Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש שם מים

והדוד לא בחוץ

יש נזילה ולו הקטנה ביותר מהגוף חימום

למען המשך חורף נעים

ויותר מזה בטיחות ביתך ! תחליף את המאיץ + הגוף חימום

להזיק זה לא יזיק

והעלות קטנה ומינורית.

פורסם

תודה עתיד, אני יעשה זאת.

האם הגוף חימום מתברג החוצה? פשוט לסובב בכוח עם היד?

האם הגוף והמאיץ (שכרגע אין מאיץ) החדשים יכנסו בדיוק באותו מקום וחיבור החוטים הוא זהה?

תודה

פורסם
עתיד שיחקת אותה

לא חשבתי על לפתוח אחד על קרים ואחד על חמים.

אני מכיר פשוט ברז בתחתית הדוד שמחובר לצינור שיורד לביוב שנמצא בסביבה ואני פשוט פותח אותו עד שהדוד מתרוקן אבל יכול להיות מצב בלי ניקוז ביוב ליד, רעיון מעולה.

סליחה אבל, לא שיחק אותה ולא נעליים, זה קשקוש.

אם אכן דרך זו מרוקנת לך את הדוד, יש לך בעיה אחרת לגמרי.

בכניסת המים הקרים קיים (או אמור להיות בכ"א) שסתום אל חוזר שמונע מהדוד להתרוקן במקרה של הפסקת מים (למשל).

אם השסתום הזה מעביר מים מהדוד (בנוסף למעבר חופשי אל הדוד) , אז הוא תפוס במצב פתוח, וזה לא תקין.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא הייתי ממליץ למישהו שלא מבין להחליף מאיץ בדוד שנמצא בחדר מדרגות.

לבעל מקצוע לוקח כ 40 דקות להחליף מאיץ ולבדוק שהכל תקין.

איך עושים את זה ב 15 דקות כשלפעמים רק למלא את הדוד חזרה במים לוקח 20 דקות?.

צודק מי שאמר שבדרך כלל יש אל חוזר ואי אפשר לרוקן דרך הברזים וגם אם אין אל חוזר ספק שתצליח לרוקן דוד כך.

תדליק את הדוד ואחרי כ 15 דקות תסתכל לאיזור גוף החימום ותבדוק אם נוזל יכול להיות שצריך לחזק את שני האומים שמחזיקים את גוף החימום או שנוזל מאיזור הטרמוסטט כמובן שאם אתה מחזק ברגים אתה מנתק את הזרם לדוד.

מאיץ לא מומלץ להחליף סתם כי כשהמאיץ מלא אבנית ולא מקצר הוא מחמם מהר יותר.

עוד דבר שלא נאמר אם הברגים למטה חלודים או לא נראים טוב במידה ובפתיחה נשבר יותר מאחד צריך להחליף דוד.

לעבוד בזהירות.

פורסם

אתה לא יודע שהכל עלה-באב-אללה בדיבורים- תחליף אחי אין בעיה, קלי קלות, לא צריך להבין כלום. לא חיבורי חשמל, לא לנתק את המתח. לא לבדוק התנגדות בין סליל החימום לגוף לפני שנוגעים במשהו, לא לרוקן את המים בצורה נכונה, לא מילה לגבי איך לזהות את החיבורים במקרה של דוד עם מערכת סולרית, לא מילה לגבי הידוק נכון של הפלאנג' ולא בטיח-

תחליף אחי- כולה שני ברגים והכל בסדר. מה אתה פרייאר לקרוא למישהו שמבין בזה?

פורסם

זה באמת כולה 2 ברגים :roll:

ואני אומר את זה בתור אחד שהחליף את זה איזה פעם פעמיים - 50 פעם.

אין יותר מידי מה להבין בנוגע לחיבור חשמל, סך הכל יש שם פאזה ואפס, וזה לא משנה איך תחבר כי הגוף חימום הוא צרכן טורי.

פלאנג' מחזקים בהדרגה ובהצלבה על מנת לא לקרוע את הגומיה, מי שלא יודע דברים כאלו בסיסיים כנראה שגם לא ממש יודע להחזיק ראצ'ט ביד, וכנראה שגם לא ממש היה מנסה לתקן משהו לבד בבית.

אני לגמרי מסכים איתך שלא צריך להקל ראש אביב, אבל מנגד לך יש נטיה לקחת את הדברים לצד ה"אובר" מקצועי, אין לי בעיה עם זה, להפך, שאיפה למקצועיות ושלמות בעבודה זה נפלא,

מנגד אני בטוח שלא כל מסמר תמונה שאתה רוצה לתקוע בקיר, אתה מביא את האדריכל שיאשר שזה לא פוגע ביציבות המבנה ברמה התכנונית, ולאחר מכן מהנדס ביניין שישאר שהפעולה בוצעה כהלכה ולפי התקן, כל זאת כמובן אחרי שאתה שולח דגימה של הקיר במצבו הנוכחי למכון התקנים לאישור חוזק בטון, ושלול אפשרות של החלשות חומר קריטית עד כדי ערעור המבנה כתוצאה מתקיעת מסמר,

היות שאני בטוח שאתה לא עושה את הפעולות האלו, מי הסמיך אותך להחליט על דעת עצמך שאתה יכול לדלג על הפעולות ? ההגיון שלך, כמו בהרבה דברים בינהם עבודות חשמל, אינסטלציה, אלומיניום, נגרות, טיפולים ברכב ועוד ועוד.

פורסם

בקשר לצלחת שנמצאת מתחת לדוד: הדוד עצמו נמצא בארון בחדר המדרגות, אין סיבה שיגיעו לשם מים.

הרגת אותי.

:mm_yeah:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פתחתי את הצלוחית מתחת לדוד ובאמת היו בה כמה טיפות מים (לא יותר מחצי כפית סה"כ) ניגבתי את הצלוחית וגם את החלק התחתון של הדוד והגןף חימום עם החוטים (כמובן שניתקתי את המפסק המרכזי)

אח"כ הדלקתי שוב את הדוד והפלא ופלא, שום דבר לא קפץ !!!

.

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שניגבת את הטרמוסטט, ולא גוף חימום.

ואם הטרמוסטט היה רטוב, לא בטוח שהוא מתפקד = אם תשאיר את הדוד דולק יותר מדי, יתכן שתצטרך להחליף את כל הדוד :sad:.

בעל מקצוע הגון לוקח על החלפת גוף חימום + מאיץ + טרמטסטט בסביבות 400 ש"ח.

הרבה יותר זול מלהחליף דוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא אומר שזה דבר רע להזמין בעל מקצוע,

ואני לא בעד כל דבר לעשות לבד, בטח אם לא מבינים.

מנגד לא מדובר בתורה מסיני, ולא על כל מסמר צריך להזמין בעל מקצוע

איש איש באמונתו יחיה, וכמובן איש איש והמצב הכלכלי שלו (יש כאלו אולי שהמאות שקלים האלו לא מזיזים להם בשיט)

*בקשר לטרמוסטט, אם אכן הטרמוסטט "נדפק" והוא לא יפסיק את גוף החימום, במצב כזה הדוד יגיע לרתיחת יתר ויפרוק לחץ דרך ברז הפריקה, במצב כזה יכנסו מים קרים חדים שיורידו את הטמפרטורה עד להתאזנות, וחוזר חלילה

הדוד במידה והכל תקין לא אמור להנזק מזה.

• תוכן חדש...