Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נישמע כאילו הרכב שורף שמן.

תן מעט יותר פרטים כמו למשל האם זה קורה באופן קבוע(בנסיעה?) או בזמנים מסויימים,איזו כמות של שמן הוספתה והאם בעבר היה צריך להוסיף עוד,אם כן איזו כמויות.

באיזה שמן אתה משתמש האם הוא מתאים לסוג הרכב,כל מה שיוכל לעזור למומחים להדריך אותך.

 

בהצלחה,שי.

פורסם
יוצא לי עשן לבן מהאגזוז ...מה עושים מה זה יכול להיות?

היה חסר שמן והוספתי...

 

שלום רב !

בסבירות גבוהה שהוספת השמן היתה מיותרת, יש כעת עודף שמן, צמיגות השמן שהוספת לא מתאימה, ובסבירות גבוהה, חבר לך הרבה מים ברדיאטור, ובשל כך סלד המנוע , מתקשה לרדת בעת התנעת מנוע קר,\ משום שחיישן הטמפרטורה לא משדר למחשב, ש המנוע חם !

בדוק שוב מפךס שמן מנוע, במנוע קר בלבד, כאשר הרכב במישור, ובדוק בנוסף מפלס מי קירור ברדיאטור ולא במיכל העבוי/ עודפים.

חזור לפורום עם הממצאים הבאים:

כמות מפלס המים ברדיאטור.

כמות מפלס השמן במנוע, וצמיגות השמן שהוספת, ושם יצרו שמן המנוע.

במידה וחסר מי קירור, הקפד להוסיף מי קירור איכותיים, ולא מי ברז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...