Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקבלתי החלטה לשפר את מערכת הפליטה ב 106 שלי (1400 סמ"ק שנת 94 )

נגשתי היום לעבודה , השינויים שביצעתי במערכת הם :

- הורדת הדוד הקטן והממיר , במקומם הכנסתי קטע צינור ישר .

- חיבור הצינור שנכנס לדוד הגדול באופן ישיר ליציאה , הנקניק בעצם מזוייף והגזים עוברים בצינור שנמצא בנקניק .

סה"כ מהסעפת עד היציאה כל הגזים עוברים בקו ישיר ובלי מעצורים .

הבעיה היא שהביצועים ירדו ! יש לי בורות בסלד גבוהה וגם בנמוך האוטו מגיב בצורה גרוע , ההאצות ירדו משמעותית וכו .

אדם אמר לי שבעצם ביטלתי את הלחץ החוזר ולכן יש לי בעיות לטענתו אני צריך להחזיר את הדוד הגדול והבעיות יעלמו , האם הוא צודק ? , אם כן איזה דוד להתקין מקורי או משופר ? .

אשמח לעצות לתיקון \שיפור המערכת .

פורסם

עשית פעולה לא חוקית אתם מזהם לנו את האויר שאנו נושמים וגם פגעת בביצועי האוטו.

כל הכבוד לך!....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רועי אני חושב שתגובתך לא עניינית לשאלתי .

האמת שיש לי הרגשה שאם הרכב בתמונה הוא בבעלותך הוא מזהם יותר משלי לא ?.

פורסם

עדכון ! , קניתי דוד אחורי זרימה חופשית אמיתי וחיברתי אותו למערכת .

המצב הנתון של המערכת : סעפת מקורית => צינור ארוך עד הדוד האחורי בלי דוד אמצעי ובלי ממיר .

התוצאה : הרעש ירד בהרבה ! לא מקורי אבל גם לא מוגזם , הביצועים חזרו ואולי אפילו השתפרו

אני מרוצה מהמצב הקיים ולא מתכוונת לעשות עוד ניסויים בשלב זה מלבד סעפת פליטה .

• תוכן חדש...