Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בגלובס בידיעה הבאה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000537499&fid=3220

הכתבה לא נותנת קישור לאתר הקבוצה, אך לאחר חיפוש קצר היה קל לאתרו:

http://sites.google.com/site/ilpolo2010/home

אומנם לא חשבתי על VW, אך אנחנו מחפשים רכב שני, כך שזה עשוי להיות מעניין, ולא רק לי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה הולך סביב? תגיע יש לפואנטה.

תכתוב שאתה שותף ליוזמה חדשה ותשמח אם עוד לקוחות פוטנציאליים יצטרפו.

לא מופיע בכתבה קישור לאתר? אתה בטוח? מה, אתה מתבייש לתת קישור גם לאתר?

מקווה שתהיה יותר ישיר ואמיתי עם אלו שיצטרפו לקבוצה שאתה כנראה עומד בין יוזמיה.

ועוד דבר. באתר שאמור להקרין רצינות אסור שיופיע כיתוב עם עברית קלוקלת.

"הבאת האמון ביכולתנו" חייבים לתקן ל-"הבעת".

אגב, הרעיון כשלעצמו טוב, מקווה שתצליחו, זה יכול לשמש קרש קפיצה לקבוצות רכישה בתחומים שונים בעתיד.

פורסם

הרעיון עצמו נחמד והייתי שמח להשתתף בקבוצות כאלה בעתיד( אפשר גם להרחיב את זה למחיר מיוחד לטיפולים במשך תקופת האחריות או דברים כאלה) , אבל מכיוון שאף אחד לא הזדהה ככותב הכתבה , נודף מזה ריח פרסומי שמנסה ליצור הייפ לקראת הגעת הדגם שלפי מה שאני שומע מאירופה, הולך להיות מוצלח בפני עצמו ולא צריך כזה קידום מכירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבל שאין קישור ליצירת קשר אלר רק להרשמה.

ובנוסף, בחישוב העלויות מול ליסינג יש טעות בסיסית והיא שאין את חישוב "ערך הכסך" שמושקע ברכב החדש.

פורסם
...שאתה כנראה עומד בין יוזמיה...

זה ממש לא נכון, אינני נמנע בין יזמי הקבוצה. ויתרה מכך, כלל לא חשבתי לרכוש VW, גם בגלל התמחור וגם בגלל "רדיו מילאנו". אבל אם נניח תנתן ההנחה של 10 K ש"ח על הפולו הידנית כך המחיר יהיה בסביבות 80+ K ש"ח - זו תהיה רכישה מעולה.

אגב, יתכן וכל הרעיון בכלל שייך לאנשי היבואן ובסך הכל מדובר בתרגיל שיווקי מבריק. בינתיים נרשמתי, נהיה ונראה.

פורסם
כך המחיר יהיה בסביבות 80+ K ש"ח

פולו באזור ה 80 אלף? הכל בסדר אצלך שם בין האוזניים?

גם אחרי הנחה של 10K, שאני בספק אם מישהו יצליח להשיג, המחיר לא יתקרב אפילו לאזור הזה.

פורסם

הפולו הידנית מהדור האחרון ברמת האיבזור הנמוכה נמכרה ב85-87K...

עכשיו ספציפית הנמוכה ביותר עולה 93 (לפני מיקוח בסוכנות) אבל אני לא בטוח שזו אותה רמת גימור ובנוסף הייתה התייקרות מחירים.

(במחירון לוי יצחק יש כ5 רמות גימור לדור הזה של הפולו דרך אגב וכעת מוכרים רק 2 רמות גימור)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אינני טועה, המחירון של הידנית היצאת הינו 90 K ש"ח בלבד. הידנית החדשה אשר טרם נכנסה לארץ הקודש בחו"ל גם כן איננה יקרה במיוחד:

€Polo Trendline 1,2 l 44 kW (60 PS) 5-Gang 12.150,00

http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurator/fs_base.aspx?context=default&app=ICC-DE&template=polo&process=clc2

אומנם 80+ K ש"ח ככול הנראה יהיה חלום רטוב מדי, אבל מחיר טוב יתכן וכן אפשרי.

פורסם
אם אינני טועה, המחירון של הידנית היצאת הינו 90 K ש"ח בלבד. הידנית החדשה אשר טרם נכנסה לארץ הקודש בחו"ל גם כן איננה יקרה במיוחד:

€Polo Trendline 1,2 l 44 kW (60 PS) 5-Gang 12.150,00

http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurator/fs_base.aspx?context=default&app=ICC-DE&template=polo&process=clc2

אומנם 80+ K ש"ח ככול הנראה יהיה חלום רטוב מדי, אבל מחיר טוב יתכן וכן אפשרי.

נחיה ונראה.

פורסם

הסיפור כולו מריח לי כמו תרגיל שיווקי (מקורי מאוד) של היבואן.

מצד אחד, הוא לא יכול להוריד את מחירי המכוניות החדשות כי הדבר יפגע בערכן של המשומשות ובנוסף יהיו דרישות להשבת כסף מצד אלו שזה עתה רכשו את הרכב.

מצד שני, ככול הנראה הם החליטו להוריד מחיר.

אז מה עושים? מארגנים קבוצת רכישה כמו גם מבצע הנחות בחבר (או ש"ע), המבצעים הללו לא נחשבים להנחה וכך כולם מרוצים.

פורסם

הדגם עדיין לא עלה על הכביש, איזה משומשות ייפגעו? הרעיון נראה מקורי ואם ישיג את הפולו החדשה בסביבות ה 105K זאת תהיה קניה די כדאית.

פורסם

ועוד דבר. באתר שאמור להקרין רצינות אסור שיופיע כיתוב עם עברית קלוקלת.

"הבאת האמון ביכולתנו" חייבים לתקן ל-"הבעת".

נהיה ונראה.

אני רואה איזה עקביות, או שאתה הונגרי? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הדגם עדיין לא עלה על הכביש, איזה משומשות ייפגעו?

אם מחירו של הדגם החדש יורד, מה לדעתך יקרה למחיר המשומשות מהדגם הקודם ?

• תוכן חדש...