Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית מערכת ב RZR?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי RZR חדש מהחברה והוא יגיע לארץ עוד חודש (אין במלאיי :-( )

ראיתי שאפשר לקנות לו גג אם מערכת:

rzr-10.jpg

אבל זה בעיה להביא אותו, אם אני יביא אותו במשלוח זה יצא 4000 שקל

ואם אני יביא אותו במזוודה זה יצא 3000 שקל ורק ביוני אני יקבל אותו..

בקיצור זה לא משתלם, אז חשבתי ליקנות תגג (רוצה לומר את הגג) הרגיל ולעשות עליו בנייה, כי באמת הגג זה המקום שהכי טוב לעשות עליו תמערכת (כלומר את המערכת), לא יגיע לשם בוץ

ככה ניראה הגג מפלסטיק שקונים:

polaris-rzr-carbon-fiber-roof-top-2.jpg

אז מה אתם אומרים?? כמה יעלה לי לעשות שם בנייה? אני לא רוצה בנייה אם רמקולים וכאלה, אני רוצה רק שיבנו לי עליו מקום לשים 2|4 רמקולים

***את הרמקולים אני יקנה לבד וגם את השאר, אני רק רוצה בנייה למקום לרמקולים.

כמה נראה לכם יעלה? ואיפה?

***שים לב לסגנון הכתיבה השכונתי \ מזלזל משהו. זה פורום איכותי ואנחנו מקפידים על צורת ההתבטאות***

פורסם

תגיד לי אתה רציני?????? בגלל שרשמתי "תגג" ולא "את הגג" אתה חושב שאני מזלזל בפורום?

סליחה בטעות עשיתי "צטט" ולא "ערוך"... אתה יכול לימחוק תהודעה הזאת ואני יוסיף את מה שרציתי להגיד להודעה הקודמת.

פורסם

כללי פורום... תקרא אותם...

אתה יכול אולי להרחיב קצת על הRZR? המושג חדש לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כלי מגניב

http://www.jeepolog.com/645.html

אתה יכול לרכוש את הגג הרגיל והזול

ולעשות בניה עליו שכוללת בתי רמקולים 6X9 שעולים 200 שח

וזוג רמקולים 6X9 בעלות של 300 שח

כמובן שתצתרך לחבר אותם לרדיודיסק ולהחליט איפו לתקין אותו.

התקנה תעלה לך עוד 300 שח בערך.

דוגמא:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=659

פורסם

אהה... אני מבין :-D

אין ספק שתרמתי לת'רד הזה :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תגיד לי אתה רציני?????? בגלל שרשמתי "תגג" ולא "את הגג" אתה חושב שאני מזלזל בפורום?

סליחה בטעות עשיתי "צטט" ולא "ערוך"... אתה יכול לימחוק תהודעה הזאת ואני יוסיף את מה שרציתי להגיד להודעה הקודמת.

אתה בוכה בגלל מה שהעירו לך אני על פחות מזה קיבלתי פעמיים אזהרה :brickwall:

אם ההפרש בינהים הוא 1000 שקל עדיך לך ללכת על הגג המוכן שיש בו כבר מקום לרמקולים ורדיו במקום להתחיל להיכנס לקטע של בניות ואז אתה תצא בנזק כספי יותר גדול

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...