Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נ.ב: ה122 כ"ס ייסע טוב יותר מ2.0L ובטח ובטח מ1.6 - SRONIS. המומנט מדבר ולא הכ"ס..

מה SRONIS? אמרת משהו שלא ידעתי או לא אמרתי?

ובנוגע למחירים - יקר. יקר מאוד. מצטער, אבל זה פשוט כך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצורך העיניין קצת סדר במספרים הלא מדויקים שנזרקו פה:

122 טרנדליין = 146000 ש"ח

חבילת ג'נריישן - 20000 ש"ח

גולף 160 הייליין = 176,500 ש"ח. משמע ההפרש בין 122 ג'נריישן להיילין הינו 10,500 ש"ח.

עומר, המחירים באתר היבואן לא מדוייקים? אם כן ההפרש גדול יותר...

חבילת ג'נריישן - 17,200

ההפרש בין 122 ג'נריישן להיילין הינו 13,300 ש"ח.

2.8K לא הולך ברגל, גם לא למי שרוכש רכב בסכום כזה.

golf_vi_prices_20100104.jpg

פורסם
מה SRONIS? אמרת משהו שלא ידעתי או לא אמרתי?

ובנוגע למחירים - יקר. יקר מאוד. מצטער, אבל זה פשוט כך.

אני מצטער אבל אני עם רוני בעניין הזה.

175K ש"ח בשביל גולף טיפה מאובזרת וטיפה יותר חזקה מהקורולה של השכן זה פשוט שחיטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

175K ש"ח בשביל גולף טיפה מאובזרת וטיפה יותר חזקה מהקורולה של השכן זה פשוט שחיטה.

טוב, זה נכון שהגולף יקרה, וכבר היינו בדיון הזה. בפועל, אין רכב שמציע מה שהיא מציעה, לא במחיר הזה ולא קרוב אליו.

ואתה גם יודע היטב, שהיא לא "טיפה" יותר מאובזרת או "טיפה" יותר חזקה. נדמה לי שאפילו בפורום הזה, גולף TSI היא הרכב הכי נפוץ אחרי קליאו ;-). אז מה יגידו אזובי הקיר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
טוב, זה נכון שהגולף יקרה, וכבר היינו בדיון הזה. בפועל, אין רכב שמציע מה שהיא מציעה, לא במחיר הזה ולא קרוב אליו.

ואתה גם יודע היטב, שהיא לא "טיפה" יותר מאובזרת או "טיפה" יותר חזקה. נדמה לי שאפילו בפורום הזה, גולף TSI היא הרכב הכי נפוץ אחרי קליאו ;-). אז מה יגידו אזובי הקיר?

העניין הוא, שה-122 עולה 146000, שזה יותר מרוב המתחרות במנועי 2.0 ל' המקבילים בעוצמתם וקרוב כבר למחיר של משפחתיות גדולות. בשביל חבילת אבזור של גג נפתח, חישוקים קלים, בקרת שיוט, שליטה מההגה ועוד כמה דברים קטנים, צריך לשלם 20000 שקלים יותר, שזה אמור היה להציב אותה מול מתחרות קומפקטיות-פרימיום אחרות במדינה מתוקנת, ורק אצלנו שם אותה כמעט לבד בטריטוריה. אז נכון, למי שמחפש מכונית לא גדולה מדי אבל עם אבזור וכוח, היא כנראה אחת האופציות הטובות ביותר - אבל בגלל שאין לה כמעט מתחרים כאן בארץ, המישהו הזה צריך לשלם יותר, יותר מדי.

אגב, לא צריך להסתכל רחוק בשביל להבין שהמחיר מוגזם - כל המתחרות מבית, ללא יוצא מהכלל (נו, למעט אודי), זולות יותר משמעותית:

אלתאה 160 עולה 158000

לאון 160 עולה 150000

אוקטביה 160 עולה 138000-148000

ג'טה 160 עולה 157000 וג'טה 122 עולה 140000.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה באמת\משווה קורולה לגולף??

פורסם
אתה באמת\משווה קורולה לגולף??

שתיהן משפחתיות וברוב העולם מתחרות על אותו פלח שוק אז מדוע לא להשוות?

פורסם

גם אני הייתי בסרט הזה, והתמחור המוגזם של צ'מפיון השאיר את הגולף בסכונות - בדיוק היכן שהיא צריכה להשאר במחיר הזה.

אמנם הגולף רכב איכותי, אבל צריך לשים את הגבול, בשווקים אחרים בעולם הגולף מתחרה עם כל רכבי הסגמנט סביב אותו מחיר ואין "נהירה המונית" לכיוון הגולף - אין לה שום דבר יוצא מגדר הרגיל.

:evilbat:
פורסם
חישוקי מגנזיום וידיות בצבע רכב אלו דברים אופציונאלים שאתה יכול לעשות דרך צ'מפיון או לבד בסכום נמוך משמעותית מ20K ש"ח (חבילת GEN)

משמע אם אין לך צורך בכל החבילה שכוללת גם שמשות כהות\שליטה מההגה\קרוז קונטרול\מראות איפור מוארות\חישוקים \סאן רוף וכו'..

אתה יכול לחסוך לעצמך אלפי שקלים ..

לגבי ההיליין - הרכב נראה טוב יותר ומאובזר יותר !

מושבים שונים לחלוטין - אלקנטרה

מתגים מאחורי ההגה להעברת היל'.

160 כ"ס.

פנסי ערפל עוקבי פניה.

חבילת כרום

חישוקי 16" צמיגים 205 לעומת 195.

ושוב שמשות כהות,שליטה מההגה קרוז קונטרול ועוד...

נ.ב: ה122 כ"ס ייסע טוב יותר מ2.0L ובטח ובטח מ1.6 - SRONIS. המומנט מדבר ולא הכ"ס..

לצורך העיניין קצת סדר במספרים הלא מדויקים שנזרקו פה:

122 טרנדליין = 146000 ש"ח

חבילת ג'נריישן - 20000 ש"ח

גולף 160 הייליין = 176,500 ש"ח - מגיע רק ברמת גימור הייליין הגבוהה ביותר.

משמע ההפרש בין 122 ג'נריישן להיילין הינו 10,500 ש"ח .

בצע נסיעה על שני הרכבים וקבע בעצמך את העדפתך.

בהצלחה.

האם אפשר לסגור את ה160 כ"ס ב170000 ש"ח?

אם לא

אז אם אני ילך על ה122 כ"ס הלא מאובזרת האם אפשר לצבוע את הידיות והמראות בצורה שיהיו כמו מקורי?

וכמה זה יעלה לי?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

גם אני לא הייתי קונה גולף במחירים של 175K-180K.

יש גבול. אם כבר מגיעים למחירים הללו אז זו הליגה של ה GTI ומדובר כבר בחוויה שונה לגמרי.

זה לא ששמירת הערך היסטרית, עדיף לקנות את הרכב כמשומש ולהשאיר מספר לא מבוטל של עשרות אלפי שקלים בכיס.

אני לא חושב שמי שמחפש גולף יסתכל אפילו לא בטעות על קומפקטיות אחרות כמו קורולה,פוקוס או מגאן כי הן לא בליגה של הרכב הזה, אבל בכסף הזה אפשר לעלות לקבוצה 4-5 או פשוט לחסוך ולקנות רכב גולף יד 2 כמעט בתול בהפרש מחיר משמעותי.

עוד דוגמא מהקונצרן : לפני שבועיים קנינו פולו שנת 2008 (מסוף 2008 עם אחריות לעוד שנה) מאובזרת בכל טוב , עם 14K ק"מ בלבד ובמחיר של כ25K מתחת למחיר של חדשה (חדשה לפני התוספות). הרכב עדיין עם ריח של חדש, כמעט לא ננהג והחסכון הוא עצום !

אז למה בעצם לקנות רכב חדש מהסוכנות במחירים האלה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם אני לא הייתי קונה גולף במחירים של 175K-180K.

יש גבול. אם כבר מגיעים למחירים הללו אז זו הליגה של ה GTI ומדובר כבר בחוויה שונה לגמרי.

זה לא ששמירת הערך היסטרית, עדיף לקנות את הרכב כמשומש ולהשאיר מספר לא מבוטל של עשרות אלפי שקלים בכיס.

אני לא חושב שמי שמחפש גולף יסתכל אפילו לא בטעות על קומפקטיות אחרות כמו קורולה,פוקוס או מגאן כי הן לא בליגה של הרכב הזה, אבל בכסף הזה אפשר לעלות לקבוצה 4-5 או פשוט לחסוך ולקנות רכב גולף יד 2 כמעט בתול בהפרש מחיר משמעותי.

עוד דוגמא מהקונצרן : לפני שבועיים קנינו פולו שנת 2008 (מסוף 2008 עם אחריות לעוד שנה) מאובזרת בכל טוב , עם 14K ק"מ בלבד ובמחיר של כ25K מתחת למחיר של חדשה (חדשה לפני התוספות). הרכב עדיין עם ריח של חדש, כמעט לא ננהג והחסכון הוא עצום !

אז למה בעצם לקנות רכב חדש מהסוכנות במחירים האלה?

הייתי בהרבה סוכניות הסתכלתי על כמה מכוניות ,כמו סיאט,B3,מזדה,הונדה,ועוד...

מבפנים ,נראות כמו צעצוע.פלסטיק זול כזה.אבל הגולף נראה אוטו אחר לגמרי מבפנים.רואים את היוקרה בעיצוב ובחומר.

אני לא אוהב כסף עם שחור .השחור של הגולף ,פשוט הדהים אותי.

אני לא מחובבי הגולף.לא היה לי גולף בכלל.אבל אני לא יכול לחשוב על אוטו אחר.לא יודיע למה.

בסופו של דבר ,אני קונה אוטו,וצריך להיות משוכנע באוטו שקונים.אפילו שכל החברה אמרו שצורת הגולפף דור 6 מגעילה

אני לא מסוגל לחשוב על אוטו אחר.

במסגרת התקציב שלי כמובן.

אז בגדול להוסיף עוד20000 ש"ח על אוטו שמשוכנע בו עדיף

מלחסוך 20000ש"ח עם אוטו שלא משכניע אותי,

לא רוצה לחסוך 20000ש"ח ולהשאר עם חרטות למה לא קניתי את האוטו שמאוד רציתי ,

אני צודק?

לא רוצה משומש

רוצה להיות הראשון שמפליץ על כסא הנהג ,ולא מישהוא אחר

ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים122כ"ס או 160כ"ס

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...