Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי לקנית אוטו הוא בערך בסביבות ה150000 ש"ח.

אחרי הרבה התלבטויות ,החלטתי ללכת על גולף.

מכיוון שבגולף עם רמת איבזור בסיסית ,מראות וידיות בצבע שחור ,ובלי חישוקים קלים.

וזה לא יפה בעיניי.החלטתי למתוח את התקציב,וללכת על רמת אבזור יותר גבוהה.

עם כל מיני תוספות .

ואז הרכב יעלה לי 165000 ש"ח.

אומרים לי שחבל ללכת על ה122 כ"ס עם רמת גימור GENERATION .

ואם כבר,אז להוסיף עוד 15000 ש"ח,וללכת על ה160 כ"ס .שהוא רכב שונה לגמרי מה122כ"ס,גם כך אני הולך לשלם בתשלומים.אז עוד 15000 ש"ח ,מה יקרה?

אז 15000 ש"ח על רמת אבזור גבוהה .ועוד 15000ש"ח על ה160כ"ס .וכבר הגעתי ל30000 ש"ח שהן לא בחשבון.

אני מתלבט ,לא ידיע מה להחליט.מצד אחד, לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף על רכב שהוא 180000 ש"ח.

מצד שני,אני חושב אם כבר הגעתי ל160000 ש"ח ,למה לא להוסיף עוד 15000 ש"ח ולהנות עד הסוף.

אני מפחד שאם אחליט ללכת על ה122"כס,אז אחר כך אתחרט.

וגם מצד שני מפחד להשקיע 180000ש"ח על רכב,וחבל לשלם עוד 15000 ש"ח ,שהם בעצם 30000ש"ח.

אתם יכולים להמליץ לי על מה ללכת ,?מכל הבחינות.יכול להיות שיש רעיונות שלא עלו על דעתי.

האם ההבדל בהנאת ואיכות הנהיגה ,בין ה122כ"ס ל160 כ"ס ,מצדיק הוספת עוד 15000ש"ח תוספת?

אם יש הבדל כל כך ניכר בכלל?

מבחינת תוספות ה122כ"ס מספקת אותי?אני מדבר על ההבדל בכ"ס

רק רוצה לציין שאני נהג רגוע ולא נוסיע במהירית מופרזת.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה נהג רגוע ה-160 לא תהיה משמעותית עדיפה עבורך, ולכן מומלץ (גם כלכלית) להשאר עם ה-122, שהיא מספיק זריזה. המלצתי - רמת אבזור גבוהה ב-122 וחסכון כספי. (בעצם, במחיר כזה כנראה הייתי בוחר בלאון 160 כ"ס, שהיא יותר זולה מהגולף 122 המאובזרת אם אני זוכר נכון).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה נהג רגוע ה-160 לא תהיה משמעותית עדיפה עבורך, ולכן מומלץ (גם כלכלית) להשאר עם ה-122, שהיא מספיק זריזה. המלצתי - רמת אבזור גבוהה ב-122 וחסכון כספי. (בעצם, במחיר כזה כנראה הייתי בוחר בלאון 160 כ"ס, שהיא יותר זולה מהגולף 122 המאובזרת אם אני זוכר נכון).

רוני

מבחינת רכב,אני כבר סגור על הגולף.

אני נכון נהג רגוע,אבל זה לא ימנע ממני להנות ,מ0עד 100 ב8שניות .

או 9.5 .

האם אפשר להבדיל בין שניהם בבירור, בנהיגה ,ולא במירוץ?

פורסם

בעקרון כן. במקרה הספציפי הזה - פחות. הסיבה לכך טמונה בעובדה ששני המנועים מוגדשים. זה מספק הרבה מומנט בסל"ד נמוך, מה שנותן תחושת זריזות גם מבלי לאמץ את המנוע יותר מדי. ל-160 יש עדיין איזה 4 קג"מ יותר מל-122 לאורך עקומת הסל"ד (שזה סביב 20% יותר), אבל ה-122 יותר זריזה מכמעט כל 1.6 ל' אוטומטית אחרת על הכביש, גם בשימוש רגוע, בזכות הגדשת הטורבו. מעבר לזה - אם תרצה יותר כוח, זה אפשרי לביצוע במחיר נמוך משמעותית מה-15000 שקלים הפרש בין המכוניות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בעקרון כן. במקרה הספציפי הזה - פחות. הסיבה לכך טמונה בעובדה ששני המנועים מוגדשים. זה מספק הרבה מומנט בסל"ד נמוך, מה שנותן תחושת זריזות גם מבלי לאמץ את המנוע יותר מדי. ל-160 יש עדיין איזה 4 קג"מ יותר מל-122 לאורך עקומת הסל"ד (שזה סביב 20% יותר), אבל ה-122 יותר זריזה מכמעט כל 1.6 ל' אוטומטית אחרת על הכביש, גם בשימוש רגוע, בזכות הגדשת הטורבו. מעבר לזה - אם תרצה יותר כוח, זה אפשרי לביצוע במחיר נמוך משמעותית מה-15000 שקלים הפרש בין המכוניות...

רוני

אתה ממליץ לי על ה160כ"ס?

פורסם

עוד אפשרות שניתן לקחת בחשבון, אתה יכול לרכוש את גירסת ה122 כח המאובזרת, ולהוסיף לה צ'יפ שיעלה את ההספק (לא יודע אם בדיוק ל160), אבל זה בטוח יעלה פחות מ15K.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אחד השירשורים המצחיקים,

מסכים עם sronis.

אם יש לך איזשהן חששות פשוט בצע נסיעת מבחן גם על ה160 כ"ס.

אני ביצעתי נסיעת מבחן על ה160 כ"ס, הרכב משרה רוגע וכמו ששמת לב גם מאוד נוח, אותי אישית הוא לא דחף להשתמש במלוא סוסיו, פשוט נהניתי מהנסיעה. (כמובן שבחלק מן הנסיעת מבחן בדקתי תאוצות מעמידה ותאוצות ביניים אבל בסך הכל לא דחף אותי ללחוץ אותו ורוב הנסיעה התנהלה על מי מנוחות)

לדעתי ה160 כ"ס יושבת (בארץ) בנישה צרה של משפחתית קומפקטית חזקה מאוד לאוהבי דבר, לרוב האנשים כנראה שיהיה זה מיותר וה122 כ"ס תעשה את העבודה בצורה טובה (או אפילו יותר טובה) באותה מידה.

לגביי האיבזור, בכל זאת הגולף משווקת ומתומחרת כרכב פרימיום כך שזה יהיה קצת מבאס ללכת על הגרסא הנחותה באיבזור.

ושוב כמו שנאמר ע"י sronis, אם לא מצאת את עצמך ואולי המחיר לא מתאים, כדאי לגשת לסוכנות סיאט ולראות את מה שיש להם להציע...

פורסם

עזוב לרגע את הכוח, השאלה היא איזה תוספות יש ל-160 בנוסף לאלו שמגיעות ב-122 המאובזרת

והאם הן מצדיקים את הוספת ההפרש (15,000 שקלים)?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ההבדל בכוח בין ה- 122 ל- 160 הוא לטעמי משמעותי. אני רכשתי את ה- 160. רק נסיעת מבחן תפתור לך את ההתלבטות. גם אני לא נוסע מהר, אבל נהנה להגיע מהר למהירות החוקית :-)

אגב, נדמה לי שבטווח המחיר של ה- 160 אפשר כבר לקבל את הסיאט לאון FR. התחושה פשוטה יותר, אבל הכוח רב יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה יכול לרכוש את גירסת ה122 כח המאובזרת, ולהוסיף לה צ'יפ שיעלה את ההספק .

ויוריד את האחריות. מעניין אם מה שאתה מציע לאחרים היית עושה בעצמך.

עזוב לרגע את הכוח, השאלה היא איזה תוספות יש ל-160 בנוסף לאלו שמגיעות ב-122 המאובזרת

והאם הן מצדיקים את הוספת ההפרש (15,000 שקלים)?!

מצורפים צילומי מסך מתוך מפרטי האיבזור generation/highline. מצדיקים את ההפרש? כל אחד יעשה לעצמו את החשבון.

generation.jpg

highline.jpg

פורסם
ויוריד את האחריות. מעניין אם מה שאתה מציע לאחרים היית עושה בעצמך.

מצורפים צילומי מסך מתוך מפרטי האיבזור generation/highline. מצדיקים את ההפרש? כל אחד יעשה לעצמו את החשבון.

האם ה122 כ"ס עם רמת אבזור GENERATION ,מגיעה בלי פנסים קדמיים בפגוש?

לא רוצה סיאט,ולא רוצה להתקין צ"יפ.

בו לא נשכח,שהתקציב ההתחלתי הוא 150000 ש"ח ,למתוח את זה ל165000 ש"ח בשבל רמת גימור GENERATION .אבל ללכת על ה160 כ"ס ,בשבילי זה עוד 30000 ש"ח תוספת מעל התקציב המוקצה.

אני עדיין מתלבט

אני מבקש שכל תגובה בסוף תהיה המלצה או 122"כס או 160 כ"ס

פורסם

חישוקי מגנזיום וידיות בצבע רכב אלו דברים אופציונאלים שאתה יכול לעשות דרך צ'מפיון או לבד בסכום נמוך משמעותית מ20K ש"ח (חבילת GEN)

משמע אם אין לך צורך בכל החבילה שכוללת גם שמשות כהות\שליטה מההגה\קרוז קונטרול\מראות איפור מוארות\חישוקים \סאן רוף וכו'..

אתה יכול לחסוך לעצמך אלפי שקלים ..

לגבי ההיליין - הרכב נראה טוב יותר ומאובזר יותר !

מושבים שונים לחלוטין - אלקנטרה

מתגים מאחורי ההגה להעברת היל'.

160 כ"ס.

פנסי ערפל עוקבי פניה.

חבילת כרום

חישוקי 16" צמיגים 205 לעומת 195.

ושוב שמשות כהות,שליטה מההגה קרוז קונטרול ועוד...

נ.ב: ה122 כ"ס ייסע טוב יותר מ2.0L ובטח ובטח מ1.6 - SRONIS. המומנט מדבר ולא הכ"ס..

לצורך העיניין קצת סדר במספרים הלא מדויקים שנזרקו פה:

122 טרנדליין = 146000 ש"ח

חבילת ג'נריישן - 20000 ש"ח

גולף 160 הייליין = 176,500 ש"ח - מגיע רק ברמת גימור הייליין הגבוהה ביותר.

משמע ההפרש בין 122 ג'נריישן להיילין הינו 10,500 ש"ח .

בצע נסיעה על שני הרכבים וקבע בעצמך את העדפתך.

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בגרסת 160 יש גם סופרצ'רג'ר, כמדומני. זה לא רק עניין של גדישה.

אני בזמנו הייתי באותו הסרט. בשבילי בחרתי בג'נריישן 122. אבל בסוף החלטתי שלא להוציא מחיר של משפחתית גדולה פרימיום על רכב קומפקטי. רכשתי משהוא הרבה יותר פשוט בהרבה פחות כסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...