Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה מקומות ברכב כגדון הגג,מכסה מנוע,ודלת שמאלית שהצבע שלהם דהה.

במידה ואני הולך לפחח,הוא יכול לצבוע לי אותם בצבע שיראו בדיוק כמו שאר הרכב?

הרכב הוא בצבע צהוב אם זה משנה.

פורסם

לדעתי כן , אני גם מאמין שזה לא אמור לעלות יותר מדי.

אבל בכל זאת מצטרף לשאלה , ושואל עוד משו , מה הסיכוי שיהיה ניתן לצבוע את זה בעצמך?

פורסם

אם יש חלקים גדולים מאוד לצביעה עדיף לעשות צבע כללי לכל הרכב,אם זה כמה נקודות זה יטשטש אחד את השני ואף אחד לא ישים לב שהרכב עבר צביעה.צביעה כללית לרכב מתחילה לדעתי ב2000 שקל.

פורסם

2000 ש"ח אני חושב שאתה טועה לפי דעתי לצבוע רכב שלם יעלה לו לא פחות מ 5000 ש"ח כי הרי בטוח שיש לו כמה שריטות או תיקונים שחייבים לעשות וצריך גם לשפשף את הצבע... פחח מקצועי לא יצבע לו סתם ככה.

פורסם

פעם ביררתי כמה יעלה צביעה כללית לאפלאוז שלי, המחיר הכי נמוך שהציעו לי בת''א היה 2500 ש''ח.

אני מאמין שסדר גודל המחיר נע בין 2500 ל- 8500 ש''ח

כמובן שאיכות העבודה בהתאם למחיר.( אם הוא לא יקרן).

פורסם

השאלה היא האם באמת כדאי לו לצבוע את כל הרכב בגלל כמה חלקים שקצת דהויים ? מה יקרה כשהוא ירצה למכור את הרכב יעשו לרכב בדיקה ויגידו לקונה שהרכב עבר צבע כללי ואז מה הוא יגיד צבעתי את כל הרכב כי הטמבון היה דהוי??? אתה לא רוצה לדעת מה יעבור לקונה בראש באותו רגע, ככל הנראה שהוא יחשוב שכל הרכב היה מלא מכות ושריטות, בקיצור לפי דעתי תחשוב טוב לפני שאתה עושה צעד כזה. מצד שני האם זה עד כדי כך גרוע?

• תוכן חדש...