Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון הצתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מנוע הגולף שלך? הצתה אלקטרונית או רגילה?

בהצתה רגילה ישנה דרך טיפה מסובכת לכוון במדויק את ההצתה, באמצעות מנורת ביקורת.

אם באמת היא הצתה רגילה, אני ירשום לך כאן את הדרך או אפילו יסרוק לך את העמוד מהיינס.

במידה ומדובר בהצתה אלקטרונית (עם מודול הצתה ליד המנוע של הווישרים), אז בשביל לכוון במדויק אתה חייב אקדח הצתה.

בשני המקרים עם טיפה רגש ניתן לכוון לפי השמיעה, אבל לא תקבל תוצאה מדויקת. ככה אני מכוון אצלי:

1. פתח את הבורג של הכיוון דיסטרבוטור עם מפתח 13 סגור.

2. סיבוב של הדיסטרבוטור נגד כיוון השעון מקדים את ההצתה, וסיבוב עם כיוון השעון מאחר את ההצתה.

3. סובב את הדיסטרבוטור נגד כיוון השעון עד שהמנוע מגיע לטורים הכי גבוהים שלו.

4. בשביל שהמנוע לא יצלצל, תן עוד סיבוב קטן הפעם עם כיוון השעון, וסגור את הבורג 13 של הדיסטרבוטור.

בצע נסיעה קטנה ובדוק שהמנוע לא מצלצל תחת עומס, אם כן - תאחר עוד את ההצתה, עד שיפסיק לצלצל.

מומלץ לכוון לפני גם CO, מכיוון שתערובת עניה מדי תגרום למנוע גם כן לצלצל עקב חום גבוה מדי בתא השריפה.

אצלי (הזרקת דלק KJET) מה שאני עושה בשביל לכוון CO זה לפתות את בורג הדלק עד שהטורים מגיעים לשיאם,

אחר כך סוגר אותו טיפה עד שהטורים טיפה יורדים מהשיא, ואז מכוון סרק ל-950-1000.

כשאני מגיע לטסט אני עומד על 1-1.5% CO... מתוך 4.5% מותרים.

שים לב שכל מה שנאמר כאן מתייחס למנוע חם בלבד.

צחי.

No worries 8)

• תוכן חדש...