Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד כמה חודשים כנראה נקח ליסינג מהעבודה מסיבות משפחתיות.

כרגע הרכבים שאנו מתלבטים ביניהם הם:

1. מזדה 3 החדשה.

2. מיצובישי לנסר החדשה.

3. שברולט קרוז.

4. פורד פוקוס.

(כולם יוזמנו בצבע אדום)

דרישות:

תא מטען גדול ונח להעמסת עגלת תינוק.

זריזה יחסית.

היגוי טוב.

אחיזה.

עיגוני אייסופיקס אני מניח שיש בכולם.

האם מישהו נהג על אחד מהרכבים הנ"ל והאם יש המלצות?

כמו כן יתרונות וחסרונות של כל אחד מהרכבים יתקבלו בברכה.

פורסם

מצובישי לנסר לא יצא לי לבחון מקרוב, אבל מרחוק ראיתי שהיא יפה וזריזה.

המאזדה 3 החדשה מאובזרת פצצה מבפנים (אני לא יודע איזה אבזור אתה מקבל מהליסינג אבל חבר שלי קיבל איבזור מלא) מבחוץ היא פחות יפה מהקרוז ומהלנסר אבל היא זריזה והקדימה שלה נוח מאוד (לא ישבתי אחורה :)) וגם התא מטען שלה מאוד גדול.

המועדפת עליי ברשימה הזאת זאת הקרוז, אוטו יפיפה מאובזר עם בגאז' ענק, זריזה מאוד ובטיחותית מאוד אין הרבה מה להגיד אם היה לי בחירה הייתי בוחר בה בלי להסס(אלה אם מביאים לך מהליסינג מאזדה 3 ספיריט מה שלא נראה לי הגיוני אז אין היסוסים:) ).

הפורד לא הייתי חושב עלייה אני מכיר כמה אנשים שיש להם את הפורד וכולם לא מרוצים האוטו לא נראה טוב ולא מאובזר טוב כמו השלוש האחרות אז אין פה ויכוח.

אם אתה מבקש ממני לדרג את השלוש:

1.שברולט קרוז

2.3.מיצובישי לנסר/מאזדה 3

4.פוקוס

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

על המאזדה והמיצובישי נהגתי. על הפוקוס והקרוז לא, אז אני אגיב בהתאם למה שאני יודע ואתן לאחרים לפרט מניסיון אישי.

המאזדה מכונית טובה בסך הכל. היא עדיין צפופה מאחור, אבל היא מרגישה איכותית מתמיד מבפנים. הביצועים על הנייר לא מרשימים, אבל על הכביש זה מרגיש יותר והיא עדיין מכונית מתנהגת מאוד. נוחות הנסיעה - בסדר.

המיצובישי היא מכונית נוחה בהרבה. היא גם יותר מרווחת מאחור והמושבים מצויינים. ההגה לא מתכוונן למרחק - וזה מעצבן ולא מאפשר להשיג תנוחת נהיגה מושלמת. תא הנוסעים שלה פחות מרשים משל ה-3. הפלסטיקים פחות טובים והנדסת האנוש בכלליות ברמה נמוכה יותר. המנוע קצת קטן עליה (יותר מ-14 שניות מאפס למאה) אבל בסך הכל היא לא מרגישה יותר מדי עגלתית והתיבה, למרות שהיא פשוטה, סימפטית מאוד באופן הפעולה שלה.

בהשוואות תאי המטען תנצח הלאנסר כמדומני. לי היא נשמעת כמו הבחירה המתאימה יותר משתיהן - אבל אני יכול לחשוב על מכוניות מתאימות יותר לצרכים שלך, כמו למשל הפלואנס החדשה. היא פחות מהנה לנהיגה מה-3, אבל בסך הכל היא בסדר והיא תתאים לצרכים שלך יותר. כמו כן, אם אתה מעמיס עגלת תינוק, לא יהיה יותר נוח לבחור במכונית האצ'בק? לרשותך יונדאי i30 CW שמציעה תא מטען ענק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי הייתה התלבטות דומה בבחירת הרכב הבא מהליסינג

המועמדות היו :

שברולט קרוז

מזדה 3

פורד פוקוס

אחרי נסיעת מבחן על השלושה גילית שהקרוז הכי מרווחת ודי שקטה בשיוט מהיר אך "מעצבנת" , הרכב אינו זריז במיוחד וכמו כן פעולת הגיר אך ניתן להתרגל לזה .

הפוקוס בנויה במעט יותר טוב מהקרוז אך לא מספיק מרווחת ודי חלשה .

המזדה 3 אותה גברת בשינוי אדרת (שני הרכבים האחרונים מהליסינג היו מזדה 3 ).

אך דרישותיי מהרכב הם מעט שונות ממך לי יש משפחה בת חמש נפשות גילאים בין 8-17 . כך שהרכב הייה חייב להיות מרוווח

לכן בחרתי בקרוז ולאחר 1200 ק"מ עם הרכב 0 שהתקבל ביום רביעי ) אני מאוד מרוצה מהבחירה ולפי דעתי זוהי הבחירה מאוד מומלצת מקבוצה 2 ( כל עוד דלק אינו מהווה שיקול )

• תוכן חדש...