Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יאומן, איך כל שרשור מגיע מישהו עם סיפורי סבתא: צרפתיות זה כמו קרטון וגולף זה ככה וסיאט זה פלסטיק בלאי.

פותח השרשור, שלא תטעה הגולף 160 תהיה יותר טובה מהגולף 122, אם זה בתחושת היוקרה ואם זה בכח, הבעיה שבשביל להגיד שאתה נוסע בגולף אתה משלם לא מעט.

שללת את הלאון 160 על הסף ולטעמי טעות בידך.

במקום למשוך את התקציב כמו נערת גומי רק בשביל להגיד שאתה נוסע בגולף או להתפשר על ה122 כ"ס, כנס לסוכנות סיאט הקרובה לביתך והזמן נסיעת מבחן על הלאון 160, אתה תיווכח שכח לא חסר לה ויחד איתו גם אבזור לא חסר.

הרכב ממזמן זה לא פלסטיקים נשברים או מתקלפים (כמו שהיה לי באיביזה FR 2005 או האיביזה 2001 שלי),האבזור ברמה גבוהה והמנוע תענוג.

אל תשכח שהמנוע בלאון גמיש מזה של הגולף .

בכל מקרה הגולף הוא רכב סבבה אך לטעמי רק ב160 ורק למי שיש תקציב ולא צריך לבצע שפגט בשבילו.

ללאון יש את כל מה שתקבל בגולף חוץ מהשם, צורה יותר מיוחדת והדובדבן הוא שכל זה ב140K לגרסה הידנית או 150K לגרסה עם הDSG.

עשה את החשבון הנכון, קרי נסיעת מבחן ואת סיפורי הסבתא לטובתך השאר בצד וכך אני ממליץ גם לשאר חברי הפורום.

בן.

אגב לגבי ה307: לאבי הייתה כזאת 5 שנים ללא שום תקלה מיוחדת.

הלאון מאוד מעניינת, והעובדה שהיא מוצעת בידנית מוסיפה, הסיבה שאני אישית פסלתי זה 4 כוכבים במבחן ריסוק.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המכוניות הצרפתיות בעיניי ,נותנות הרגשה כמו קרטון.יותר מדי קישקושים.בכלל לא מוצאות חן בעיניי .

אף פעם לא משך אותי רכב צרפתי.

לא יודיע למה

הרגשה פנימית כזו

מעדיף להסתבך בהלואה ולקנות גרמנית או יפאנית ,ולא לקנות צרפתית.

אז אתה לא באמת מחשיב עצמך כחובב ו/או מבין בתחום הרכב.

לא יודע למה

הרגשה פנימית כזו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא יאומן, איך כל שרשור מגיע מישהו עם סיפורי סבתא: צרפתיות זה כמו קרטון וגולף זה ככה וסיאט זה פלסטיק בלאי.

פותח השרשור, שלא תטעה הגולף 160 תהיה יותר טובה מהגולף 122, אם זה בתחושת היוקרה ואם זה בכח, הבעיה שבשביל להגיד שאתה נוסע בגולף אתה משלם לא מעט.

שללת את הלאון 160 על הסף ולטעמי טעות בידך.

במקום למשוך את התקציב כמו נערת גומי רק בשביל להגיד שאתה נוסע בגולף או להתפשר על ה122 כ"ס, כנס לסוכנות סיאט הקרובה לביתך והזמן נסיעת מבחן על הלאון 160, אתה תיווכח שכח לא חסר לה ויחד איתו גם אבזור לא חסר.

הרכב ממזמן זה לא פלסטיקים נשברים או מתקלפים (כמו שהיה לי באיביזה FR 2005 או האיביזה 2001 שלי),האבזור ברמה גבוהה והמנוע תענוג.

אל תשכח שהמנוע בלאון גמיש מזה של הגולף .

בכל מקרה הגולף הוא רכב סבבה אך לטעמי רק ב160 ורק למי שיש תקציב ולא צריך לבצע שפגט בשבילו.

ללאון יש את כל מה שתקבל בגולף חוץ מהשם, צורה יותר מיוחדת והדובדבן הוא שכל זה ב140K לגרסה הידנית או 150K לגרסה עם הDSG.

עשה את החשבון הנכון, קרי נסיעת מבחן ואת סיפורי הסבתא לטובתך השאר בצד וכך אני ממליץ גם לשאר חברי הפורום.

בן.

אגב לגבי ה307: לאבי הייתה כזאת 5 שנים ללא שום תקלה מיוחדת.

הלאון ממבט ראשון המראה החיצוני שלה לא מוצא חן בעיניי.גם מבפנים

אני לא אומר שהיא מכוערת .אבל לטעמי היו לא מושכת

מה לעשות?למה לבחון רכב סתם,שהוא לא מוצא חן בעיניי מבפנים ומבחוץ?

אני לא אוהד גדול של גולף

ודפקה לא רואה בה אוטו עם הרבה פוזה.

אני לא אומר שביג"ו ומיגאן עם פלסטיקה מתקלפת.אבל לטעמי ולפי דעתי (רק אני)לא יכול לראות את הרכבים האלה .למה?

התשובה,ככה?יכול להיות מנסיוני עם מכוניות כאלה בעבר.כל אחד מתחתן עם הבחורה שנראית לו.

לגבי ה307 זה בכלל לא סיפורי סבתא

אם זה לא קרה לך ,זה לא אומר שזה לא קרה לאנשים אחרים

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
דגם ה 5 דלתות המאובזר של המאגאן נמכר היום ב 127K.

עם ארבעה (!) הילוכים ויותר מ- 13 שניות למאה, ועם שיא כ"ס ב- 6000 סל"ד סטרטוספריים (ושיא מומנט לא הרחק משם), הוא באמת תחרות לדור IV של הגולף. לא לדור VI. 'צטער. קשה לי להאמין שאם היה מדובר ביצרן רכב אחר, שאינו PSA או רנו, היית סולח לו על ארבעה הילוכים אוטומטיים במאה הנוכחית...

בזמן שאתה תתפעל מהשיפור באיכות הגימור, הגולף תהיה כבר ברמזור הבא. או שניים אחריו. מבחינת האבזור, אני משוכנע שבדור הבא הם יוסיפו עוד כמה דברים שנמצאים כבר עכשיו בגולף ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
עם ארבעה (!) הילוכים ויותר מ- 13 שניות למאה, ועם שיא כ"ס ב- 6000 סל"ד סטרטוספריים (ושיא מומנט לא הרחק משם), הוא באמת תחרות לדור IV של הגולף. לא לדור VI. 'צטער. קשה לי להאמין שאם היה מדובר ביצרן רכב אחר, שאינו PSA או רנו, היית סולח לו על ארבעה הילוכים אוטומטיים במאה הנוכחית...

בזמן שאתה תתפעל מהשיפור באיכות הגימור, הגולף תהיה כבר ברמזור הבא. או שניים אחריו. מבחינת האבזור, אני משוכנע שבדור הבא הם יוסיפו עוד כמה דברים שנמצאים כבר עכשיו בגולף ;-)

צטער, אבל רוב רובם של הלקוחות שקונים גולף ואו מאגאן אינם מאיצי רמזורים מדופלמים, מרבית נהגי הגולף שאני ראיתי הם מעל גיר 40 וזה בעדינות.

על תאוצת רמזורים לשלם 20K יותר , יבושם למי שמשלם.

לגבי הגיר , אכן עבר זמנו , אינני מבין מדוע היבואן מתעקש להביא דווקא את הגירסא הנ"ל, כאשר יש בארסנל גיר דו מצמדי ברכבים המשווקים באירופה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לגבי הגיר , אכן עבר זמנו , אינני מבין מדוע היבואן מתעקש להביא דווקא את הגירסא הנ"ל, כאשר יש בארסנל גיר דו מצמדי ברכבים המשווקים באירופה.

למקסם רווחים ע"ח הצרכן הפרטי חסר הברירה. בדיוק מה שכל היבואנים עושים, מפשיטים את הרכבים מאבזור ומעלים מחירים.

Welcome to israel

:evilbat:
פורסם

אני אצטרף ל- WRX, משום שכך הוא מנקנק אותנו פעמיים: גם חוסך לעצמו וגם דופק את הצרכן במחיר המקסימאלי שהוא יכול. לפחות צ'מפיון מביאים טכנולוגיה (ורק אז מנקנקים במחיר ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תכף יגידו לך שבארצות הברית היא לא נמכרת עם מערכת כמו בארץ וחלונות כהים אז זה מצדיק פער של 40 אלף שקל...

פורסם
תכף יגידו לך שבארצות הברית היא לא נמכרת עם מערכת כמו בארץ וחלונות כהים אז זה מצדיק פער של 40 אלף שקל...

אז אל תקנה טלויזיה LCD שעולה בחו"ל מחצית מהמחיר בארץ

המשוואה הזאת אנחנו יודעים ,זה מה יש

אנשים שיש להם כסף ,רוצים להנות.ולא מעניין אותם להוסיף עוד 40 או 50 אלף ש"ח ,בשבל לקבל מה שהם רוצים.

אני לא חושב שהם פראיירים

בן אדם שאין לא תקציב ,בטח ירגיש פראייר אם יקנה גולף קומפקטית עם צורה שמרנית 1.4 ליטר.

ויתחיל לחשוב למה לא לקחת מזדה 6 באותו מחיר,או סובארו B3 ולחסוך כמה אלפים טובים.

אז זו המשוואה החדשה

מי שיש לו ,רוצה להנות בכל מחיר

מי שאין לו,חושב שהוא פראייר אם הוא יקנה.ובמקביל הוא מפליל אנשים שהם פראיירים אם הם קונים.

בגלל כל מיני שתויות .שבארצות הברית זה יותר זול.

אז לפי דעתם צריך לגור בארצות הברית בשבל להרשות לעצמי לרכוש גולף.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
ההבדל בכוח בין ה- 122 ל- 160 הוא לטעמי משמעותי. אני רכשתי את ה- 160. רק נסיעת מבחן תפתור לך את ההתלבטות. גם אני לא נוסע מהר, אבל נהנה להגיע מהר למהירות החוקית :-)

אגב, נדמה לי שבטווח המחיר של ה- 160 אפשר כבר לקבל את הסיאט לאון FR. התחושה פשוטה יותר, אבל הכוח רב יותר.

אייל, מחיר הלאון FR עומד על כ-190K ש"ח. גם אם יקבל הנחה נדיבה של 2%-4%, עדיין נגיע במקרה הטוב ל-182K ש"ח בערך. אולי התבלבלת עם האיביזה FR? :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אז אל תקנה טלויזיה LCD שעולה בחו"ל מחצית מהמחיר בארץ

המשוואה הזאת אנחנו יודעים ,זה מה יש

אנשים שיש להם כסף ,רוצים להנות.ולא מעניין אותם להוסיף עוד 40 או 50 אלף ש"ח ,בשבל לקבל מה שהם רוצים.

אני לא חושב שהם פראיירים

בן אדם שאין לא תקציב ,בטח ירגיש פראייר אם יקנה גולף קומפקטית עם צורה שמרנית 1.4 ליטר.

ויתחיל לחשוב למה לא לקחת מזדה 6 באותו מחיר,או סובארו B3 ולחסוך כמה אלפים טובים.

אז זו המשוואה החדשה

מי שיש לו ,רוצה להנות בכל מחיר

מי שאין לו,חושב שהוא פראייר אם הוא יקנה.ובמקביל הוא מפליל אנשים שהם פראיירים אם הם קונים.

בגלל כל מיני שתויות .שבארצות הברית זה יותר זול.

אז לפי דעתם צריך לגור בארצות הברית בשבל להרשות לעצמי לרכוש גולף.

אני חייב להסכים. בשביל הרבה אנשים כל מי שקונה רכב חדש הוא פראייר, בשביל אחרים כל מי שקונה רכב מעל 40K הוא פראייר וזה לא נגמר.

אם מישהו יש לו כסף, שיהנה איך שבא לו.

אם הייתם יודעים כמה אנשים אמרו לי שאני פראייר שקניתי רכב קטן-ידני-3 דלתות במחיר של משפחתית גדולה.

emotion of motion

פורסם

רכב קטן ידני 3 דלתות ב150K ש"ח ?? מה השתגעת?? :shock:

מעניין מה יש להם להגיד לאילו שקונים R8\911 וכו'.. היו קונים מונדיאו\סופרב ונשארים עם יותר ממיליון שקל בכיס. :roll:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
בארה"ב מאזדה 3 דווקא יותר יקרה מגולף באותו נפח מנוע:

גולף 2010: http://autos.yahoo.com/2010_volkswagen_golf_2.5l_4_door/ 19,190$

מאזדה 3 2010: 19,540$ http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda3_s_sport_5_door/

שני הלינקים מתייחסים לתצורת 5 דלתות, מנוע 2.5 ליטר.

1. לך אל http://www.icar.co.il/Compare

2. שים רכב ראשון מזדה ברמת גימור Comfort ותשווה לגולף 1.6 DSG Trendline

תמצא שני רכבים קרובים בכל הפרמטרים כולל המחיר (עדיפות לגולף בקטגוריות בתיבת ההילוכים, ביצועי מנוע, צריכת דלק ומערכת מוזיקה למזדה במחיר, אחריות, מוניטין של יבואן וחישוקים), אם תרצה להשוות active, אין גרסה לגולף יש לג'טה Manager. זה הרכב של VW שאמור להתחרות במשפחתיות של השוק.

הוויכוח הוא על הTSI שזאת טכנולוגיה שלא קיימת באף רכב (ביצועים של מנועים 2000+ במשאבים של מנוע 1400 + תיבת הילוכים משוכללת + איבזור), זה כבר עניין של טעם ורצון, אני מסכים שזה יקר להחריד אבל טכנולוגיות חדשות בתחילת דרכן הן כך.

פורסם
רכב קטן ידני 3 דלתות ב150K ש"ח ?? מה השתגעת?? :shock:

מעניין מה יש להם להגיד לאילו שקונים R8\911 וכו'.. היו קונים מונדיאו\סופרב ונשארים עם יותר ממיליון שקל בכיס. :roll:

ההשוואות שלכם לא במקום ולא רלוונטיות. מי שמחפש רכב ספורט קיצוני באמת לא משווה אוטו למשפחתי, ולא קונה

לפי שקל למטר. מי שקונה רכב ספורט קיצוני 3 דלתות,(בזה אתה מבין יותר ממני) כנראה לא מחפש רכב משפחתי, לחילופין יש לו עוד שני רכבים בבית. סביר להניח שגם אין חלופות איכותיות ותואמות במחירים זולים משמעותית.

הגולף עם כל הכבוד, זאת עדיין - ג ו ל ף! רכב קומפקטי איכותי. לא פחות ולא יותר. אז יש לו מסך מגע, פנסי ערפל, ומגנזיום, נו אז?

לפותח השרשור, יודע מה? אני במקומך הייתי הולך על הגרסה הכי מפוצצת של הגולף (הכוונה ל 160 המאובזרת). אם כבר קרעו אותך במחיר, לפחות שתדע שקיבלת את הכי טוב והכי יקר שיש (לא מדבר כמובן על הGTI לדוגמא).

זה עדיף עשרות מונים מלשלם מחיר שחיטה ולנסוע על גרסה עם אבזור מעליב (כמו הגרסאות הבסיסיות). אז אתה מרגיש באמת טמבל.

מעולם לא נסעתי על הגרסה היקרה, אבל נהגתי על 122 של חבר בטיול לצפון. הרכב מרגיש איכותי מאד , זריז מאד ובאמת

כיפי, אבל לא ראיתי איזה הבדל היסטרי בינו לבין ה308 ליסינג שלי לדוגמא. הוא גם לא הצליח לברוח ממני אף פעם, ככה שאני לא בדיוק יודע כמה יתרון יש לDSG מהבחינה הזאת (ונעזוב רגע שהגיר של הפיז'ו באמת חובט ובועט).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...