Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חפשתי רכב תקופה ארוכה לאשה גיר רגיל.

מחפשת רכב קטן חמוד וחסכוני.

השבוע נתקלתי באלפא 147

חפשתי קצת באינטרנט ראיתי שיש שני דגמים שמענינים אותי 1.6

ראיתי שיש שני מנועים 105 כוח 120 כוח.

מה ההבדל בניהם?ואיך אני יודע מה הדגם?TWIN SPARK זה אומר מה הדגם?

למה מצאתי ביד 2 רק דגם משנת 2002 זה השנה היחידה שהיא הגיעה לארץ?

אני מתעניין יותר בדגם של 120 כוח,האם הרכבים האלה נמכרים במחיר מחירון?

בבדיקה לאן לקחת?לבדיקה רגילה או עדיף פשוט ללכת למוסך שמתמחה?

אשמח לשמוע על מוסך באזור ירושלים.

תודה רבה

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

יש לי התלבטות לפני ניסוח התשובה.

מחד, ניכר בעליל כי לא טרחת לבטע חיפוש מינימאלי. ישנן תשובות משפורטות לכל שאלותיך. דבר שהמעורר אנטגוניזם מסויים...

מאידך, עד שקניתי את הגולף שלי לפני כחודש, שיגעתי את העולם ואשתו לגבי הרכב הזה-כך שאולי יש לי חובה מוסרית כלשהיא מעזור. אם נוסיף לזה את העובדה שאני ירושלמי במקור-הכף הוכרעה לטובת עזרה. אני גם מכיר את רוב המכוניות ביד 2 כרגע.

תריץ חיפוש. פנה אלי בפריי אח"כ אם יהיו לך שאלות. את חלק מהרכבים המפורסמים כעת גם בדקתי...

פורסם

כל המנועים הם טווין ספארק. ההבדל בין ה-105 ל-120 טמון במנגנון תזמון השסתומים המשתנה המצוי בדגם החזק יותר, ואשר מייקר יותר את אחזקתו.

באיזור ירושלים יש את מוסך אלפא מוריס. עקב היות הדגם לא מיינסטרימי בשוק, לא הייתי מסתמך על מכון בדיקה רגיל, אלא דווקא על בדיקה במוסך שמכיר אותו.

הרכב נמכר גם בשנים שלאחר 02', אולם בשנה זאת היו עיקר מכירותיו עקב מחיר החדרה תחרותי ביותר.

המחיר בפועל נקבע לפי מצב הרכב. שווה לשלם על רכב שמור ומלוקק.

זהו, בשביל כל השאר באמת כדאי שתבצע חיפוש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...