Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

בדקתי היום רנו מגאן 2001 אוטומט במכון בדיקה

התוצאות הן כדלהלן:

• רעש מערכת תזמון ושסתומים לבדוק זמן החלפת רצועת טיימינג לפי הצורך, רעש אביזרי מנוע, מסנן אוויר לקוי.
  • רעידות בגלגלים
  • בולמי זעזועים חלשים
  • גומיות לדלתות וחלנות פגומים, פגוש קידמי פגום, גומיות למרזב גג פגומות
  • לפרק גלגלים לבדיקה
  • רעידה בצמיגים
  • תאריך מצבר ינואר 08 ישן תריס איוורור פגום חסר כסוי פנימי לפנס ראשי, חסר טסות
  • נזילת שמן טיבת הילוכים, החלפת הילוכים לקויה, לבדוק שמן בגיר במוסך

יש לציין שהרכב טופל לפני שנה וחצי טיפול גדול הוחלפו גלגלים רצועת טיימינג מצבר ועוד, מה שהבודק אמר שהפחיד אותי היה לגבי הגיר הוא אמר שיש נזילה של שמן בגיר וצריך לבדוק במוסך במה מדובר. (כשנהגתי על הרכב לא הרגתי שהגיר דפוק לקח לו קצת זמן להגיע להילוך שני אבל חוץ מזה היה סבבה)

מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שאצטרך להחליף גיר לגמרי?

כמו כן כמה עולה כיסוי פנימי של פנס וטיפולים אחרים שצריכים להיות ברכב?

תודה רבה רבה לכל מי שיכול לעזור :lol:

נ.ב הוא רוצה בשביל הרכב 15K

פורסם

מספר דברים:

א. לא נאמרה מילה על השלדה/מרכב - לרכב מ2001 הדבר מעורר חשד.

ב. ע"מ לכסתח את עצמם מכוני הבדיקה מוצאים "פגם" בתיבה האוטומטית ע"מ שלא ייקחו עליה אחראיות, בדיקת תיבה אוטומטית - במכון גירים.

ג. רעידות בגלגלים - פנה למכון פרונט לבדיקה.

ועוד משהו קטן...

ג. רנו - לא. (מעולם לא קניתי רנו והתייחסותי אליה נובעת מ"פשיטת רגל" שהיא כמעט וגרמה לבחור מקורב אליי - הלך מחשב מנוע, מוסך כל שני וחמישי וכו' וכו'.)

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שאצטרך להחליף גיר לגמרי?

כן. אז?

גיר אוטומטי ישן שעבר מי-יודע-כמה אלפי קילומטרים הוא לא הדבר הכי אמין שיכול להיות.

בסך הכל הבדיקה נראית סבירה לגמרי יחסית לרכב ממודל כזה. אם אתה חושש לנושא הגיר גש למוסך או למכון גירים ובקש שיעיפו מבט על הגיר ועל מצבו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בעל רכב כזה מודל 2002, גיר ידני. רוצה לומר לך שאני נהנה מכל נסיעה. אצלי הרכב אמין, אצל אלה שאין להם אולי הוא לא אמין. רוב הליקויים שהצבעת עליהם נראים לא יותר מאשר כסת"ח. אני הייתי הולך על האוטו. לא תמצא בשנתונים האלה יותר נקי מזה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא תמצא במחיר הזה רכב אחר ממודל 2001, שהוא נח, מרווח, בטיחותי .

אני כבר לא מדבר על כך שהמגאן הספציפית ללא תאונות ועם קילומטראז' יחסית קטן.

את עניין נזילת שמן מהגיר צריך לסדר.

יכול להיות שלא מדובר בתיקון יקר (ולא בשיפוץ גיר כללי), אבל כדאי לבדוק לפני העברת בעלות - אולי תצליח להוריד במחיר .

גם אם תקנה מזדה לנטיס מאותו השנתון (ותשלם כמעט כפול בקניה), לא בטוח שלא תיפול על שיפוץ גיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בעל רכב כזה מודל 2002, גיר ידני. רוצה לומר לך שאני נהנה מכל נסיעה. אצלי הרכב אמין, אצל אלה שאין להם אולי הוא לא אמין. רוב הליקויים שהצבעת עליהם נראים לא יותר מאשר כסת"ח. אני הייתי הולך על האוטו. לא תמצא בשנתונים האלה יותר נקי מזה.

לי יש רכב ידני זהה 2001.

לגבי נוחות הנסיעה, אני חולק עליך.

אין מה להשוות עם נוחות של צרפתית אמיתית, פיזו וסיטרואן כמובן.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...