Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערך המידה שהתקנת היא היחידה לחישוק 15" ואין אפשרות להחליף לצמיג עם פרופיל נמוך יותר.

או שתפתור את בעיית הנגיעה בכנף אצל פחח או היכן שהמליצו לך או שתחליף חישוקים ותנסה למכור את מה שקנית במחיר קרוב למה ששלמת.

או שתנסה שוב לדבר אל ליבו של המוכר. שיהיה בהצלחה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה שקורה כשעושים עסקים אצל חברינו "בחו"ל"...

אין מה לעשות.

תנסה למכור את הג'נטים ביד 2 ותלך למקום מיקצועי, כחול לבן, שיתנו לך יעוץ והכוונה כמו שצריך.

אולי אפילו יקחו ממך את הג'נטים תמורת הנחה...

אבל תראה את זה ככה - למדת שיעור חשוב לשארית ימיך, וזה שווה הרבה כסף..

פורסם

צודק אין ספק... אני לשם לא חוזר יותר!

דיברתי היום אים איזה חבר טוב שהוא בעל פנצ'ריית רכב והוא אמר שהוא מכיר את הבעיה הזאת שנפתרת על ידי ספייסרים.

מה אתם אומרים יכול להיות שהספייסרים יעזרו לי כאן?

לילה טוב לכולם!

imprza new age

פורסם

הג'אנטים עלו לך 1800? והצמיגים 400?

תנסה למכור אותם במחיר הכי קרוב אליהם, ותחזור לג'אנטים המקוריים שלך.

אני אישית לא הייתי משחק עם זה יותר מידי.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

לא זאת בלבד שספייסרים לא יפתרו לך את הבעיה, הם אף יחמירו אותה.

הספייסרים - כשמם כן הם: נועדו ליצור מרווח (ספייס) בין הנאבה לגלגל, וע"י כך לגרום לגלגל "לצאת".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ניסיתי למצוא בגוגל תשובות לכך ולא מצאתי,בקיצור דיברתי אים היבואן של הג'אנטים

ואין מה לקוות לטוב הבנאדם ניתק לי את טלפון ככה שמבחינת להחליף למתאימים אין לי למה לצפות.

בקיצור אכלתי אותה ובגדול,ואני עצבני על עצמי שבא לי לדרדר את האוטו במידרון הכי קרוב שאני אראה.

אני רוצה להודות לכולם על ההכוונה והעזרה שלכם .

הסיכוי היחיד שנשאר לי זה רק אולי פחח טוב שיכול לעזור כאן.

imprza new age

פורסם

תעשה את זה מהר כי לא תוכל לעבור את ה-20 קמ"ש אם תרצה להסיע 3-4 אנשים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

"לא חוקי" "תעשה את זה מהר".. מה לעשות??

כולם פה נוסעים עם חתכים ע"פ משרד הרשוי ולא נוגעים במרכב של הרכב נכון?

קודם כל, על איזה רכב מדובר?

דבר שני, אתה אמרת שהג'אנט חוקי ומידות הצמיג חוקיות? במידה וזה נכון יש לך בעיה ברכב, כנראה הבולמים או הקפיצים עשו את שלהם. תנענע את האוטו שלך מאחור, ותראה אם אחרי העזיבה אוטו ממשיך בטילטול, במידה וכן יש לך בעיה כנראה עם הבולמים או הקפיצים (בולמים לרוב). ובמידה והרכב חוזר למצב עמיד בלי יותר מדי טילטולים אז הכל בסדר.

במקרה כזה המידה שלך באמת מוגזמת. מה שתוכל לעשות לשים קפיצים קשיחים, אך זה יפגע בנוחות הנסיעה.

אם שום דבר לא עוזר, אז תעשה את הניפוח כנפיים הזה אבל אצל מישהו מיקצועי..

פורסם

לא הבנתי למה הגבהה קטנה של הרכב לא תעזור , לי יש ברכב צמיגים במידה רחבה יותר , והרכב קצת מוגבה, ואין לי שום בעיה.

נ.ב

אני במקומך לא הייתי מתקרב לשום כפר ערבי (ובטח לא עם סובארו ועוד אחת ש"צועקת" כמו שלך) לא משנה כמה הייתי חוסך, אל תתעצבן אבל באמת טוב שנדפקת ולמדת לקח ,ושלא נדפקו לך החיים בגלל זה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...