Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי שנוסע רק בעיר

אני מחפש רכב אמין עם שוק טוב ששומר על הערך יחסית.

גיר אוטומטי

יש כמה מועמדים

1. הונדה סיויק החדשה שנת 2007, 1800 סמ"ק

2.טיוטה קורולה 2008, 1600 סמ"ק

3.פורד פוקום 2008, 1600 סמ"ק

4.רנו מגאן 2008 1600 סמ"ק

אשמח לקבל הצעות נוספות אבל זה בגדול מה שראיתי הכי לנכון בטווח מחירים

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אם חשובה לך אמינות, תוריד את המגאן מהרשימה. הקורולה משנת 2008 היא עם גיר רובוטי שלא יהיה כל כך נעים בנסיעות העירוניות. הפוקוס והסיויק מוצלחות וכמובן שגם מאזדה 3 שאינה ברשימה שלך, אולי כי לא בא לך להיות כמו כולם, אבל הרכב עונה על דרישותיך...

פורסם

אם שמירת ערך ואחזקה לא יקרה בראש סדר עדיפויות שלך,

אני מציע לרדת שנתון אחד ולחפש קורולה מודל 2007 (מודל קודם עם גיר אוטומטי , לא רובוטי).

גם לא תצטרך להשקיע 90 אלף ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנחנו גם לפני קניה, ופנינו מועדות כרגע לסיוויק.

אחרי בדיקות וסקירות רבות היא עונה כמעט על כל הדרישות [חוץ מבטיחות פחות טובה משל האחרות].

אוכל להמליץ לך להתרשם מהכתבות הבאות:

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=200&sq=%E7%E9%F4%E5%F9%20%E1%E2%E5%E2%EC

http://auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-91,597-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7-1-8-%D7%90-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A7%D7%A8.aspx

http://www.motocar.co.il/test/723.aspx

http://www.motocar.co.il/test/902.aspx

בקשר לאחזקה אני לא כ"כ יודע, ואשמח לשמוע כמה באמת יקרה האחזקה שלה, האם היא יקרה משמעותית ממשפחתיות אחרות [לדג' קורולה]? [מבחינת אחזקה].

פורסם
גם אצלי ההונדה מובילה רק שאני לא סגור על המראה החיצוני שלה

דווקא לדעתי העיצוב החיצוני שלה הוא אחד מהיותר יפים שראיתי, היופי שבפשטות, לעומת זאת פחות התלהבתי מהמראה הפנימי, למרות שהוא גם יפה.

מעניין אותי מאוד אבל בקשר לאחזקה שלה, אני חושב שכדאי לברר את זה.

הבנתי שהיא צריכה ביקור במוסך כל 15 אלף קילומטר, וכל טיפול נע בין 600-1000 ש"ח, מה שהופך אותו לרכב יקר לאחזקה [כמו כן ביטוחים יקרים].

אשמח אם מישהו יוכל לשים יותר אור על הדברים.

פורסם
דווקא לדעתי העיצוב החיצוני שלה הוא אחד מהיותר יפים שראיתי, היופי שבפשטות, לעומת זאת פחות התלהבתי מהמראה הפנימי, למרות שהוא גם יפה.

מעניין אותי מאוד אבל בקשר לאחזקה שלה, אני חושב שכדאי לברר את זה.

הבנתי שהיא צריכה ביקור במוסך כל 15 אלף קילומטר, וכל טיפול נע בין 600-1000 ש"ח, מה שהופך אותו לרכב יקר לאחזקה [כמו כן ביטוחים יקרים].

אשמח אם מישהו יוכל לשים יותר אור על הדברים.

גם אני אשמח

פורסם

עם שום רכב לא יוצאים ממוסך יבואן במסגרת טיפול שנתי בפחות מ 600 - 1000 ש"ח.

שעה וחצי עבודה -> 300 - 400 ש"ח.

שמנים ומסננים -> כנ"ל .

בנוסף בחלק מהטיפולים יחליפו מצתים / נוזלי קירור / רפידות / טיימינג ככה שאין מה לצפות לאחזקה זולה בשום מקרה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הסיוויק היא הבחירה העדיפה מהרשימה.

בעד:מנוע מעולה וגיר אוטומטי 5 הילוכים לעומת 4 בכל השאר. איכות יצור גבוה, ביצועים מצוינים.

נגד: ישיבה קצת נמוכה, שדה ראיה לקוי : קדימה -לא רואים את קצה האף, אחורה גם לא משהו.

אין מערכת ESP - יש רק משנתון 2008

לקורולה ופוקס אין ESP - אני לא מוכן להתפשר.

אלטרנטיבות נוספת שלא הוזכרו ברשימה, I30,C4,307 שנתון 2008 עם מערכת ESP

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
בקיצור אתה אומר שזאת אחזקה ממוצעת כמו כל רכב?

פלוס מינוס כן.

קח בחשבון שהצרפתיות שהזכירו מעלי (307 / C4 ) נכנסות לטיפול שוטף כל שנתיים או 30K ולא כל שנה ומנסיון הביטוחים שלהם זולים, ואצלי לפחות (7 שנים על צרפתיות לפני שקניתי את הליאון החדשה) לא היו כניסות למוסך מלבד אחזקה שוטפת.

ביטוח ל 307 מנוע 2 ליטר / C5 מנוע 2 ליטר עלה לי 2000 ש"ח. חובה עלה עוד 1400.

לא מדובר על רכבים זולים לתיקון במקרה של תאונה, ובכל זאת הפרמיה נמוכה מאד, ועוד יתרון של הצרפתיות זה שלוי יצחק שונא אותן,

בסכום של 90K אתה מביא צרפתיה משפחתומטית שהיא שנה - שנתיים על הכביש (זה אומר שיש לה עוד שנתיים - 3 שנות אחריות).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הבעיה עם צרפתיות זה לחפש אח"כ קונה.

לפי מצב השוק היום [ולא נראה לי שיהיה פתאום שינוי מטורף] כשתקנה רכב צרפתי כמו C4 וכד' יהיה לך קשה למכור מאוחר יותר.

• תוכן חדש...