Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מזגן אלקו היי טק II שניים וחצי כ"ס.

המזגן הפסיק להגיב לשלט. הוחלפו בטריות ועדיין לא מגיב.

יש תצוגה בשלט אבל אין תגובה בכפתורים.

השלט לא חטף מכה או משהו בסיגנון, פשוט הפסיק להגיב.

מאיפה מתחילים בכלל לנסות ולפתור את הבעיה לפני שאני פונה לטכנאי?

ניתן להפעיל את המזגן ללא שלט?

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ייתכן כי אחד מבני הבית נעל את השלט מפני שימוש, במצב כזה בלחיצה על השלט לא תהיה תגובה (אין צליל מהמזגן לאישור קבלת האות) ותאורת השלט תידלק.

הבט על השלט, האם בצד ימין קיצוני למעלה מופיע לך סמל של משולש כלפי מעלה? במידה וכן השלט נעול, ניתן לבטל אותו בלחיצה על כפתור עגול קטן שמתחתו ציור של מפתח (להגעה לכפתור פתח את מכסה השלט התחתון כלפי מטה).

איזה דגם המזגן? במזגני ELCO הישנים (סביבות מודל 2003) ניתן להדליק את המזגן ע"י פתיחת מכסה נוריות כלפי מעלה, יש שם את כל הפתורים שאתה צריך.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

יש לי אלקו דו בשני חדרים .

ביחידה התלוייה על הקיר , יש פאנל המראה את מצב הטמפרטורה ומצבי המזגן - בפאנל יש סימון באנגלית - MODE .

לחיצה על הנקודה הנ"ל בפנל , מפעילה את המזגן בהפעלה ללא שלט .

כדי לעבור בין האפשרויות חימום קרור וכו' , משחקים בלחיצות קצרות על כפתור ה MODE .

- בקשר לשלט - כנראה הבעיה במטריציה הפנימית , ליכלוך ושומן שנכנס בין המגעים , או קורוזיה פנימית של המגעים .

צריך לפרק בזהירות ולנקות מגעים - או למעבדה לתיקון .

- אפשרות נוספת לקנות חדש בחברה , זה לא חייב להיות יקר , אפשר לברר ב אלקטרה .

או לקנות שלט לומד חליפי .

הוספה - stio - אצלי אין נעילה , ביקשתי בחברה לא להוסיף מיגון ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתי בודק קודם אם השלט משדר, בדוק מול רדיו בתדר שמשמיע שלג אם לחיצה על השלט מול האנטנה משנה את הרחש.

אם כן הוא משדר והתקלה היא ביחידת המקלט במזגן.

קרה לי פעמיים במזגן של תדיראן אותה בעיה, השלט נראה תקין ומשדר והמזגן לא מגיב, פרקתי את כיסוי המזגן וניקיתי את המגעים של מקלט הIR.

פעולה זו פתרה את הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

דרך פשוטה יותר לבדוק אם השלט עובד היא להסתכל עליו דרך מסך המצלמה בטלפון סלולרי למשל, כשכפתור לחוץ. החיישן מגיב ל- IR והלד יראה דולק (אם הוא פועל).

עריכה: לפני כמה דקות נקראתי לבית הורי כי המזגן שלהם הפסיק לעבוד ולהגיב אחרי קפיצת מתח. המפסק של המזגן בארון החשמל קפץ. האם יש למזגן שלך נורית דולקת?

:turn-l:
פורסם

תודה רבה על הכיוונים.

הממצאים עד כה:

יש חשמל. המזגן עובד, לא הצלחתי לכבות אותו.

לחיצה על כפתור mode מעבירה באמת מצבים והצלחתי לכבות אותו.

אין שינוי בסלולרי כשאני לוחץ על כפתורים.

מסקנה: כנראה שהשלט דפוק.

מס' תמונות:

%D7%A9%D7%9C%D7%983.JPG

%D7%A9%D7%9C%D7%982.JPG

%D7%A9%D7%9C%D7%981.JPG

לא הבנתי מה בדיוק צריך לנקות בשלט ובמזגן?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יןבל תודה רבה על העצה,ממש פטנט שלא ידעתי ,(פדיחה),עים הפ"ל ויעזור לי מאוד .עכשיו בקשר למזגן ,אים השלט עובד והמזגן עובד והקוד בשנהם זהה,ועדין לא מתקשרים.הדבר הבא שעושים זה לפרק את הפחית מהעינית במזגן(זה הפיתרון בהרבה מיקרים מנסיון).

פורסם

לגבי הבדיקה מול מקלט רדיו

כוון את המקלט ל AM (לא יעבוד ב FM)

בחר תדר בו אין קליטת תחנה.

הצמד את השלט למקלט (רצוי באיזור האנטנה בדר"כ פנימית!)

בדוק מול שלט תקין בזמן לחיצה נשמעים תקתוקים וצרצורים במקלט.

בדוק את שלט המזגן החשוד.

אם השלט תקול, הזמן אחד אוניברסלי ב 6.5 דולר מדייל אקסטרים.

ובא לצין גואל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על המזגן אמור להיות כפתורים, תנסה לראות אם יש איזשהו מכסה שכנראה מסתיר אותם.

במידה והמזגן פועל מהכפתורים שבמזגן עצמו כפי הנראה יש בעיה בעיינית או בשלט או במזגן.

דבר דומה קרה גם לי לפני כשנה.

שלומי.

פורסם
לא הבנתי מה בדיוק צריך לנקות בשלט ובמזגן?

אם הוכחת שהשלט לא תקין, אין מה לגעת במזגן. כדאי לבדוק שהמגעים בבית הסוללות בשלט טובים (לכופף את הלוחיות שם לשיפור המגע).

:turn-l:
פורסם

סחתיין עליך. זו בדיוק היתה הבעיה.

מגעים מהסוללה ש"ברחו" מעט.

סחתיין גם לאשתי שפתחה את השלט ומצאה את הבעיה.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...