Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, אני מחפש המלצות לסאב ומגברי SQ למפרט הנוכחי הבנוי מקלריון 785USB ופוקל K2P.

ווליום לא צריך להיות מטורף, רק נקי וחד.

לגבי תקציב... עד 3 אלף גג, אפשר יד 2.

תודה

פורסם

ZED AUDIO DEUCE

יתאים בול לסט של הפוקל. מגבר חזק. איכותי. עם קרוס מדוייק. והכי חשוב מבית טוב.

יש לך גם XETEC

סלסטרה.

ג'נסיס

טרו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמה ערוצי הגברה אתה צריך? אתה מגביר את הסט עם הקרוס? אתה צריך גם להגביר את הסאב או שיש לך כבר מגבר בשבילו?

תן קצת פרטים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

טוב אז ככה בנוגע לHU זה סגור - קלריון 785 כמו שרשמתי. את הפוקל עדיין לא קניתי אבל יש לי כ1K בצד בשבילם (יש משהו יותר טוב בטווח מחיר זה? (כמובן יד 2 אפשרי).

אני חושב שאני ארצה להגביר את הקומפוננט ואת הסאב מאותו מגבר. אז אני מניח שאצטרך 4 ערוצים.

הקומפוננט יוגבר כולל הקרוס.

אם יכנסו שני מגברים וסאב (דיי איכותיים) בתקציב של 3 אז עדיף.

ד"א, סוגי המוזיקה שאני שומע הם אלקטרונית ושחורה בעיקר.

תודה על העזרה

פורסם

מה שאני הייתי עושה בתקציב שלך זה קונה את המגבר של פייז אופוס + IDMAX 12 מיד שנייה ( כולל קיט תיקון :) )

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...