Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי

izhak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. לאחר חיפוש שערכתי ולא מצאתי את התשובות. אני מעונין ליקנות 106 ראלי. רציתי לדעת את ההבדלים בין הxsi לראלי 1.6

כמה כ''ס יש לכל אחד מהם ?מי מהם תיהיה יותר חזקה ? יש לי ליקנות ראלי שנת 95 2 קרבורטורים כפולים הבנאדם אמר שעשה לא מזמן מנוע הוא דורש 11500 ש''ח מה אתם אומרים? מה אני צריך ליבדוק בראלי? תודה יצחק.

פורסם

יש איזה מיליון שרשורים בנושא. אני לא יודע איך יצא שחיפשת ולא מצאת, נסה להכנס לחיפוש ולחפש בפורום ייעוץ את המילים 106 ו XSI ותתחיל מסוף הרשימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יצחק, תשאל אנשים שמבינים קצת יותר ממני בפיז'ו מהשנים האלה אבל באופן כללי לא נראה לי שקיימות מכוניות משנת 95 עם קרבורטורים, אלא אם היתה פה איזה הסבה.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...