Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם בפינת העצבים - הולכי רגל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר שוק.

ה"חוק" כמו ששקראת לו, מחייב אותך לעצור במעבר חצייה.

הנימוס הבסיסי, דורש שתעצור ותתן לאדם לחצות.

מה הקשר לסלולרי, לא הבנתי כל כך, אבל ניחא.

אז-נכון, אני מסכים אתך לחלוטין שצריך לבדוק את הכביש לפני.

אבל זה רק בגלל נהגים כמוך, שלא חושבים אפילו על לעצור ולתת לעבור.

כשאתה הולך במו 2 רגליך, ומגיע למעבר חצייה, היית רוצה שיעצרו לך? אז יישם את זה על אנשים אחרים, ותפסיק להתבכיין פה. אני מקפיד לעצור במעברי חצייה כל עוד הדבר אפשרי (מה לעשות, יש סיטואציות שזה לא ישים במיוחד, קורה:roll:).

רווז , אין לי כלל בעיה לעצור ולתת לאנשים לעבור , אבל כול מה שאני מתפלא זה איך אנשים לא מבינים את הכאפה הפוטנציאלית שהם יכולים לחטוף , ומה ביקשתי , קצת קשר עין ? לשניה ??!!

הולכי רגל הם בערך 1/3 מהנפגעים בתאונות דרכים.

לפי דעתי הם צריכים לשלם ביטוח לפחות כמו אופנוע 500.

שלא נדבר על רוכבי האופניים בכבישים מהירים,להם יש בערך 90% סיכוי להרג בתאונת דרכים.

amisha

זאת פעם ראשונה שאתה נכנס לעיר?

מה אתה רוצה שיעשו להולכי רגל,יעצרו אותם?

ממש לא פעם ראשונה ,אבל בתקופה האחרונה זה נהיה ממש זוועתי .

ולא יזיק שאולי אנשים ישלמו גם ביטוח הולכי רגל , אפשר לעשות מזה אחלה כסף !:smilecolr

אני זוכר , בכלל שפעם כשהייתי קטן אז לימדו אותנו הולכי הרגל , "עצור בטרם תעבור" עכשיו אני בתור נהג צריך לממש את המשפט הזה ?

מניעת תאונה ע"י הנהג היא משהו מעט יותר קשה בהשוואה להולך הרגל שסה"כ צריך לעמוד רבע שניה ולא לזרום לכביש !

ואם שליש מהנפגעים בתאונית הדרכים הם הולכי רגל אז אולי כדאי ש"אור-ירוק" של מר שמואל אבואב תשנה גישה ותתחיל לחנך את הולכי הרגל קצת ותפסיק להטיף על מהירות מופרזת , ואלכוהול . פרסום זה לא מטרת העמותה.

וכללי , וואלה לא ציפית שזה יתפתח לכזה ת'רד ....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רועי5 - אם הנהג יזוכה בהליך הפלילי יהיה קשה הרבה יותר בהליך האזרחי - רשלנות תורמת, עניין האשמה בכלל וכו'. שופטים חושבים גם על זה.

הקשר בין שני ההליכים אינו קיים באופן שאתה מתאר, אבל הרי לא זה הענין והפורום הזה אינו משפטי וחבל שאתה נתפס למצב משפטי, שהובא על ידי רק כאמת מידה לענין האחריות ותו לא. במיוחד כדאי להבין שהמשפט אינו חזות הכל ועובדות פיזיקליות כמו ההבדל בין 1000 ק"ג של מתכת הנעים במהירות לבין כמה עשרות ק"ג של בשר ודם, הם אלו שקובעים את תוצאת המפגש ביניהם ולא נטיית ליבו של שופט זה או אחר, או אפילו המצב המשפטי. בקיצור במקום להלין על הולכי הרגל הפזיזים, הרשלנים, חסרי האחריות, או אלו ששמים מבטחם בידי שמיים, כדאי לחשוב על תרומתך הפוטנציאלית כנהג לריסון וזהירות מירביים, כאלו שיוכלו למנוע מפגשים כאלו, גם אם הולך הרגל לא עבר במעבר חציה או שלח את בנו התינוק בעגלה למשימת סיור לפני שהוא יורד לכביש.

פורסם

גם אם תרומת כל אחד ואחד פה תהיה מושלמת, עדיין צריך לזכור (וכולנו, באיזשהו שלב, גם הולכי רגל) שגם אם חובת הזהירות החוקית וגם המוסרית מוטלת על החזק (הנוהג במכונית) כך חובת הזהירות המעשית מוטלת על הולך הרגל עצמו בבחינת אינסטינקט ההישרדות. כמו שאופנוען, גם במדינה המתוקנת ביותר ועם הנהגים הטובים ביותר, לא יכול להרשות לעצמו להרפות ולא לחפש את מוקדי הסכנה, כך, על אחת כמה וכמה, גם הולך הרגל. הידיעה שהדורס אותו יישב בכלא או יישא בכל עונש אחר בוודאי לא תשפר את מצבו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ציטוט מ YNET

"הולכי רגל חושבים שמעבר חצייה זה מעבר VIP להולכי רגל

ושבמעבר חצייה הם המלכים.

כביש נועד לתנועת מכוניות. מעבר תנועה נועד לאפשר חציית הולכי רגל במקום מוסדר.זה עדיין לא אומר שיש להולכי רגל זכות קדימה או הזכות לגרום לעיכוב התנועה.

סבלנותם של הולכי הרגל פוקעת בד"כ בו ברגע שהם מגיעים למעבר החצייה"

• תוכן חדש...