גדול, והאיבזור. יש טובות ממנה בנוחות (C5, מונדיאו), ובשילוב מנוע-גיר (אקורד), ובאחיזה (B4). אבל לכל רכב יש את הדבר שהוא מצטיין בו מעט יותר, כל אלו שהוזכרו פה רכבים טובים מאוד, זה עניין של טעם אישי אחרי הכל.

סה"כ אופציה טובה, כאמור תעיף מבט גם על המתחרות...

נסיעת מבחן חובה! הרכב לא נוח במיוחד בן השאר בגלל ג'אנט גדול יחסית עם מידת צמיגים בעל חתך נמוך.

גיא

גיא

במאזדה 6 2.3 ל' מאזדה שיפרו את החסרונות בדגם 2.0.

ב-2.3 הכיסאות נוחים ומפנקים בהרבההה מהדגם 2.0

ב-2.3 יש ריפודי עור וכיוונון חשמלי לכיסאות.

האיבזור גדל בהרבה...

באמת כדי לעשות נסיעת מבחן כי בסוף אתה מתאים את הנוחות והכל לצרכים שלך.

אבל אתה יכול לעשות עוד נסיעות מבחן ב-

אופל ווקטרה-מנוע יותר קטן יותר חלש אבל אותו מומנט,היא גם מפוארת

(מאוד)נוחה.

הונדה אקורד בדגמים המפוארים יותר(תסתכל בשרשור שנתנו לך)

טויוטה אוונסיס(תסתכל בשרשור)

B4(תסתכל בשרשור) ואם יגיע לארץ המנוע 2.5 ל' אז הוא עדיף על המאזדה 6 2.3 אז אולי תחכה.

ויד עוד הרבה מנהלים פשוט תעשה נסיעות מבחן.

צחי

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

ה6 היא הקניה הטובה ביותר בקבוצה. קודם כל, ברצוני להוסיף שגם בגרסת ה-2 ליטר אין למאזדה כמעט חסרונות, למעט מושבים קצרים מדי וחסרי תמיכה.

הפנים של גרסת הפרימיום אמנם יותר מפואר משל הגרסה הרגילה, אך עדיין ההעור והחשמול לא הופכים את המאזדה לוולוו או יגואר. המושבים נוחים מאוד ותומכים, ובסה"כ הקבינה נעימה מאוד לשהייה.

המנוע עצמו מפיק 166 כ"ס, אך התחושה לא חזקה בהרבה משל ה2 ליטר הרגילה. כמו כן כלולה במשוואה תיבת טיפטרוניק טובה מאוד אשר יחד עם המנוע הטוב, אפשר להנות מביצועים בגרסה זו.

נוחות הנסיעה טובה גם כן, אך פחות מה2 ליטר, בעיקר בגלל חישוקים גדולים וצמיגים נמוכי חתך(17\45\215).

בסה"כ המאזדה מאוד משתלמת ומהווה את החבילה הטובה ביותר בשוק המנהלים.

ההבדל הגדול בינה לבין ה2 ליטר, הוא בעיקר באבזור:מושבי עור, חשמול למושב הנהג וחימום מושבים קדמים, פנסי קסנון, גג שמש, וחישוקי 17.

פורסם
ה6 היא הקניה הטובה ביותר בקבוצה. קודם כל, ברצוני להוסיף שגם בגרסת ה-2 ליטר אין למאזדה כמעט חסרונות, למעט מושבים קצרים מדי וחסרי תמיכה.

הפנים של גרסת הפרימיום אמנם יותר מפואר משל הגרסה הרגילה, אך עדיין ההעור והחשמול לא הופכים את המאזדה לוולוו או יגואר. המושבים נוחים מאוד ותומכים, ובסה"כ הקבינה נעימה מאוד לשהייה.

המנוע עצמו מפיק 166 כ"ס, אך התחושה לא חזקה בהרבה משל ה2 ליטר הרגילה. כמו כן כלולה במשוואה תיבת טיפטרוניק טובה מאוד אשר יחד עם המנוע הטוב, אפשר להנות מביצועים בגרסה זו.

נוחות הנסיעה טובה גם כן, אך פחות מה2 ליטר, בעיקר בגלל חישוקים גדולים וצמיגים נמוכי חתך(17\45\215).

ההבדל הגדול בינה לבין ה2 ליטר, הוא בעיקר באבזור:מושבי עור, חשמול למושב הנהג וחימום מושבים קדמים, פנסי קסנון, גג שמש, וחישוקי 17.

חייבים לציין שבמאזדה 6 אין בידוד רעשים כמו שצריך

ולכן הרעש פוגע מאוד...

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

ה6 היא הקניה הטובה ביותר לדעתך לדעת רוב האנשים היא לא...

היא המונית היא לא נותנת כלום בדגם היקר יותר מאשר המתחרות אם היית גם קורא את השירשור שנתתי לינק אליו היית מבין בעצמך שיש אפשרויות יותר טובות בשוק באותו מחיר...

חוץ מזה שלדעתי איכות החומרים במאזדה 6 היא קצת מפוקפקת...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

רק בנוגע לנוחות של ה-6. לא נהגתי עליה בעצמי, אבל משיחה עם אדם שנהג בכל המכוניות בקבוצה, ה-6 במיוחד בגרסת 2.3 ליטר היא לא נוחה בצורה קיצונית ביחס למתחרותיה. גם ה-2.0 נופלת מרוב המתחרות בסעיף נוחות הנסיעה, אז ה-2.3 במיוחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודקים...

יש לה פאק גדול במומנט.

בדגם 2.0 יש לה 18.5(שזה כלום למנוע 2.0)

וב-2.3 יש לה 20.4(שזה גם כלום למנוע 2.3)

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם
צודקים...

יש לה פאק גדול במומנט.

לא מדויק. לדגם 2.3 יש 21.1 קג"מ בכ-4000 סל"ד, כאשר 90 אחוז מהמומנט הזה מגיע ב-1750 סל"ד, כך שמומנט בסל"ד נמוך בהחלט יש לה (ואני מוכן לשער של-2.0 אין). זאת תודות לתזמון שסתומים משתנה.

בנוסף, כיום למנועי 2.0 סטנדרטיים יש באזור ה-19-20 קג"מ, כך ש-18.5 זה לא "כלום". למנועי 2.3 יש כ-22-23 קג"מ, כך ש-21 זה לא הרבה אבל גם לא נורא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צודקים...

יש לה פאק גדול במומנט.

לא מדויק. לדגם 2.3 יש 21.1 קג"מ בכ-4000 סל"ד, כאשר 90 אחוז מהמומנט הזה מגיע ב-1750 סל"ד, כך שמומנט בסל"ד נמוך בהחלט יש לה (ואני מוכן לשער של-2.0 אין). זאת תודות לתזמון שסתומים משתנה.

בנוסף, כיום למנועי 2.0 סטנדרטיים יש באזור ה-19-20 קג"מ, כך ש-18.5 זה לא "כלום". למנועי 2.3 יש כ-22-23 קג"מ, כך ש-21 זה לא הרבה אבל גם לא נורא.

רוני

טוב טעיתי...

אבל בכל זאת זה לא כלום אבל זה קצת...

והיא פחות מהממוצע...אולי בגלל שהיא יצאה ראשונה...(הדור החדש)

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

תקרא לפני שאתה רושם. ציינתי שהאיבזור ב2.3 גדול הרבה יותר. וריפודי עור וכיוון חשמלי זה לא החסרונות של המאזדה 6 שני ליטר.

אם מדובר בשני ליטר אני לא הייתי בוחר ב6, אלא באמת המתחרות, מונדיאו, אקורד או B4. יש לי ניסיון די גדול עם מונדיאו ו 6 מושכרות.

כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6 בגרסת ה2.3, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו.

גיא

פורסם
תקרא לפני שאתה רושם. ציינתי שהאיבזור ב2.3 גדול הרבה יותר. וריפודי עור וכיוון חשמלי זה לא החסרונות של המאזדה 6 שני ליטר.

אם מדובר בשני ליטר אני לא הייתי בוחר ב6, אלא באמת המתחרות, מונדיאו, אקורד או B4. יש לי ניסיון די גדול עם מונדיאו ו 6 מושכרות.

כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6 בגרסת ה2.3, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו.

גיא

אמרתי פשוט שזה תוספת נוחות ואיבזור...

ו-"כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו. "

ה-B4 יותר מפוארת ממנה...

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו.

גיא

אמרתי פשוט שזה תוספת נוחות ואיבזור...

ו-"כאמו למי שאוהב איבזור אין תחליף למאזדה 6, אף רכב אחר ברמת מחיר הזה לא נותן את רמת איבזור כזו. "

ה-B4 יותר מפוארת ממנה...

דיברתי על 2.3 בלבד. אליו התייחסו בשירשור הנ"ל. בB4 אין את רמת האיבזור הקיימת במאזדה 6 2.3. גם בB4 הבחירה (3 ליטר) אין את כל האיבזור הקיים במאזדה (פנסי קסנון לדוגמא).

בכל מקרה הדיון מעט מיותר , אני מניח שהבנת את כוונתי.

גיא

• תוכן חדש...