Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר נקאמיצי 2 ערוצים ומגבר JBL GTO4050

הבעיה שלי שהטוויטרים מעפילים על הוופרים ואני רוצה לבדוק אופציה לחבר את הטוויטרים למגבר JBL

כדי שאני יוכל לרסן אותם מעט.

כרגע הסופרימו מחוברים דרך הקרוס לנקאמיצי והטוויטרים מונמכים -2db

מה אתם אומרים?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם יש לך איך לחתוך אותם לפני/במגבר עצמו (לא מכיר את הקרוס שלו) תחבר ותנסה לעמוד על ההבדלים.

אל תשכח לספר :-D

מתחדשת*

פורסם

יש כמה אפשרויות:

א. יש גם אופצית -4DB בקרוס - תנסה.

ב. אתה יכול לעשות bi-amping (לא bi-wire שלא יתן לך כלום) דרך הקרוס של הסופרימו - הוא תומך ותוכל לרסן את הטויטרים (זה הפיקולו?).

ג. אתה יכול לוותר על הקרוס לגמרי ולעבוד אקטיבית - אני מעדיף שליטה על החיתוכים דרך הHU, אבל אם יש לך בשני המגברים bandpass מלא תוכל גם לעבוד אקטיבי דרך המגברים.

פורסם

אם אתה עובר מתישהו להגברה אקטיבית הייתי מציע לך דווקא לחבר את הטוויטרים לנקמיצ'י ולא את המידבאסים.

JBL בסדרות הפשוטות עד בינוניות ממש לא מצטיינים בתחום הגבוה ובהגברת טוויטרים - הם מוסיפים אחוז עיוות מורגש - זה מתבטא בחדות של הטוויטרים.

קשה מאוד לכוון הגברה של JBL ברוב המקרים לעבודה טובה עם סט קומפוננט פסיבי או מול טוויטרים ישירות.

היה עדיף שתעבוד בגישורים על המידבאסים של הסופרימו עם הJBL כי בתחום הבאס הם פשוט מעולים לדעתי בין כל מגברי המיינסטרים - כמובן מעולים ביחס למחיר ולקטגוריה.

ולהביא מגבר מונובלוק שיספק את הסאב.

או לחליפין - להרים את המידבאסים על הנקמיצ'י אבל להחליף את הJBL שלך למגבר שיוכל לעשות על טוויטרים עבודה קצת יותר טובה.

אני לאחרונה רכשתי בחזרה מגבר שהיה לי פעם - אינפיניטי קאפה 52.A שיש לו קרוס אובר עם כפתור מכפלה שמזיז את הנקודה העשרונית ימינה ואז יש לך אחלה קרוס לטוויטרים והמגבר הזה נותן תוצאה יוצאת מן הכלל על טוויטרים - בטח ובטח ליחס המחיר שלו וגם ללא קשר.

מעבר לזה אני שומר את הסוני XM-2025 שלי שיעבור תיקון מתישהו משום שהוא מגברון קטן שפשוט מוציא מטוויטרים דבש.

הייתי שוקל פתרון שכזה גם כן. וכן - גם הפתרון הזה יצריך לרכוש מונו לסאב אלא אם כן תצליח להביא מגבר 4 ערוצים נוסף כגון נקמיצ'י מאותה סדרה...

אבל אני מעולם לא אהבתי את הרעיון של להגביר סאב על אותו מגבר שאתה מגביר בו רמקולים אחרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש לי מגבר נקאמיצי 2 ערוצים ומגבר JBL GTO4050

הבעיה שלי שהטוויטרים מעפילים על הוופרים ואני רוצה לבדוק אופציה לחבר את הטוויטרים למגבר JBL

כדי שאני יוכל לרסן אותם מעט.

כרגע הסופרימו מחוברים דרך הקרוס לנקאמיצי והטוויטרים מונמכים -2db

מה אתם אומרים?

היי אוהד זוכר אותי?

לא יעזור כלום עד שלא תחליף למגבר איכותי שיתן לך 150-200 וואט אמיתיים לערוץ כי הסופרימו דורשים כח והרבה וזה מנסיון אתה כנראה יודע.אתה הרי שמעת אצל מריק ברכב עם המגבר הזה וגם שם הוופרים לא "נפתחו" פשוט כי חסר כח.

פורסם
היי אוהד זוכר אותי?

לא יעזור כלום עד שלא תחליף למגבר איכותי שיתן לך 150-200 וואט אמיתיים לערוץ כי הסופרימו דורשים כח והרבה וזה מנסיון אתה כנראה יודע.אתה הרי שמעת אצל מריק ברכב עם המגבר הזה וגם שם הוופרים לא "נפתחו" פשוט כי חסר כח.

הבעיה קודם כל היא נפח לא מתאים.

ולחבר את ה JBL, זה פשוט לעשות עוול לסט הזה.

פורסם

פלויד אני לא זוכר אותך אבל אתה אומר משהוא שהוא לא קשור לשאלה שלי וגם לא נכון

הנקאמיצי מסתדר בקלות עם הסופרימו אין לו שום בעיה להגביר את הסט הזה גם פעמיים מבחינת עוצמה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני לא חושב שנקאמיצי שלך יספק את צריכה של סופרמו.

עד כמה שאני מכיר את מורל הם אוהבים כח/ספק זרם בריא.

לגבי חיבור.

לדעתי חיבור אקטיבי בחיתוך דרך HU זה דבר הכי טוב.

חיבור BI WIRE דרך קרוס פחות טוב מאקטיבי מוחלט.

וחיתוך דרך קרוסים של מגברים זה פחות טוב משני המקרים.

קיצור אם אין לך אפשרות לחתוך ב-HU, תשתמש בקרוסים של סט.

לגבי הגברה. היתי משדך את נקאמיצי לוופרים ולטוויטרים קונה איזה ST60/100 של GENESIS (שילוב מעולה)

יש לך ביד שניה היום בגרושים.

ו-JBL למכור, לא מתאים בכלל לסט, לא ברמה בכלל....

בהצלחה

• תוכן חדש...