Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר ברובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי רכב מסוג רובר 216,98 ידנית.

הייתה לי נזילה של שמן והרכב לא זז מהמקום מעל שבועיים כל השמן נזל ומאמין שגם נגמר, רציתי לשאול איך אני מוסיף שמן לגיר?

תודה מראש, רונאל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהיה לך קשה מאוד לעשות את זה לבד.

יש לך את המשאבה למלא את השמן?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
יהיה לך קשה מאוד לעשות את זה לבד.

יש לך את המשאבה למלא את השמן?

שמן לגיר עדיף תעשה רק במוסך שלא תגרום נזקים כי הגיר עולה ממש הרבה כסף לא חבל מנסייון.

אני ישית קונה חלקים וטיפולים לבונבונה שלי בחברה!!!!

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

משאבה עם פיה מעוגלת כזאת כדי שאפשר יהיה להכניס את השמן והוא לא יינזל.

אופציה אחרת היא להפוך את האוטו למלא ( לא לשכוח לסגור את הפקק שלא תצטרך להפוך שוב את הרכב :) ) שמן ואז לנסוע.

מה שכן לא הבנתי איך אין לך שמן אחרי שבועיים שהאוטו עמד, הגיר שלך כנראה תקול ולא מומלץ שתסע איתו ככה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
שמן לגיר עדיף תעשה רק במוסך שלא תגרום נזקים כי הגיר עולה ממש הרבה כסף לא חבל מנסייון.

אני ישית קונה חלקים וטיפולים לבונבונה שלי בחברה!!!!

עוד חבר יקר לצוות רובר, טוב לשמוע על כך.יאללה עכשיו רק צריך למצוא את פרנקוס שיארגן עוד מפגשון.

פורסם
משאבה עם פיה מעוגלת כזאת כדי שאפשר יהיה להכניס את השמן והוא לא יינזל.

אופציה אחרת היא להפוך את האוטו למלא ( לא לשכוח לסגור את הפקק שלא תצטרך להפוך שוב את הרכב :) ) שמן ואז לנסוע.

מה שכן לא הבנתי איך אין לך שמן אחרי שבועיים שהאוטו עמד, הגיר שלך כנראה תקול ולא מומלץ שתסע איתו ככה.

מז"א להפוך את האוטו?.

פורסם

הוא צחק זה לא באמת רציני, בשביל למלא את השמן גיר אתה צריך משאבה כמו של אופניים אבל אטומה בשביל לדחוף את השמן לבפנים.מה שאלעד אמר זה שאם אין לך את המשאבה, תהפוך את הרכב על הגג ותמלא.

פורסם

כל כך הרבה לחץ צריך בשביל למלות שמן?

אגב, אני לא מתכוון למלות הרבה רק בשביל נסיעה של 50 ק"מ למוסך הקרוב.

אי אפשר אפילו 100 מ"ל למלות בלי משאבה?

• תוכן חדש...