Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה כמה תותחים והייתי רוצה להעלות את השאלה שלי אליכם...

בבעלותי דייהוטסו שרייד שנת 91. כאשר אני מבצע נסיעה ארוכה יחסית, מעל חצי שעה בערך, חום המנוע מתחיל לעלות מעבר לאמצע. כאשר הוא מגיע לאמצע, הרדיאטור מתחיל לעבוד אבל כשהחום מנוע עולה מעל האמצע יש מים שמבעבעים במיכל וחום המנוע לא יורד רק מגיע עד הסוף - מה שמאלץ אותי כמובן לעצור בצד מיד...

חשוב לציין שכשרכשתי את הרכב החלפתי תרמוסטט מכיוון שהרדיאטור היה נדלק עם הרכב ולא כאשר הוא היה צריך באמת.

שמעתי דברים כמו זאת המחלה של הדייהטסו ואני יכול למכור אותה בקלות אבל הייתי שמח אם הבעיה הזאת תוכל להיפתר...

מישהו מכיר מקרה דומה ? פיתרון או בדיקה יעילה שתזהה את הבעיה ?

אשמח לכל תשובה !

תודה !

פורסם

אמיר שלום רב וברוך בואך לפורום !

ראשית אבקש להבהיר , אני מניח שאת מתכוון למאורר חשמלי שנכנס לעבודה שהמחוג מצביע על מחצית הסקאלה, ולא על רדיאטור , האם אני צודק בהנחתי?

שנית עלייך לבדוק את תפקוד התרמוסטט למרות שהוא חדש, יתכן ויש בו פגם שמונע ממנו להפתח כראוי ולאפשר זרימת וסירקולציית מים חופשית לעבר הרדיאטור ובחזרה, או שהוא נפתח חלקית, ולכן יש להחליפו בכל מקרה.

כן יש לבדוק את נקיון הרדיאטור ותפקוד סירקולציית משאבת המים, לא מוכרים רכב בגלל בעיות כאלה, שניתן לפותרם, בעלות שולית יחסית.

בדוק את המערכת ואת הפריטים שציינתי , וחזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בפיאט אונו בזמנו, והפתרון היה החלפת היוניט (רכיב המודד את טמפ' המים במערכת הקרור ונותן הוראה להדליק את המאוורר, נניח כאשר הטמפ' מגיעה ל-90 מעלות והמאוורר פועל עד שמוריד את הטמפ' ל- 82 מעלות לדוגמא). כאשר היוניט נדפק, הוא לא מדליק את המאוורר בזמן, או שמדליק אותו בצורה לא רגולרית, מה שגורם להתחממות. לא מכיר את דייהטסו שרייד, אבל זאת יכולה להיות גם אופציה שכדאי לבדוק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

ברשותי שרייד 91 אוטומטית אשר הייתה לה בדיוק אותה בעיה,אחרי החלפת רדיאטור וטרמוסטט הבעיה חלפה!!!

פורסם

כנראה הוא התכוון לטרמוסוייץ' ולא טרמוסטט .

בגלל שהוא אמר שהרדיאטור "המאוורר" היה דולק עם הרכב.

אני משער שעשו קומבינה במערכת החשמל של המאווררים כדי לעקוף בעיה מסויימת .

הצעתי אליך , תנקה את הרדיאטור במכון רדיאטורים , תחליף טרמוסטט , תלך לחשמלאי רכב , שיבדוק את החיווט של המאווררים.ואם צריך שיחליף טרמוסוויץ' לאחד מתאים .

בהצלחה.

שוקי.

HONDA CIVIC LS

פורסם

מהתיאור שלך נראה שככל הנראה הרדיאטור סתום . הרדיאטור איבד מכושר הקירור שלו ולכן המים מגיעים לטמפ' רתיחה ואתה שומע ביעבוע במיכל העודפים .

בבעיות מסוג זה מומלץ להתחיל מהקל לכבד , מה עוד שניקוי רדיאטור הוא טיפול תקופתי מומלץ בכל מקרה.

נשמח לקבלך במרכז ההתקנות שלנו ולבצע בדיקה מקיפה ללא תשלום .

אביפרטס מערכות קירור ופליטה בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לדיאגנוזה של אבי פרטס - הרדיאטור בסבירות גבוהה סתום, אם הרדיאטור לא הוחלף משנת 91 אני הייתי מחליף לחדש מבלי לנקות, חשוב שתבין שניקוי לעולם לא יסיר לחלוטין את האבנית ויגיע היום שתצטרך לבצע שוב ניקוי בקרוב.

• תוכן חדש...