Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 323 לנטיס שנת 2002.

נדלקה לי נורית של "בדוק מנוע" והכנסתי לטיפול במוסך, שאמנם קיבלתי המלצות על האמינות שלו,

אבל זה היה פעם ראשונה שלי אצלו. לא מוסך מורשה.

הוא זיהה והחליף לי 4 פלגים במנוע וזה עלה לי 250 ש"ח כולל מע"מ.

כרגע, הנורית באמת כבויה והאוטו נוסע חלק.

אני מבקש את עזרת הפורום האם הטיפול נראה לך קשור לתקלה ?

ויותר חשוב, האם המחיר סביר לסוג כזה של טיפול ?

אשמח לחוות דעתכם (האם לחזור אליו לטיפולי המשך ..:wink: )

תודה דבה !

פורסם

אני אתייחס אל המחיר בלבד ולא אל התקלה.

במחיר כזה החלפתי לרכבי (פיג'ו 306) פלאגים, שמן מנוע,פילטר, ובדיקת בלמים.

אתה יכל להכנס לאתר הזה :arrow: ישנו מפרט מחירים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואני יתייחס לאופן התיקון, למען האמת לא נראה לי שרק פלאג יגרום לבעיה במאזדה לנטיס על מנת שלא אפסול את התיקון סתם, אתה יודע לומר מה היה קוד התקלה ברכב ואם לא אז האם הוא נסרק ?

פורסם

ל', מה הקשר ? זה פיג'ו וזו מאזדה.

אם ההתיחסות היא לעבודה בלבד (נניח שהיה גם אבחון וסריקת תקלות) , אזי המחיר להחלפת הפלגים הוא סביר ביותר, אולי על סף הזול (שוב, באם נעשה איבחון ולא הוחלפו הפלגים לפי שיטת "מצליח").

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הוא החליף 4 פלגים וקיבל את מחיר הנ"ל, אני בצעתי את כל שאר הדברים כולל פלאגים ועבודה במחיר זהה.

לא נראה לך שעשקו אותו מעט?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא בהכרח , יש לבחון כל מקרה לגופו, כי יש שוני והבדלים גדולים בין רכב לרכב.

לך ידועים המחירים לרכבך הקט , אולי במזדה זה שונה? אולי יקר משמעותית?

בקוואליר, רבעיית פלגים (חלק בלבד ללא עבודה) עולים ~400 ש"ח, זה לא הופך את העבודה לעושק.

ניסן מומחה מזדה פה, אולי הוא יוכל לשפוך קצת אור על נושא הפלגים במזדה.

אם מדובר בפלגים סטנדרטיים רגילים, אני נוטה להסכים שהמחיר קצת גבוה (באם לא בוצע אבחון).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בנוגע לתיקון צמו, אם הבעיה נפתרה, כנראה שהאיבחון והתיקון נכונים.

לגבי מחיר - בדוק במוסך מורשה/ בחברת מאזדה כמה עולה פלג ללנטיס 2002 (אמור להיות רשום לך במדויק בספר הרכב מה בדיוק מתאים), הוסף את עלות העבודה (איבחון+ החלפת פלגים), וראה האם אכן סביר.

מבדיקתי עולה כי למאזדה לנטיס 2002 ניתן לשים פלג "רגיל" או פלג "אירידיום".

פלג רגיל עולה באזור ה-20 ש"ח, ופלג אירידיום יכול לעלות גם מעל 100 ש"ח.

פלג "רגיל" אמור להחזיק הרבה פחות ק"מ מפלג "אירידיום" ולכן ההבדל במחיר.

בכל אופן, גם אם תמצא שהמחיר אינו סביר, קח בחשבון שלפעמים משלמים גם על מקצועיות. אם המכונאי אינו מקצועי, זה עלול היה לעלות לך הרבה יותר (בשיטת ה"החלף ובדוק"), ובסה"כ, כאשר עלות שעת עבודה כולל מע"מ היא כ-250 ש"ח היום, וכאשר כל טכנאי (מכונת כביסה/ מזגן/ דוד שמש וכו') ואינסטלטור לוקח, רק על מנת להגיע, 250 ש"ח, לא נראה לי ששווה לך להכנס יותר מדי לעומק כאן.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...