Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לכוון בית אריה היום, וקצת לפני המחסום ראיתי האמר עומד עם הפנים אלי, צפצפתי, הוא סימן לי לעקוף, ואז..................ימאהה אני חושב R6 , מעוך, כל החלק הקדמי מפורק.

בצד אחד פול טריילר, בצד מימול מתנחלת ברכב שכור......

הרוכב שרוע על הכביש.........

:cry:

ערב.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

זה כביש מסוכן! כביש צר עם סיבובים הדוקים, שוליים עם חצץ אשר מוצא את דרכו לעיתים אל הכביש, אין תאורה, אספלט ישן וחלק ללא אחיזה (לפחות כך היה בשנים האחרונות כשהייתי עובר שם). בקיצור, מתכון מושלם לתאונות :evil:

פורסם
זה כביש מסוכן! כביש צר עם סיבובים הדוקים, שוליים עם חצץ אשר מוצא את דרכו לעיתים אל הכביש, אין תאורה, אספלט ישן וחלק ללא אחיזה (לפחות כך היה בשנים האחרונות כשהייתי עובר שם). בקיצור, מתכון מושלם לתאונות :evil:

אני לא עברתי שמה.. אבל אם המצב כמו שאתה מתאר אותו... אני גם לא מתכוון להכיר אותו בקרוב...

על הפנים... :(:cry:

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

האספלט לא חלק , כל השאר נכון .

עם היכרות מתאימה , כביש נהדר (חוץ משני הבורות המעצבנים) , אבל ככה? לאט לאט.

פורסם

כביש איכותי ביותר :!:8)

יש לי חבר שגר שם ועוד חבר שמכיר את הכביש כמו את כף ידו ( היי נריה ... ! )!

עם ה 205 GTI הוא מפגין שם שליטה מדהימה וכל פעם מדהים אותי מחדש כמה אחיזה יש לרכב הזה , וכמה הוא מחזיק את הכביש עם נהג טוב ....

בררר ... מעמיד לי את השערות באף ! :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...