Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לעזאזל מפרקים את הברז בכיור חדר האמבטיה?

יש שם בורג אחד מתחת לברז (צפוף בין 2 צינורות המים) האום לא סטנדרטי והבורג כל כך ארוך שהבוקסות פשוט לא מספיק עמוקות. אי אפשר להגיע עם פלייר או ג'בקה או כל דבר דומה.

מה עושים? הציעו לי בטמבוריה מפתח מיוחד "של אינסטלטורים" ב - 300 ש"ח. כבר יותר זול להביא אינסטלטור.

תודה על העזרה.

פורסם

אם קנית כבר ברז חדש(או מתכוון לקנות),בד"כ מגיע מפתח לבורג הזה עם הברז החדש,תשתמש בו,הוא מפלסטיק אולם מותאם בדיוק למצב שתיארת.

פורסם

כנס לחנות אספקה לתעשה

תקנה בוקסה עמוקה,

תחבר אותה לרצ'ט + מאריך שכבר יש לך בבית ותפתח את זה,

בוקסה בטח תעלה לך 10 שקלים,

או מקסימום 15

פורסם

עדכון:

בדקתי בקופסא של הברז החדש ואין שום בוקסה או מפתח שאמור לפתוח את הבורג, הלכתי גם לטמבוריה לקנות בוקסה עמוקה ושם נאמר לי שגודל האום לא סטנדרטי ואני צריך להביא להם מידות. אי אפשר להגיע לשם, איך אמדוד? פלסטלינה?

תודה

פורסם

לדעתי גם תחליף טמבוריה.

או שתתקשר לאינסטלטור מדפי זהב ותבקש שילווה לך את המפתח המיוחד לכמה שעות. :)

וברצינות, אצלי בבית הוא נפתח עם מפתח 22, יש לך סט מפתחות פתוחים בבית?

אם אתה מאיזור המרכז, אני ישמח להלוות לך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בדרך כלל מפתח 12T או 13 לפעמים יש שינוי קטן בגודל האום, אמור לפתוח את האום אם אתה מצליח לראות אותו והוא שייך לאומים הקטנים.

אם זה חמת ומהאומים הגדולים אז צריך להחזיק אותו ביד חזק ולנסות להזיז את הברז אחרי הסיבוב הראשון אם נפתח אמור להיות קל להמשיך ולפתוח.

אם לא תזמין שרברב.

פורסם

החלפתי שני ברזים כאלה לפני שבועיים. WD40, תן לחומר לחדור, ואז נסה להחזיק את האום ביד(או עם פלייר/פטנט) ולסובב את הברז לשני הכיוונים ולנסות לשחרר את האום. עוד דרך, אם לא אכפת לך להרוס קצת הברגה, הברגים הארוכים האלה מתחברים לברז בהברגה, אם אני לא טועה רגילה לא הפוכה. נסה פשוט לתפוס עם פלייר פטנט את הבורג ולא את האום ולסובב, יש מצב שהוא פשוט ייצא לך מהברז.

ד"א - לגבי האום מהשרשור של אליבאבא, החלפתי גם ברז מים קרים בכיור שרותים שהאום שלו פשוט לא רצה להיפתח, ניסיתי עם מברג ופטיש על הדפנות של האום וכלום. מה שכן, היה לי מעט מרווח להשחיל את המברג בתור החור של הכיור מלמעלה והצלחתי פשוט לשבור את הדפנות של האום, כך שהורדתי את המצולע ונשארתי עם סוג של שייבה שעברה דרך חור הכיור.

• תוכן חדש...