Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי גולף V5 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון האוטו צורך דלק , אצלי בנוסף מותקן ציפ של אפסלוט והצריכת דלק היא סביב ה1ל10 משולב , לא רע אבל לא מושלם , אבל לא נראה לי שה2.0 מספק נתונים יותר טובים.

V5

1:10 לגולף V5 אוטומטית בנסיעה משולבת, קראתי נכון?

זה נשמע כמו מדע בדיוני...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבעיות בגיר האוטומטי של הוי5 הם לא כביכול בגיר אלא בגוף קירור המקורי של הגולף שבד"כ לא מצליח לשמור על טמפ נכונה, והשמן גיר מתחתם יתר על המידה ומשם מתחילות הבעיות.

לי יש וי5 אוטומט כבר 9 שנים , היה לי בעיה שהגיר החליק והשמן חדר לנוזל קירור , לאחר ביקור במוסך רון (אחרי שבפליקיס אמרו לי שיש צורך בשיפות גיר) רון תיקן תקלות מחשב הקשורות לגיר , התקין לי מקרן חיצוני (גוף קירור נפרד רק לגיר) ומאז הגיר מתפקד בצורה חלקה ומושמלת.

טיפול מונע שפותר את הבעיה.

לדעתי זה אוטו מפנק וכיף לנהיגה , נכון הוא לא מטוס אבל לא חסר לו כוח , ונהגתי על ה2.0 וה1.6 וללא ספק נהנה מוי5 הרבה יותר.

נכון האוטו צורך דלק , אצלי בנוסף מותקן ציפ של אפסלוט והצריכת דלק היא סביב ה1ל10 משולב , לא רע אבל לא מושלם , אבל לא נראה לי שה2.0 מספק נתונים יותר טובים.

ועדיין לא הבנתי מה קשור "מנוע לא מאוזן"? איך זה בא לידי ביטוי ביום יום?

אשמח להסבר מלבד הנתון הברור שזה V5

פחות או יותר מה שקרה לי.

רק שזה נמשך כמה חודשים כי שיפצו את הגיר , רק אחרי חודשיים הבינו שלא היה צורך לשפץ אלה רק להחליף את המאוורר של הקולר.

לפחות בזכות זה שהתעקשתי החזירו לי את הכסף על השיפוץ.

פורסם

ברור שזה בנסיעה רגועה , אני לא מנסה מאיזשהו אינטרס לתת פה נתונים שקריים.

בעיר האוטו בנסיעה "רגועה" לוגם באיזור 1 ל7 , בין-עירוני "רגועה" 1 ל12 .

אני נתתי דוגמא אישית , כל אחד ואופי הנהיגה שלו ומטרות הנהיגה שלו (עירוני\בין עירוני)

למדתי את האוטו , מכיר את המגבלות , וגם הראשון שיודה שברגע שמתחילים לנהוג בו בצורה יותר אגרסיבית האוטו אוכל דלק ברמות של 1 ל5 ואפילו 4 .

ולגבי ההערה שזה מדע בדיוני , לך תראה אווטר , שמעתי שזה אחלה סרט

:)

פורסם

צריכת הדלק הזו מתיחסת לאיזו תיבת הילוכים?

האם הטיפיטרוניק יותר חסכונית מהאוטומטית הרגילה? (מה גם שהטיפטרוניק מגיעה עם מנוע 170 כ"ס)

קובי

:-)

פורסם
ברור שזה בנסיעה רגועה , אני לא מנסה מאיזשהו אינטרס לתת פה נתונים שקריים.

בעיר האוטו בנסיעה "רגועה" לוגם באיזור 1 ל7 , בין-עירוני "רגועה" 1 ל12 .

אני נתתי דוגמא אישית , כל אחד ואופי הנהיגה שלו ומטרות הנהיגה שלו (עירוני\בין עירוני)

למדתי את האוטו , מכיר את המגבלות , וגם הראשון שיודה שברגע שמתחילים לנהוג בו בצורה יותר אגרסיבית האוטו אוכל דלק ברמות של 1 ל5 ואפילו 4 .

ולגבי ההערה שזה מדע בדיוני , לך תראה אווטר , שמעתי שזה אחלה סרט

:)

חברים שלי דיווחו יותר בכיוון 1:7 משולב , אבל אולי אתה באמת נוהג רגוע מאוד.

הרכב שלי לשם השוואה, בנהיגה אגרסיבית מגרד את ה1:10 מלמטה. בנסיעות ארוכות לדרום כבר גירדתי את ה1:14 מלמטה שזה באמת נשמע כמו מדע בדיוני :)

בקשר לאוואטר , אין כרטיסים ל3D בימים ושעות נורמליים. דווקא רציתי ללכת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במצב "שיוט" הוי5 דווקא יחסית צורך דלק במצב סביר , הרי בסופו של דבר זה ה+ של הרכב , בעיר זה כבר סיפור אחר..

ולכן הייתי ממליץ לפותח השרשור לקחת את זה בחשבון , אם רוב הנסיעות שלו הם בתוך העיר הוי5 יהיה בהחלט מיותר ועדיף כבר לפזול על כיוון אחר.

• תוכן חדש...