Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לא מזמן פולו ובבדיקה התוצאות בבדיקה היו ככה:

1) מנוע

2)מערכת קירור

3)מערכת דלק

4) מערכת הצתה

--------------------

בלאי פנימי גבוה, שריפת שמן, לחץ עוקה גבוה מבלאי, דחיסה לא זהה, דליפת לחץ מצלינדרים, נזילות שמן חזקות / לתיקון,

אין אחריות להתחממות יתר במנוע, רעשים במנוע ביזרים וגלגלת, שסתום EGR מנותק, משקעים פיח בשמן, סימני פירוק אגן שמן, מיכל עיבוי פגום , רצועות רועשות.

5) מערכת פליטה

--------------------

רעש יתר מערכת פליטה

זה בגדול ככה על מה שרלוונטי.

עכשיו הבעיה שהלכתי למכונאי (לא במורשה) עשה שטיפה למנוע כדי לבדוק מעין הבעיה של הדליפת שמן ובדרך הוא החליף את המשאבת מים שלא היתה תקינה והראה לי גם שיש דליפת מים והבעיה של הנזילת מים נפתרה עם החלפת המשאבה.

נאמר לי במוסך אחר שצריך להחליף את "הנשם" שיושב צמוד למנוע ואמתי את זה למכונאי הוא אמר בתגובה שלא מחליפים "נשם" אלא מתקנים אותו ושהוא תיקן אותו.

בהתחלה שלחקתי את הרכב ידעתי שיש לו דליפת שמן חזקות ועכשיו הפסיק קצת ויש דליפת שמן לא כ"כ נוראית בוא נגיד שנשפך 100 מ"ל שמן ככה אחרי נסיעה של 40 דקות ברכב...

שמתי קרטון מתחת לרכב וגיליי שיש כמה טפטופים קלים מצד ימין (הצד שליד הנהג) ...

מה זה יכול להיות מאיפה הנזילה מגיעה ? יש שם משהו שחור כזה מרובע שנראה שהוא שטוף בשמן...

מה אתה חושבים ? מה מקור הבעיה לדעתכם ?

פורסם

שכחתי לציין שבתוצאות הבדיקה היה רשום בהערות כלליות :

יש לבדוק החלפת רצועת תזמון לפי הוראות יצרן וזמני טיפולים.

ועכשיו הרכב 130,000 ק"מ והוא עבר ב90,000 ק"מ טיימינג.

אז אמרתי למוסכניק שאין צורך לעשות טיימינג כייון שהוא כבר עבר והוא אמר שבגלל שהוא מחליף משאבת מים אז זה על הדרך אבל בסוף הוא התסכל על הרצועה ואמר שהיא תקינה ואין צורך להחליף אותה.. אולי הוא היה מחליף לי כבר את הרצועה לא ?

פורסם

אגן השמן שטוף בשמן אבל זה נוזל מלמעלה איפה בדיוק אני לא יודע...

אם יחליפו גומיות של אגן השמן זה יעזור ??

מאיפה יכול להיות מקור הבעיה ?

פורסם

אמרתי לו כמה פעמים והוא אמר לי שהוא בטוח ב100 אחוז שהוא תקין.

הוא אמר שהוא סידר בנשם מה שצריך והוא לא רוצה להחליף לי אותו סתם שאני ישלם לו כסף וזה לא יפתור את הבעיה.

כל המיכל שמן שטוף בשמן ..זה יעזור אם הוא יוצא אותה וירכיב שם גומיות חדשות??

פורסם

לפרק את הנשם שמן מנוע לבדוק שהוא לא שבור או סדוק.

אם הכל בסדר אז הבעיה באטמים ורצוי להחליפם. אם אני לא טועה במנוע שלך יש שני אטמים לנשם שמן מנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

תמיד כדאי לטפל ברכב במקום שמכיר את המחלות שלו ,

במקרה של הפולו בדרך כלל אין בעיה בבית הנשם

אלא רק בגומיות האטימה

יש לפתוח את בית הנשם למרוח מעט סיליקון איכותי על שיטחי האטימה

לסגור ולבדוק לאחר יבוש ,בדרך כלל זה פותר את הבעיה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כן זה מה שהוא עשה שם ואחרי זה שוב חזרה הנזילה הוא אומר שנזילות זה המחלות הכי מטריפות ברכב כי יכול להיות כמה מוקדים וצריך לפרק חלקים כדי להגיע למקור הבעיה.

הוא אטם את הנשם כמו שאמרת הוא החליף גם את הגומיות שם.. רואים שאגן השמן שטוף כולו בשמן הוא הוציא אותו והחליף גם שם גומיות וגם שטף אותו..

מה אתם אומרים??? הוא אמר שלא נשארו עוד מוקדים לבעיה חוץ ממשבו שקשור להגה לא זוכר מה הוא אמר בדיוק..

פורסם

מה אתם חושבים תיפתר הבעיה ?

בנתיים עברו יומיים לא רואים סימני שמן אבל גם לא שמתי קרטונים מתחת לרכב כי כל הזמן אני שם 'גונבים' לי אותם האנשים שלוקחים את הזבל חחח

פורסם

כן הוא עבר טיפול לפני שבועיים והוא החליף פילטר מן אוויר כל מה שעושים בטיפול לרכב... כל הנזילה הטיפול לרכב והחלפת משאבת המים עלה לי 2700 ש"ח אבל בהתחשב בעובדה שלקחתי את הרכב שידעתי שיש נזילה חמורדה גם הורדנו 4 אלף מהמחירון

פורסם

עדכון : יש נזילה עדיין מאזור אגן השמן למרות שהוא הוציא ואתו וסידר שם את האטמים. חוץ מזה יש נזילה פתאום גם ממררכז הרכב שלולית ממש קטנה אבל עדיין זה לא תקין..

הוא כבר הרים ידיים פעם חמישית אני אצלי מה אני יכול לעשות ? כבר השקעתי לא מעט כסף על הרכב אכלתי אותה עכשיו כי אם אני הולך למורשה אני גם שילמתי 2500 לו וגם עוד למורשה עכשיו ישחטו אותי שם.

איזה טעות שקניתי את הרכב הזה איך נפלתי יאללה רק חודשיים אני איתו שקניתי ידעתי שיש נזילה חמורה אבל אמרו לי במורשה מחליפים נשם ב1700 ולא תהיה נזילה והמוסחניך אמר שלא צריך ושהוא שם שם אטמים והוא נותן אחריות שזה לא שהנשם בסדר גמור.

• תוכן חדש...