Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הגיע החורף, פעם ראשונה שניסינו להפעיל את הדוד חשמל וכעבור כ - 30 שניות, קפץ נתיך בקופסת החשמל הביתית וכל הבית כבה.

כביתי את הדוד, הרמתי את המתג, האור בבית חזר ושוב ניסתית להפעיל דוד. שוב, אחרי 30 שניות קפץ.

מה עושים? מה לבדוק? מה יכולה להיות הסיבה?

בנוסף, למה זה לא קופץ מייד אלא רק אחרי 30 שניות?

תודה לעוזרים.

פורסם

הימור די טוב - גוף חימום.

כשתוציא אותו הוא יהיה כולו עטוף באבנית.

אפשר לעשות את ההחלפה לבד אם יש לך ידים טובות, ממליץ לבטיחות מקסימלית להוריד את כ-ל החשמל בבית במהלך העבודה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מציע לך לקנות מאיץ עם גוף חימום קומפלט

עולה היום גרושים (איזה 70\80 שקל)

כי אתה לא תצליח לשלוף את הגוף חימום בקלות, האבנית תוקעת אותו בתוך המאיץ

גם ככה הכל מלא שם אבנית, מאיץ וגוף חדשים יחממו טוב יותר את המים,

ויחסכו חשמל, - בנוסף על הדרך שאתה מפרק את המאיץ תכניס את היד ותגרוף את כל הבוץ החוצה (ויהיה הרבה)

פורסם

בתחתית הדוד מחוברת מין צלחת הפוכה, מיכסה. אמור להיות קדוח בה חור קטן על מנת למנוע הצטברות מים (גשם, למשל). שחרר את הצלחת מהדוד (3 ברגי פח קטנים) ווודא שאין בה מים ושחור הניקוז הזה פתוח. הזהר לא לגעת במה שמתגלה מתחתיה (גוף חימום וכו'). כעיקרון, רק לעשות זאת כאשר מפסק הבטחון של הדוד מנותק.

לדעתי הארקה שלך רגישה ללחות שהצטברה שם (וזה טוב שהיא רגישה).

פורסם

תודה לעונים,

בקשר לצלחת שנמצאת מתחת לדוד: הדוד עצמו נמצא בארון בחדר המדרגות, אין סיבה שיגיעו לשם מים. האם בפירוק הצלחת יש סיכון שכל המים בדוד ישפכו החוצה?

יש הצעות נוספות?

תודה

פורסם

בגלל מיקום הדוד

אחרי שתפתח את הצלחת תגלה שלא מצאת כלום ותסגור אותה חזרה

עשה לעצמך טובה תעבור דרך טמבוריה תקנה מאיץ פלסטיק !! עם גוף חימום קומפלט,

תגיע הביתה תוריד את החשמל - רבע שעה עבודה + רבע שעה חימום, ויהיה כבר מים חמים למקלחת שאחרי העבודה :)

פורסם

בשביל לרוקן את הדוד אתה צריך לסגור את השיבר בכניסה לדוד ולפתוח ברז בבית עד שכל המים יוצאים דרך הברז והדוד ריק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלילי חזק !!

במידה והוא יעשה כמו שאמרת הוא לא ירוקן כלום,

פתח היניקה בדוד הוא עליון

ופתח הכניסה לדוד הוא תחתון, בסגירת השיבר של הדוד, ופתיחת ברז יתרוקן מספר ליטרים בין תיקרת הדוד, לפתח היניקה

שזה כלום אל מול כל הכמות.

לריקון הדוד יש לבצע כך :

סגירת השיבר מים הראשי של הבית (זאת אומרת שלא יהיה בברזים מים לא חמים ולא קרים !)

לאחר מכן יש לפתוח בבית ברז אחד על קרים, וברז אחד על חמים - ואני אסביר

ברגע שלא יהיה לחץ מים המים ינסו "לחזור" על עקבותייהם ולצאת דרך מערכת המערכת ה"קרים" שדרכם הם הגיעו,

בשביל זה אנחנו פותחים ברזל אחד על קרים (אם מדובר בבית מפלסים רצוי במפלס התחתון ביותר בבית)

ברגע שהם ינסו לברוח חזרה הם יתקלו בבעיה - וואקום, פה בדיוק נכנס לתמונה הברז שפתוח על מים חמים, וזאת כדי שדרך הברז הזה יכנס אוויר לדוד ויאפשר זרימה של המים החוצה.

בהצלחה

פורסם

אני זוכר שאצלי בבית היו סוגרים ברז בצינור שמוביל מים אל הדוד, כנראה שהמערכת פה בנויה מעט אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכל יכול להיות באופן עקרוני (לא חסר מתקינים הזויים שיתקינו דוד הפוך לדוגמא)

אבל קשה לי להאמין, יתכן וזכרונך מעורפל מעט.

פורסם

עתיד שיחקת אותה

לא חשבתי על לפתוח אחד על קרים ואחד על חמים.

אני מכיר פשוט ברז בתחתית הדוד שמחובר לצינור שיורד לביוב שנמצא בסביבה ואני פשוט פותח אותו עד שהדוד מתרוקן אבל יכול להיות מצב בלי ניקוז ביוב ליד, רעיון מעולה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עדכון:

פתחתי את הצלוחית מתחת לדוד ובאמת היו בה כמה טיפות מים (לא יותר מחצי כפית סה"כ) ניגבתי את הצלוחית וגם את החלק התחתון של הדוד והגןף חימום עם החוטים (כמובן שניתקתי את המפסק המרכזי)

אח"כ הדלקתי שוב את הדוד והפלא ופלא, שום דבר לא קפץ !!!

עכשיו לשאלות:

1. האם הלחות ומעט המים יחזרו במהרה ואיתם התופעה של ההקפצות? אם כן האם זה אומר שהדוד דולף?

2. האם יכול להיות שעכשיו זה לא מקפיץ כי היום היה יום חם והמים בדוד חמים ממילא בגלל קולטי השמש?

3. האם אני עדיין צריך להחליף את גוף החימום ולהוסיף מאיץ?

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...