Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בארה"ב מאזדה 3 דווקא יותר יקרה מגולף באותו נפח מנוע:

גולף 2010: http://autos.yahoo.com/2010_volkswagen_golf_2.5l_4_door/ 19,190$

מאזדה 3 2010: 19,540$ http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda3_s_sport_5_door/

שני הלינקים מתייחסים לתצורת 5 דלתות, מנוע 2.5 ליטר.

ההשוואה שלך מוטעית ביסודה (והתייחסו אליך כאן למעלה עם הסבר סובלני ומתקן).

תודיע לי כשתוכל לרכוש מזדה 2.5 או גולף 2.5 (עם המנוע הכ"כ מיושן הזה והגיר הלא רבלנטי) בישראל, ונדבר. לך תעשה שיעורי בית בשווקים רלבנטיים באירופה, תשווה בין הדגמים הרלבנטיים עם האבזור שהם מגיעים, ואז נדבר. כל שרשור על גולף יבוא מישהו וימצא שבאינדונזיה זול יותר לקנות פולקסווגן בלי אבזור שמיוצרת על ידי ג'ירף מאשר מזדה, אז למה פה זה יקר יותר. בשרשור אחר כבר הראיתי שזה זריית חול בעיני המשתתפים בדיון - ובעיני פותח השרשור - וחבל.

תכף יגידו לך שבארצות הברית היא לא נמכרת עם מערכת כמו בארץ וחלונות כהים אז זה מצדיק פער של 40 אלף שקל...

אם אתה לא מבין לבד את הבדלי המחיר בין הגיר/מנוע - וכן, האבזור שבכל יבואן אחר יעלה לך כ- 30K ש"ח, אז אולי אין טעם שתגיב.

אני תוהה אם מתישהו כאשר משתתף ישאל כאן מה דעתכם על גולף, תוכלו פשוט לומר לו: "כנראה (לפי ביקורות) מדובר ברכב טוב אבל יקר, אין לי כזה רכב ולא נהגתי עליו (או לא נהגתי עליו מעבר לנסיעה קצרה) אז אני לא יכול לחוות דעה כנה מעבר לכך".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעולם לא נסעתי על הגרסה היקרה, אבל נהגתי על 122 של חבר בטיול לצפון. הרכב מרגיש איכותי מאד , זריז מאד ובאמת

כיפי, אבל לא ראיתי איזה הבדל היסטרי בינו לבין ה308 ליסינג שלי לדוגמא. הוא גם לא הצליח לברוח ממני אף פעם, ככה שאני לא בדיוק יודע כמה יתרון יש לDSG מהבחינה הזאת (ונעזוב רגע שהגיר של הפיז'ו באמת חובט ובועט).

אתה מצחיק אותי ערן. גיר "חובט ובועט" הוא לא הבדל היסטרי? למה שלא תבקש מהליסינג שיחליפו לך לקורולה רובוטית וזהו?

היית קונה מכספך 308? כמו שהחבר שלך קנה 122?

פורסם
לגבי ה307 זה בכלל לא סיפורי סבתא

אם זה לא קרה לך ,זה לא אומר שזה לא קרה לאנשים אחרים

בדיוק מה שגם אני טוען,

אם זה קרה לך זה לא אומר שזה קורה לכולם ושהרכב לא אמין.

מהנסיון שלי- הרכב אמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ההשוואות שלכם לא במקום ולא רלוונטיות. מי שמחפש רכב ספורט קיצוני באמת לא משווה אוטו למשפחתי, ולא קונה

לפי שקל למטר. מי שקונה רכב ספורט קיצוני 3 דלתות,(בזה אתה מבין יותר ממני) כנראה לא מחפש רכב משפחתי, לחילופין יש לו עוד שני רכבים בבית. סביר להניח שגם אין חלופות איכותיות ותואמות במחירים זולים משמעותית.

הגולף עם כל הכבוד, זאת עדיין - ג ו ל ף! רכב קומפקטי איכותי. לא פחות ולא יותר. אז יש לו מסך מגע, פנסי ערפל, ומגנזיום, נו אז?

לפותח השרשור, יודע מה? אני במקומך הייתי הולך על הגרסה הכי מפוצצת של הגולף (הכוונה ל 160 המאובזרת). אם כבר קרעו אותך במחיר, לפחות שתדע שקיבלת את הכי טוב והכי יקר שיש (לא מדבר כמובן על הGTI לדוגמא).

זה עדיף עשרות מונים מלשלם מחיר שחיטה ולנסוע על גרסה עם אבזור מעליב (כמו הגרסאות הבסיסיות). אז אתה מרגיש באמת טמבל.

מעולם לא נסעתי על הגרסה היקרה, אבל נהגתי על 122 של חבר בטיול לצפון. הרכב מרגיש איכותי מאד , זריז מאד ובאמת

כיפי, אבל לא ראיתי איזה הבדל היסטרי בינו לבין ה308 ליסינג שלי לדוגמא. הוא גם לא הצליח לברוח ממני אף פעם, ככה שאני לא בדיוק יודע כמה יתרון יש לDSG מהבחינה הזאת (ונעזוב רגע שהגיר של הפיז'ו באמת חובט ובועט).

סבבה, אז תמשיך לנהוג ב 308 ליסינג שלך ותהנה, אבל צא מהנשמה של מי שבא לו להוציא 180K על גולף. זכותו.

בינתיים, בכל השרשורים האלה אף אחד עוד לא הביא מתחרה טובה יותר במחיר נמוך יותר.

מביאים צרפתיות בעלות ביצועים פחות טובים וירידת ערך גבוהה יותר, ספרדיות עם תא נוסעים פחות איכותי ויפה וגם בעיית ירידת ערך או צ'כיות גדולות מידי. אני מסכים שכולן יותר משתלמות כתמורה לשקל, אבל יש אנשים שלא בא להם להתפשר על תא נוסעים,ביצועים ושוק יד שנייה ומוכנים להתפשר במחיר.

ההשוואה עם מדינות אחרות בכלל לא רלוונטית.

emotion of motion

פורסם
בדיוק מה שגם אני טוען,

אם זה קרה לך זה לא אומר שזה קורה לכולם ושהרכב לא אמין.

מהנסיון שלי- הרכב אמין.

עידן

ומנסיוני זה לא אמין

אז למה ללכת על אוטו שהוא במחלוקת של (יכול להיות)

גם לא בגלל זה

זה נראה אוטו של נשים

רוב הנוהגים בו נשים

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
ומנסיוני זה לא אמין

אז למה ללכת על אוטו שהוא במחלוקת של (יכול להיות)

גם לא בגלל זה

זה נראה אוטו של נשים

רוב הנוהגים בו נשים

אתה שומע את הטיעונים שלך? או יותר נכון קורא אותם?

זה נראה אוטו של נשים? זאת סיבה אמיתית לפסול רכב?

רוב הנוהגים בו נשים?- יש לך מסמך ממכון סטטיסטיקה שמאשר זאת?

עצה לי אליך, עו"ד אל תלך להיות, הטענות שלך ממש חלשות.

לגבי ה307: 5שנים, 2 דגמים, 0 תקלות, המון הנאה, עיצוב לא רע בכלל ומחיר בסדר-- עד שגילינו את השבלול.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אתה שומע את הטיעונים שלך? או יותר נכון קורא אותם?

זה נראה אוטו של נשים? זאת סיבה אמיתית לפסול רכב?

רוב הנוהגים בו נשים?- יש לך מסמך ממכון סטטיסטיקה שמאשר זאת?

עצה לי אליך, עו"ד אל תלך להיות, הטענות שלך ממש חלשות.

לגבי ה307: 5שנים, 2 דגמים, 0 תקלות, המון הנאה, עיצוב לא רע בכלל ומחיר בסדר-- עד שגילינו את השבלול.

בן.

סליחה שהעלבתי אותך.שכחתי שישי לך 307 ,

אני לא פסלתי את האוטו בכלל,אני פסלתי אותו מרשימת הרכבים שאני מתכוון לקנות.וזה זכותי.

לפי דעתי הצורה שלו מתאימה לנשים,וזו רק דעתי.

חוץ מזה

לחבר שלי הלך גיר ושילם 15000 ש"ח

עוד חבר היה נתקע לו כל הזמן(נכבה)

פגשתי מישהוא במקרה ליד מוסך שהתלונן שהאוטו נכבה לפעמים בלי כל סיבה.(אחרי כמה חודשים ראיתי את הבת שלו עם 308

אחות של חבר שלי גם עם כל מיני תקלות ב307

כל הדברים האלה מונעים ממני לחשוב על ביג"ו בכלל

חבר שלי מכונאי לא המליץ לי להתקרב לביג"ו בגלל הרבה בעיות

פורסם

אם אני ילך על גולף עם רמת אבזור בסיסי

הציעו לי בסוכנות לצבוע לי את המראות וידיות הדלת בצבע הרכב

האם זה כאאי?

הצבע לא יתקלף אחרי זמן?

האם זה יהיה כמו אורגינל?

פורסם
סליחה שהעלבתי אותך.שכחתי שיש לך 307 - אין לי בעיה שפסלת את הרכב שלך אבל אתה נצמד לטפל ולא לעיקר:

1. אם תבדוק טוב טוב תראה שממזמן אין לי 307.

2. זה לא עניין רגשי, ולא "נעלבתי" אלא פרקטיקה בלבד ולא כל מיני הנחות שנוסעות משמועות.

אני לא פסלתי את האוטו בכלל,אני פסלתי אותו מרשימת הרכבים שאני מתכוון לקנות.וזה זכותי-אכן זכותך, אבל הסיבות שבגללן אתה מייעץ לאדם לא לרכוש את הרכב ללא נסיון כזה או אחר הן שתמוהות:

1.לפי דעתי הצורה שלו מתאימה לנשים,וזו רק דעתי.- רק תתפלא כמה נשים נוסעות בגולף.

חוץ מזה

2.לחבר שלי הלך גיר ושילם 15000 ש"ח-ולא לך, קרי יכול להיות שלחבר שלך הייתה בעיה בגיר, עובדה שלי לא הייתה, ואם תקצה מקרים מהקשת השניה אז ישנם בעלי שירוקו עם בעיות בDSG המפורסם ובעלי קופרה משנת 2007-08 עם 1001 בעיות בגיר- לי היתה גם איביזה וגם 307 ווואלה, לא היו שום תקלות, ומילת המפתח------לי.

3.עוד חבר היה נתקע לו כל הזמן(נכבה)-ראה סעיף 2.

4. פגשתי מישהו במקרה ליד מוסך שהתלונן שהאוטו נכבה לפעמים בלי כל סיבה.(אחרי כמה חודשים ראיתי את הבת שלו עם 308)-אז מה אתה רוצה להגיד, פגשת מישהו עם בעיה ליד מוסך, זה רק הגיוני, ולגבי התקלה ,הייתה לי איביזה שנת 2001 שנכבתה גם כל הזמן- ניקוי מצערת, 15 דקות של עבודה ובקשיש והתקלה לא חזרה, מדובר על תקלות בתחום הבלאי כל עוד הם נפתקות ועל אחת כמה וכמה אותו אדם שפגשת התחדש ב308 חדשה.

5.אחות של חבר שלי גם עם כל מיני תקלות ב307 -גם הפעם שים לב לריחוק ביחסים בינך לבין הטוען לתקלה,ואתה לא מפרט מה התקלות, אולי אחות של חבר של דוד שלך לא יודעת לנהוג וכסחה את הרכב- כנראה שלא תדע כי זה לא נסיונך.

כל הדברים האלה מונעים ממני לחשוב על ביג"ו בכלל

6.חבר שלי מכונאי לא המליץ לי להתקרב לביג"ו בגלל הרבה בעיות

בקשר לפוסט, אין צורך לצטט אותי אם אני האחרון שכתב מעליך ובקשר ל307 אתה לא מססתמך לרגע על נסיונך האישי מאחר והעולה מהכתוב מעיד שאין לך כזה ולכן אתה עונה בדיוק על מה שכתבתי בפוסט הראשון שלי בנוגע לסיפורי הסבתא.

בביתי עברו לא מעט רכבים מלא מעט קונצרנים ממגוון היבשות, כן היו בחלקן תקלות שטופלו אך לא משהו שמנסיוני האישי אוכל לבוא ולהגדיר כהגדרה כוללת.

ה307 בשעתה הייתה רכב בסדר גמור וסיפקה את מה שביקשנו ממנה כרכב: יציבה, נאה לטעמי, רואה מוסך רק כשצריך, מפנקת מבחינת אבזור ביחס למחיר ובסה" כרכב משפחתי אחלה רכב.

מאז אנחנו בכל רכבי המשפחה כבר לא שם, אבל זה רק כי שונתה איזושהי פאזה, ובפאזה הזאת ה307 לא עומדת.

בן.

נ.ב: לגבי הרכישה שלך, אם עצתי תישמע ואתה באמת מעוניין בקצת מעבר לרכב רגיל, גם אני לא הייתי רוכש את הגולף 122, בתג מחיר כזה גבוה הייתי מחפש לי רכב אחר עם קצת יותר יחס של מחיר לש"ח.

אם תחליט לקחת את הגולף 160, אז תהנה, קיבלת גם את המותג וגם באמת רכב שינוע יותר טוב מרכבים אחרים.

בשביל להגיד יש לי גולף, זטת לא סיבה מספיק טובה לקנות את הרכב הנ"ל.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מחזק את benj, לדעתי במחיר הזה הסיאט ליאון המדוברת היא פנינה אמיתית.

גולף 122 כ"ס מול הליאון, אני בוחר את הליאון.

פורסם
בקשר לפוסט, אין צורך לצטט אותי אם אני האחרון שכתב מעליך ובקשר ל307 אתה לא מססתמך לרגע על נסיונך האישי מאחר והעולה מהכתוב מעיד שאין לך כזה ולכן אתה עונה בדיוק על מה שכתבתי בפוסט הראשון שלי בנוגע לסיפורי הסבתא.

בביתי עברו לא מעט רכבים מלא מעט קונצרנים ממגוון היבשות, כן היו בחלקן תקלות שטופלו אך לא משהו שמנסיוני האישי אוכל לבוא ולהגדיר כהגדרה כוללת.

ה307 בשעתה הייתה רכב בסדר גמור וסיפקה את מה שביקשנו ממנה כרכב: יציבה, נאה לטעמי, רואה מוסך רק כשצריך, מפנקת מבחינת אבזור ביחס למחיר ובסה" כרכב משפחתי אחלה רכב.

מאז אנחנו בכל רכבי המשפחה כבר לא שם, אבל זה רק כי שונתה איזושהי פאזה, ובפאזה הזאת ה307 לא עומדת.

בן.

נ.ב: לגבי הרכישה שלך, אם עצתי תישמע ואתה באמת מעוניין בקצת מעבר לרכב רגיל, גם אני לא הייתי רוכש את הגולף 122, בתג מחיר כזה גבוה הייתי מחפש לי רכב אחר עם קצת יותר יחס של מחיר לש"ח.

אם תחליט לקחת את הגולף 160, אז תהנה, קיבלת גם את המותג וגם באמת רכב שינוע יותר טוב מרכבים אחרים.

בשביל להגיד יש לי גולף, זטת לא סיבה מספיק טובה לקנות את הרכב הנ"ל.

הכל טוב ויפה

אבל למה אתה חושב שאני רוכש גולף בשבל לגיד(יש לי גולף)?

סך הכל יש לי תקציב שרוצה להשקיע על אוטו שמצא חן בעיניי

פורסם

הסיאט חזקה יותר מה- 122, אבל פשוטה יותר מבפנים, מאובזרת מעט פחות, ופחות בטיחותית (לפי מבחני ריסוק). היא גם מעוצבת שונה, וזה עניין של טעם.

בסופו של דבר - הבחירה בידיך.

פורסם

מניסיון שלי הגולף נותן הרגשה יותר מפוארת מסיאט.

הסיאט נראות מבפנים יותר פשוטות, הפלסטיק (בסיאט) כאילו נראה אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...