Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

ברשותי קאיה פרייד

שנתון 98, אוט', 1.3

זהו אוטו ראשון שלי שהיה של סבא וסבתא..

היתי רוצה להכניס לשם מערכת, לא להשקיע יותר מידי..

חשוב לי צליל כמה שיותר נקי [סגנון מוזיקה, מינימל, רמיקסים]

הרכבתי לפני כמה ימים רדיו דיסק זול אבל העיקר שהוא MP3 ואני לא יודע תחברה אפילו..

היתי רוצה שתמליצו לי על מערכת לקאיה, כולל קישור מי זאפ אם אפשר כמובן... והסכום בערך שאני מוכן להשקיע..

1500 ש''ח..

פורסם

פתוח לי 2, לא כולל התקנה, ואם אפשר למצוא משהו +רדיו דיסק יותר טוב ממה שיש לי אז בוודאי..

אבל אני מאמין שאני יסתפק בינתיים רק ברמקולים..

עריכה:

וכן יש יציאה למגבר

פורסם

הכי כדאי זה להחליט אם תרצה בעתיד מגבר וסאב, ואחרי זה להמשיך. אם כן קודם כל תקנה קומפוננט, אפשר מה שהציעו לך או מורל טמפו, תחסוך תוסיף מגבר ורק בסוף סאב. התקנה נורמלית תעלה בסביבות ה 800-900 ש"ח.

אם תחליט על רמקולים בלבד אז אתה יכול ללכת על מה שהמליצו , או מה שאני המלצתי +אחוריים של HERTZ DIECI, שנותנים תמורה מעולה ללא מגבר.

אני לא הייתי סגור על עצמי בקטע של מגבר או 4 רמקולים קודם רכשתי רמקולים , ולאחר מכן החלטתי שכן אלך על מגבר וסאב, כל העסק הסתכם בהפסד של 700 ש"ח בערך, כי נאלצתי לאחליף את כל הרמקולים שקניתי, לכן ממליץ לך בחום כמו שכתבתי בהתחלה תחשוב טוב מה אתה רוצה.

• תוכן חדש...