Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגע יש לי INFINITY REFERENCE 111X4

קומפוננט אחורי יהיה INFINITY REFFERENCE 90W

קדמי, הייבריד או קלארוס

אז או שאני מחליף לדמרי את המגבר הזה לאחד של 4 ערוצים חזק (2 או 2.5K

או להשאיר את המגבר הזה לאחוריים ולהוסיף איזה מגבר שני ערוצים לקדמיים בלבד ואז 1.5K

לא הבנתי, מה התקציב שלך להגברה כוללת ומה הוא יגביר ?
פורסם

אם אתה הולך על האפשרות השניה מה יגביר את הסאב?

אני הייתי משאיר את האינפיניטי כרגע ומתקין אותו , ואם תרגיש חוסר או משהו תחליף את המגבר. (לא בטוח שהחוסר יהיה ממנו )

פורסם

אני אוהב את הגישה שלך ! :-)

תגיד מה מותקן אצלך ?

סבבה.

אני הייתי מתקין עם המגברים האלה , ממצה את היכולות שלהם, ואם עדיין לא תאהב, תחליף.

פורסם
ממליץ למחוק את ה-K2P מהרשימה

תשאר עם מוראל הייבריד

או קלארוס (לטעמי עדיף הקלארוס אבל טעמי הוא לא בהכרח טעמך)

זה לעשות צחוק מהעבודה לומר לו למחוק את ה K2P, רק בשביל לסבר את האוזן - זה אחד הוופרים הכי טובים שיש וכדאי שיישמע לפני שאתה מחליט בשבילו על קלארוס או הייבריד, בטח שאי אפשר להשוות את העבודה שK2P עושה לקלארוס/הייבריד שלא רואה אותם גם לא מקילומטר מבחינת שום יכולת בטח שלא "שחזור" ובטח ובטח בנמוכים שהוא יודע לתת, הוא כנראה הוופר היחיד ברמת המחיר הזאת שיודע לנגן עד לתדר של הסאב ולהשתלב איתו בצורה מושלמת, עוצמתי בלי פרופורציות - בטוח שעוצמתי לא רואה מסנטימטר שום וופר אחר בסביבה ובגלל שקשה למגברים הפשוטים להזיז אותו הוא לא מוציא מה שהוא מסוגל אבל כיוון נכון, מגבר טוב ואטימה טובה התוצאה מצוינת מה גם שלא חייבים להשתמש בטוויטר שלו תמיד אפשר להשתמש בפיקולו או בסופרימו, לא סתם הסט של הK2P יותר יקר בטח ובטח גרסת הUPGRADED החדשה שגם הטוויטר שלו הרבה יותר טוב.

ד"ר לפני שאתה עושה משהו - תשמע כמה סטאפים על כמה מגברים שונים ורמקולים שונים, אל תמהר לרוץ לקנות לפני שאתה שומע חבל על הכסף שלך ועל הזמן שלך, אם תחכה למפגש מבטיח לך שאעשה מאמצים להגיע מהצפון למפגש רק כדי שתשתמע את הK2P או שניפגש ותשמע אותם אם תגיע לצפון בתקווה שבשבת אני אסיים את כל ההתקנה כולל המחשב ברכב.

ואם עסקינן בהמלצות - למה לא לשלוח אותו לפני כל ההמלצות האלו לקנות את הרמקולים לשמוע אותם, כי בתכלס במציאות הרמקול נשמע יותר טוב מאשר בדף אינטרנט.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
באס:

2 COMP VR 12" בתיבה אטומה מוגברים ע"י KICKER 600.1 KX

הסאבים עם שני סלילים של 2 אום כל אחד, 400W ב4 אום, 800W ב2אום

אתה חושב שאם אתה מוריד את ההתנגדות הוואט Rms עולה ברמקול ? או שלא הבנתי אותך נכון.

כל cvr הוא שתי סלילים של שתי אום וקראתי באינטרנט שהמגבר שלך בתעודת לידה מוציא 731 rms ב2 אום. ב14.4V

פורסם

ממש לא כל האלמנטים האלה מגיעים עם שני סלילים של שני אום, רובם מגיעים עם שניים של 4

ובכל אופן ממש שאני מבין כמה שההתנגדות נמוכה יותר כך המגבר יכול להוציא יותר מול האלמנט

אז, כן, בשני אום, במקרה והמגבר תומך בזה, אקבל יותר כוח.

האם אני טועה?

אתה חושב שאם אתה מוריד את ההתנגדות הוואט Rms עולה ברמקול ? או שלא הבנתי אותך נכון.

כל cvr הוא שתי סלילים של שתי אום וקראתי באינטרנט שהמגבר שלך בתעודת לידה מוציא 731 rms ב2 אום. ב14.4V

פורסם

ואם עסקינן בהמלצות - למה לא לשלוח אותו לפני כל ההמלצות האלו לקנות את הרמקולים לשמוע אותם, כי בתכלס במציאות הרמקול נשמע יותר טוב מאשר בדף אינטרנט.

תקרא את השרשור שוב,

השרשור התחיל בזה שהבחור רוצה לשמוע את הסטים

ולאורך כל השרשור ברור לכל המשתתפים מלבדך שהוא ישמע את הסטים לפני שירכוש משהו

כל השאר - סתם דיון פורה ונחמד

בקשר לוופרים,

א.זאת דעתי, וזכותי מן הסתם להביע אותה, אני מרשה לך לא לאהוב אותה - זאת זכותך !.

ב.K2P לא מנגן שום תדרים של סאב, אין שום וופר שמנגן תדרים של סאב, גם הקלארוס שיורד ל35 הרץ בסלופ 12DB ומפיק יפה מאוד את התדרים האלו (והוכחתי את זה ללא מעט חברי פורום שעף להם האף) לא מפיק את התדרים האלו כמו סאב, או משהו שדומה לסאב, אתה מוזמן להרגיש קצת כאוס בגב ואז לחזור ל-K2P שלך :)

פורסם

אתה מוזמן לקרוא מה שרשמתי - הוא מנגן (יורד) עד לאיפה שהסאב מנגן, הבחור הוא זה שהזכיר את הסט הזה יחד עם הקלארוס וההייבריד, מה גם שלא כל אחד חייב לאהוב את מה שהאחר שומע.

לא מבין מה אתה תופס מהכאוס הזה - ראיתי ושמעתי את הסאבים של החברה הזאת לפני שנתיים וחצי בתערוכה בסין, אם אני לא טועה יש לי את הבורשורים עדיין בעסק, לא כל כך התלהבתי מהציוד שלהם, היו שם חברות קצת קצת יותר טובות ואיכותיות ואם תרצה במפגש הבא אני אביא את הבורשורים גם שלהם, מה גם שאני לא מבין איך אתה בכלל יכול להשוות בינו לבין הIDMAX לדוגמא ושלא תבין לא נכון ברכב של איציק ששמעתי הAA ARSENAL נשמע טוב, אבל ביננו נראה לי שאם הוא מחליף אותו ל IDMAX יישמעו יותר טוב, אבל שוב הם לא באותו תקציב ולכן קצת קשה לשפוט, בתכלס הכל שטויות על זה נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח.

שיהיה יום טוב

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...