Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז שנתיים אני מתמודד עם הנושא. הבעיה לא התחילה לאחר שקניתי את רכבי. אפילו אני חושב שככה הרכב הגיע במקור מהייבואן. לסבא שלי היה את אותו הרכב בדיוק (גרסה ה -F) ואצלו השלט היה דורך/מנטרל את הרכב מרחוק.

אצלי אני חייב להיצמד לרכב או למכסה המנוע (סמוך למגבים) כדי שהמנגנון יגיב.

סוללות כבר החלפתי. ניסיתי לחפש את האנטנה (מחוברת לגוף, נכון ? )אך ללא הצלחה.

יש עוד כיוונים ? איך אני אזהה את "המחשב" של האעזקה ?

נסו בבקשה לתת לי את כל הפרטים שיכולים לעזור, כגון איך מערכת בסיסית עובדת, תרשימים וכו'

אגב, המערכת היא של Cobra.

תודה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המערכות של קוברה ידועות בחוסר הקליטה שלהן.

לי הייתה אותה בעייה בדיוק בסיטרואן C5, ורק לאחר החלפת כל המערכת כמה פעמים,

בבית קוברה בתל אביב, הם הצליחו לשים סוף סוף מערכת תקינה.

לך אליהם.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שטויות!!!!

תסלחו לי שאני בוטה אבל זה בדיוק מה שזה.

מערכות האזעקה של קוברה הם אמינות מאוד וכמעט שאין איתם בעיות בכלל, המצב שאתה מתאר ברוב המקרים קשור לסוללה אבל לא תמיד, לעיתים המצב נגרם עקב אנטנה מגולגלת או לא פרושה כמו שצריך ולפעמים אפילו זה נגרם עקב סטיית תדר מיקרונית של השלט (קורה בעיקר אחרי נפילה של השלט).

בכדי לפתור את הבעייה כמו שצריך הייתי ממליץ לך ללכת למתקין טוב שיודע מה הוא עושה ואפילו לזרוק לו את מה שרשמתי בכדי להזכיר לו עוד דברים שעליו לבדוק לפני שמחליפים אזעקה .

ולבחור עם הC5 המערכת שמותקנת בC5 והמערכת שהותקנה במאזדה בעבר הם לא אותם המערכות למרות ששניהם מגיעים מבית קוברה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

זאת אומנם לא אותה מערכת, אבל מהרבה אנשים עם מערכות של קוברה שמותקנות על ידי היבואנים של לובינסקי ומזדה ואולי עוד, שמעתי רק על צרות, והצרה הנפוצה היא נושא החוסר קליטה של השלט.

אולי זאת ההתקנה הלא טובה של מתקין מסויים אבל אצל כולם זו אותה תופעה :

צריך להתקרב למגבים כדי שהאזעקה תגיב....

עם עובדות אין להתווכח.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

גם הצמיגים שמתקינים בארץ על הפנים ---תראה לכמה אנשים יש פנצ'רים!!! :lol::lol:

אני לא עובד במאזדה ולא בסיטרואן ולא קשור בשום צורה לקוברה אבל דבר אחד יש לי להגיד זה צירוף מקרים שהתופעה היא זהה אבל זה יכול להגיע מאלף ואחד סיבות ואני גם יתחיל לפרט אותם בקצרה:

טיונר דפוק

סוללה גמורה או הולכת להגמר

סטיית תדר בשלט

אנטנה לא פרושה כמו שצריך

אנטנה קרובה למקור מתח חזק

אנטנה מאחורי דופן כפולה של פח

שיבוש תדרים כתוצאה ממקור חיצוני

שלט לא תקין (רק זה יכול לבוא מאלף ואחד סיבות)

זה רק התחלה ורק לגבי תופעה אחת תאר לך מה אני יכול לרשום על אזעקה לא עובדת בכלל!!!!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לחבר שלי יש לאנטיס, לדוד שלי יש לאנטיס, לעוד חבר יש לאנטיס, לאח של סבא שלי היה לאנטיס, לעוד חבר יש לאנטיס, לחבר אחר יש מהעבודה לאנטיס, לסבא שלי היה לאנטיס,בחברה שעבדתי בה היו המון לאנטיסים :D:D:D:D:D

ורק אצלי הבעיה!!!!

:x

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

תבדוק את השלט, יש לי שלט אחד מקורי ושלט אחד אוניברסלי, האוניברסלי קולט ל20 מטר ואולי גם יותר.

אין לי קוברה אלא סיריו, אבל תבדוק את השלט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תבודד תקלה בצורה שיטתית:

ה?חלפת? סוללה כדי לוודא שזה לא סוללה? יופי.

עכשיו תחליף שלט (תשתמש בשלט ספייר או בשלט אוניברסלי (אם אתה צריך יש לי להלוות)). יותר טוב ? הבעיה בשלט.

לא יותר טוב ? הבעיה בהתקנת האזעקה. יש לך כח להתעסק עם זה ? תבדוק אנטנה לא באחד המצבים שתיאר kicker. האנטנה בסדר ? הבעיה באזעקה, גש למתקין.

אין לך כח להתעסק עם זה ? גש ישר למתקין.

הניחוש שלי, ובסיכויים גבוהים, הוא סטיית תדר בשלט. אם האזעקה שלך מתאימה לשלט אונ', זו הבדיקה הכי טובה בשבילך, כי שם יש בורג קטן שקובע את התדר ואתה יכול לסרוק עד שתמצא את התדר הנכון. יכול להיות שיש כזה גם בשלט שלך. הכיוון הזה הוא מאוד עדין, ורצוי להשתמש במברג מיוחד בעל השראות נמוכה (בא עם השלט האונ').

עוד נקודה: יש הרבה מקומות שבהם קליטת האזעקה לא טובה, בגלל כל מיני הפרעות רדיו. אבל אני מניח שאתה כותב כאן כי הבעיה עקבית בכל מקום.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

זה קורה גם בשלט ספייר, ובכל מקום.

אני חייב לציין שהשירות בחברת קוברה ממש, אבל ממש טוב!.

אתמול שלחתי מייל לחברת קוברה העולמית. תיארתי את התקלה, והשארתי מס. טלפון.

כנראה שתמיכה הטכנית באתר הפנו את השאילתא לישראל. היום התקשרו אליי מהחברה בתל-אביב, והמליצו לי להגיע אליהם.

אז כנראה שאני אסע בימים הקרובים.

בכל אופן, תודה לכולם.

שמוליק

• תוכן חדש...