Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי גולף V5 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה - הציעו לי אותו.

מקריאה בפורומים ראיתי שיש לו המון בעיות (גיר ביחוד באוטומטיות). מה האמינות של רכב זה - שנת 2000 180000 קמ ידנית, והאם שווה לדלג עליו ולחפש רגילה עם מנוע 2000 או אפילו VR6 יותר ישנה?

תודה לעונים.

קובי

:-)

פורסם

יש לי אחת כזאת כבר הרבה זמן

אני בסך הכול מרוצה.

רכב זריז מהיר יחסית לא קיצוני או משהו כזה.

נעים מאובזר ויוקרתי.

נוח מאוד לנסיעות ארוכות .

אחזקה לא יקרה במיוחד ביטוח סביר.

לגבי הגיר היתה לי בעיה בגיר שהסתברה כבעיה אחרת ולא בגיר.

כך שלא היו לי בעיות מיוחדות.

טיפול טוב בזמן במוסך מומחה יועיל מאוד לאמינות .

פורסם

מנסיון של חבר - עלויות גבוהות, שותה דלק בטירוף, בעיות אמינות חוזרות ונשנות (בעיקר בגיר האוטו'), פלסטיקה מתקלפת.

מצד שני רכב מפנק, חזק יחסית, נחות נסיעה טובה.

פורסם

לא מספיק חזקה כדי להצדיק את האקסטרה דלק.

לא מספיק מהודרת יותר מדגם רגיל להצדיק את האקסטרה כסף.

לא מספיק ספורטיבית (או יותר כון לא ספורטיבית בכלל)

אישית , או שהייתי מחפש 2 ליטר , או GTI ולא דגם ביניים שהוא די בינוני.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה הולך להיות ארוך -

ידידי לפניי 4 שנים קניתי בורה V5 אוטומטית שנת 2000 דגם מנוע AGZ.

לדעתי אסור לקנות רכב עם תיבה אוטומטית, לגביי הידני זה כבר משהו אחר ( אגב כיום הבורה ידנית ).

הרכב קליל נוסע בצורה יציבה מאד, נותן להמון רכבים שעולים הרבה יותר ממנו ונחשבים להרבה יותר ספורט במסלול ! אומנם זו לא חיית כביש אבל בכל זאת, הרכב אמין התצרוכת דלק לא בשמיים בדגם הידני.

לדעתי מומלץ !

בברכה אסף.

פורסם

מנוע ה V5 הוא מנוע לא מאוזן ולא כזה שוס גדול ובסופו של יום הוא לא מפיק מנפח מנוע של 2.3 את התוצאות המצופות.

אני לא מאמין שהרכב יגלה בעיות אמינות משמעותיות ביחס לגולפים האחרים,אבל צריך לקחת בחשבון את מה שנאמר כאן.

אני אישית עם ליביו בעניין הזה. או 2.0 רגילה, או GTI, או 1.8 רגילה 99. (יש רק ב99)

אסף לאיזו צריכת דלק משולבת אתה מגיע עם הגיר הידני ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי הגיר היתה לי בעיה בגיר שהסתברה כבעיה אחרת ולא בגיר.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הבעיות בגיר האוטומטי של הוי5 הם לא כביכול בגיר אלא בגוף קירור המקורי של הגולף שבד"כ לא מצליח לשמור על טמפ נכונה, והשמן גיר מתחתם יתר על המידה ומשם מתחילות הבעיות.

לי יש וי5 אוטומט כבר 9 שנים , היה לי בעיה שהגיר החליק והשמן חדר לנוזל קירור , לאחר ביקור במוסך רון (אחרי שבפליקיס אמרו לי שיש צורך בשיפות גיר) רון תיקן תקלות מחשב הקשורות לגיר , התקין לי מקרן חיצוני (גוף קירור נפרד רק לגיר) ומאז הגיר מתפקד בצורה חלקה ומושמלת.

טיפול מונע שפותר את הבעיה.

לדעתי זה אוטו מפנק וכיף לנהיגה , נכון הוא לא מטוס אבל לא חסר לו כוח , ונהגתי על ה2.0 וה1.6 וללא ספק נהנה מוי5 הרבה יותר.

נכון האוטו צורך דלק , אצלי בנוסף מותקן ציפ של אפסלוט והצריכת דלק היא סביב ה1ל10 משולב , לא רע אבל לא מושלם , אבל לא נראה לי שה2.0 מספק נתונים יותר טובים.

ועדיין לא הבנתי מה קשור "מנוע לא מאוזן"? איך זה בא לידי ביטוי ביום יום?

אשמח להסבר מלבד הנתון הברור שזה V5

פורסם

סביבות ה1200 ש"ח אם איני טועה.

ורק לחדד כמה נקודות לגבי מה שכתבתי לפני זה , כל הנאמר רלוונטי לגיר האוטומטי של הוי5 גרסת ה150 כ"ס , לגבי הידיני אין לי מושג אבל לא חושב שיש כל בעיה ידועה עם גיר ידני , לכן אם האוטו במצב טוב אז הגיר לא צריך להוות שיקול.

לגבי הגיר הטיפטרוניק של גרסת ה170 כ"ס , אז פה שמעתי שיש איתו לא מעט בעיות .

• תוכן חדש...