Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב, שכל הטיעונים הללו הם טפלים, ילדים לא בוחלים בריפוד מהעור הכי יקר או ריפוד הכי זול ,הם פשוט עושים לכלוך.

מה הפיתרון?- כיסוי על המושב האחורי.

לגבי הנושא של מהירות מופרזת בעקבות הגידול בסוסים, לטעמי זהו לא ממש טיעון, שכן גם עם 122 כ"ס אפשר להגיע למהירויות מספיק מופרזות, הכל תלוי באופי הנהיגה.

דבר אחד ברור, הגולף 160 יקרה, יקרה מידי אבל הדבר נכון גם לגולף 122 שגם היא יקרה מידי.

עולות לי בראש מגוון אפשרויות לא מבוטלות למה אפשר להכניס בתקציב הזה.

אם אינך נהג בעל אופי ספוטיבי (אם זה המונח הנכון) ה+ בכמות סוסים גדולה היא האצות הביניים בעיקר שככל שהמומנט יהיה גבוה יותר כך הן ילכו מהר יותר, אתה לא חייב בהכרח לנהוג במהירות מופרזת.

בכל מקרה מתחילת השרשור לא הבנתי עדיין מה תקציבך הסופי, מה הרצון שלך מהרכב ומה חשוב לך ברכב.

בנוסף, בהקשר לשרשור אחר שפתחת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289547, אני ממש לא מבין מה הכיוון שלך.

אני לא יודע עם ביצעת נסיעות מבחן, אבל אני מאוד ממליץ לעשות, גם על מכוניות שלא חשבת עליהם, מי יודע אולי תופתע.

לגבי כל הנושא הזה של צביעת מראות וכו', אלו הן זוטות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה בדיוק באותו מקום שבו הייתי לפני חודשיים. עשיתי נסיעת מבחן בשני הרכבים וזה לא אותו דבר. ההבדל במנועים הוא משמעותי ודווקה לאבזור, כל אבזור - מתרגלים.

אני בסוף הלכתי על ה-160 ואני לא מתחרט (תראה לי ישראלי שמתחרט על אוטו...).

אם אתה ממילא מממן את הרכב אתה לא תרגיש את תוספת הכסף, מה גם שהרכב שווה יותר מקץ 3 או 4 שנים במכירה.

פורסם
אני חושב, שכל הטיעונים הללו הם טפלים, ילדים לא בוחלים בריפוד מהעור הכי יקר או ריפוד הכי זול ,הם פשוט עושים לכלוך.

מה הפיתרון?- כיסוי על המושב האחורי.

לגבי הנושא של מהירות מופרזת בעקבות הגידול בסוסים, לטעמי זהו לא ממש טיעון, שכן גם עם 122 כ"ס אפשר להגיע למהירויות מספיק מופרזות, הכל תלוי באופי הנהיגה.

דבר אחד ברור, הגולף 160 יקרה, יקרה מידי אבל הדבר נכון גם לגולף 122 שגם היא יקרה מידי.

עולות לי בראש מגוון אפשרויות לא מבוטלות למה אפשר להכניס בתקציב הזה.

אם אינך נהג בעל אופי ספוטיבי (אם זה המונח הנכון) ה+ בכמות סוסים גדולה היא האצות הביניים בעיקר שככל שהמומנט יהיה גבוה יותר כך הן ילכו מהר יותר, אתה לא חייב בהכרח לנהוג במהירות מופרזת.

בכל מקרה מתחילת השרשור לא הבנתי עדיין מה תקציבך הסופי, מה הרצון שלך מהרכב ומה חשוב לך ברכב.

בנוסף, בהקשר לשרשור אחר שפתחת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289547, אני ממש לא מבין מה הכיוון שלך.

אני לא יודע עם ביצעת נסיעות מבחן, אבל אני מאוד ממליץ לעשות, גם על מכוניות שלא חשבת עליהם, מי יודע אולי תופתע.

לגבי כל הנושא הזה של צביעת מראות וכו', אלו הן זוטות.

בן.

אני אף פעם לא אשים כיסוי על המושבים האחוריים.לא אוהב כיסוי על המושבים.

שיש לך מכונית מהירה אתה תמיד תרשה לעצמך להוציא את המקסימום ממנה .לא תמיד זה קשור לאופי.

לא מדבר על מהירות גבוהה ,מדבר על הנאה ללחוץ על הדושה ולהגיע למהירות מסויימת .

את האמת לפני כמה חודשים חשבתי על A3 .

אבל השקעתי את הכסף בעסק שמוציא ממנו כמה אלפים טובים.זה היה עדיף לי על אוטו.

מה שנשאר לי מהכסף המוקצא לאוטו ,זה 50000 ש"ח .

אני בונה על הלוואה של 100000 ש"ח .ובהחזר של 3000 ש"ח בחודש.

שהם רווח מעסק שהשקעתי בו את הכסף.

בגדול הכל בתשלומים ולא מזומן.

בגלל זה אני אומר לעצמי ללכת על ה160 גם כך הכל בתשלומים,אז יהיה עוד 10 תשלןמים יותר.

ולפעמים אני אומר בשבל מה לשלם עוד 10 תשלומים של 3000 ש"ח .למה לא לחסוך אותם .

לנצל אותם בכמה דברים אחרים.או לחסוך אותם בעצם

לפני זה נהגתי על הונדה וסובארו ,ה122 כ"ס נראה לי שתהיה קפיצת מדריגה ,מבחינת איכות נסיעה .

החברים שלי אומרים

אם אתה כבר משקיע 170000 ש"ח ,אז לך על ניסן קשקאי .

את האמת זה אוטו יפה .

אבל שנכנסתי לגולף .פעם ראשונה שכסא של רכב נותן לי תחושה של נוחות מקסימאלית .

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

אני אף פעם לא אשים כיסוי על המושבים האחוריים.לא אוהב כיסוי על המושבים.-אף פעם אל תגיד אף פעם ובכל מקרה זה הפתרון, הזול והקל למניעת לכלוך על המושבים מאחורה שעליהם לא תמיד יש לך שליטה.

שיש לך מכונית מהירה אתה תמיד תרשה לעצמך להוציא את המקסימום ממנה .לא תמיד זה קשור לאופי.-תתפלא, יש לי מכונית שעונה להגדרה "מהירה" ואני לא חושב שהוצאתי ממנה את המירב ובהתאם לכך לא הגעתי למקסימום המהירות שהיא יכולה לנסוע .

אנחנו ילדים גדולים, אם תחליט שאתה נוסע לאט אתה תיסע לאט ואם תחליט שאתה נוסע מהר אתה תיסע מהר.

להגיד "אני מרשה לעצמי ואין לי שליטה על כך" זו פשוט התנערות מאחריות ותירוץ נוח.

לא מדבר על מהירות גבוהה ,מדבר על הנאה ללחוץ על הדושה ולהגיע למהירות מסויימת .-ומהירות המסויימת הזו תיקבע על ידך ולא על ידי אף אחד אחר.

את האמת לפני כמה חודשים חשבתי על A3 .

אבל השקעתי את הכסף בעסק שמוציא ממנו כמה אלפים טובים.זה היה עדיף לי על אוטו.

מה שנשאר לי מהכסף המוקצא לאוטו ,זה 50000 ש"ח .

אני בונה על הלוואה של 100000 ש"ח .ובהחזר של 3000 ש"ח בחודש.

שהם רווח מעסק שהשקעתי בו את הכסף.

בגדול הכל בתשלומים ולא מזומן.

בגלל זה אני אומר לעצמי ללכת על ה160 גם כך הכל בתשלומים,אז יהיה עוד 10 תשלןמים יותר.

ולפעמים אני אומר בשבל מה לשלם עוד 10 תשלומים של 3000 ש"ח .למה לא לחסוך אותם .

לנצל אותם בכמה דברים אחרים.או לחסוך אותם בעצם

לפני זה נהגתי על הונדה וסובארו ,ה122 כ"ס נראה לי שתהיה קפיצת מדריגה ,מבחינת איכות נסיעה .

החברים שלי אומרים

אם אתה כבר משקיע 170000 ש"ח ,אז לך על ניסן קשקאי .

את האמת זה אוטו יפה .

אבל שנכנסתי לגולף .פעם ראשונה שכסא של רכב נותן לי תחושה של נוחות מקסימאלית- מה זאת נוחות מקסימאלית? .[/quote]

לגבי כל החלק האחרון, אתה כבר פוזל לכיוונים שלא קשורים אחד לשני, מה הקשר בין גולף לקשקאי, זה ששניהם באותו תקציב זה יפה אבל קשור זה לא.

אתה חייב להגדיר בשביל עצמך, מה אתה מבקש להשיג, מה מטרות הרכב ומה התקציב, אח"כ תראה מה הרכב שייתן לך את התמורה הכי טובה ובצע נסיעות מבחן.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

הקשקאי והגולף הם שני רכבים שונים. לטעמי - הגולף עדיפה. איכות חומרים, אבזור וכמובן המנוע ותיבת ההילוכים.

הקשקאי יותר מתיימר להיות ג'יפון..

פורסם

לגבי כל החלק האחרון, אתה כבר פוזל לכיוונים שלא קשורים אחד לשני, מה הקשר בין גולף לקשקאי, זה ששניהם באותו תקציב זה יפה אבל קשור זה לא.

אתה חייב להגדיר בשביל עצמך, מה אתה מבקש להשיג, מה מטרות הרכב ומה התקציב, אח"כ תראה מה הרכב שייתן לך את התמורה הכי טובה ובצע נסיעות מבחן.

בן.

הקשר בין גולף לקשקאי ,ששתיהן מכוניות שנוסעים בהן.

הצרכים שלי לאוטו [מאוטו] הם: להכנס לאוטו ולנסוע._שתיהן עושות את אותו הדבר.

מטרת הרכב, שוב, היא לנסוע ברכב.

אני לא מבין מה הבעיה?

אפשר לבחור גולף או קשקאי ,בשבילי הן אותו דבר.

פורסם

הקשר בין גולף לקשקאי ,ששתיהן מכוניות שנוסעים בהן.

הצרכים שלי לאוטו [מאוטו] הם: להכנס לאוטו ולנסוע._שתיהן עושות את אותו הדבר.

מטרת הרכב, שוב, היא לנסוע ברכב.

אני לא מבין מה הבעיה?

אפשר לבחור גולף או קשקאי ,בשבילי הן אותו דבר.

אז תקנה את הזולה יותר לקנייה ואחזקה, תוך התחשבות בגודל האחריות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם כך הדיון איבד את התכלית שלו.

אם מבחנתך רכב הוא אמצעי להגיע מA לB ,הלאון , הגולף וכו' יחמיצו את המטרה.

צר לי, ידידי קשה לי לרדת לסוף דעתך, עשה את הבחירה הנכונה מבחנתך.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

איזה צרכים יש לך לאוטו חוץ מלנסוע איתה?

רכב שעולה 500000 ש"ח ורכב שעולה 100000 ש"ח ,בעיקרון עושים אותו תפקיד ,וזה לנסוע.

ההבדל הוא בהנאה ובאיכות ,אבל העיקרון אותו עיקרון.

אני מאמין שהאוטו הוא המשיכיות של החמור והסוס.

פורסם

וידיות שאינן בצבע הרכב בגולף 122 הן מה שיפריע לך להגיע מנקודה A לB.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אני מאמין שהאוטו הוא המשיכיות של החמור והסוס.

אז אני לא מבין למה אתה שם כל כך הרבה כסף על יכולות שאתה ממש לא צריך.

דרך אגב, במקרה שלך, עדיף לסוע במוניות. יותר זול.

בוודאי שלקנות מכונית חדשה זו אווילות כלכלית ושימושית.

הציטוט הזה מוכיח שאין לך ממש מושג מה אתה רוצה:

מכיוון שבגולף עם רמת איבזור בסיסית ,מראות וידיות בצבע שחור ,ובלי חישוקים קלים.

וזה לא יפה בעיניי.החלטתי למתוח את התקציב,וללכת על רמת אבזור יותר גבוהה.

לכן הדיון הזה מוצה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...