Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני חדש כן בפורום ובנושא הרכבים בכלל

יש לי תקלה בניסן טרנו 97 בסעפת פליטה , אני מעוניין לתקן או להחליף סעפת תלוי מה הבדלי המחירים

אשמח לקבל עצה טובה על מנת לדעת מה לעשות .

ניסיתי לעבור טסט ובבדיקת הרעלים יצא לי שיש יותר מדי זיהום . אמרו לי בבדיקה שיש לי סדק בסעפת הפליטה .

אשמח לקבל עצה או עזרה

תודה ויום טוב לכולם :-)

פורסם

במידה ומדובר בסדק אין שום בעיה לתקן את הסעפת . תיקון הסעפת יחזיק לך לזמן רב וחבל להוציא כסף על סעפת חדשה .

אנו מבצעים תיקונים כאלה אצלנו במרכז ההתקנות . המחיר עבור תיקון הסעפת כולל פירוק והרכבה - 300 ש"ח .

יוסי בדש - אביפרטס בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

פורסם
במידה ומדובר בסדק אין שום בעיה לתקן את הסעפת . תיקון הסעפת יחזיק לך לזמן רב וחבל להוציא כסף על סעפת חדשה .

אנו מבצעים תיקונים כאלה אצלנו במרכז ההתקנות . המחיר עבור תיקון הסעפת כולל פירוק והרכבה - 300 ש"ח .

יוסי בדש - אביפרטס בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

לפי מה שהבנתי תיקונים בסעפת לא מחזקים הרבה זמן , חודש חודשיים לכל היותר .

איך אני יכול לדעת אם זה סדק או פיצוץ גדול יותר ??

פורסם

תיקון סעפת אם הוא נעשה בצורה טובה ומקצועית יכול להחזיק זמן רב .

לגבי גודל הסדק יש צורך בבדיקה פיזית במקום .

יוסי בדש- אביפרטס בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

פורסם

לך על סעפת מפירוק או EBAY. מנועי KA מאוד נפוצים בארהב. לרוב אין בעיות סדקים בסעפת אלא חיבור סעפת לא תקין או אטם דולף. כדאי שמשהו מכיר את הטראנו יעשה בדיקה.

• תוכן חדש...