Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה עברתי טסט ראשון וקיבלתי את הרישיון!!!:grin:

עכשיו יש לי 3 חודשים להרוויח קצת כסף ואני רוצה לקנות אוטו. משהו קטן ישן וזול בכמה אלפים, שיהיה לי כשהאוטו עם הדלקן של אמא לא יהיה בבית וזול שיהיה אפשר להתעלל בו קצת בלי לבכות על הכסף.

מה הפחית הכי סבירה שאני יכול למצוא במחיר של עד נגיד 5000+- שקל? חשוב שיהיה ידני, כמה שיותר אמין (הכל יחסי, אנחנו מדברים פה על מכוניות משנתונים נמוכים) ומעניין אותי גם אם אפשרי למצוא רכב עם הנעה אחורית בשביל נהיגה מהנה יותר.

הצעות?

פורסם

כן, הנעה אחורית... פורשה 911? :twisted:

שמע בשיא הכנות, ב5000 שקל יש דברים הרבה יותר טובים לקנות מחתיכת פח ממונעת שבכל מקרה תצטרך להוסיף לה ביטוח יישור קו ודלק. אבל אם אתה מתעקש, פיאט אונו\ ג'אסטי? תיסע על האוטו של ההורים (במידה ויש), אם אין, תחסוך ותעלה את התקציב כי מכונית בתקציב הזה היא : לא בטיחותית, עושה שני טסטים בשנה, לא מהנה ולא שווה את הטרחה.

בכסף הזה תוכל לעשות ביטוח לאוטו של ההורים בלי שיעשו לך פרצופים על התשלום (שוב, במידה ויש..) 

פורסם
לא בטיחותית, עושה שני טסטים בשנה, לא מהנה ולא שווה את הטרחה.

אתה מדבר שטויות!

אני גם הייתי במצב שלך חסכתי 4000 וקניתי סוזוקי סויפט מודל 90 ידנית במצב שמור מכנית (וצבע מקולף) לא חשוב איזה מכונית תקח בתקציב אם זה סוויפט ג'סטי או אונו חשוב שתבחר רכב שמתאים לך מבחינת מרווח ומבחינת הכל, אני בחרתי את הסויפט משיקול כלכלי בגלל שהיא הכי פחות מאובזרת בחשמל וכמה שפחות חשמל ככה פחות יש מה שיתקלקל וההוצאות קטנות וגם המרווח בפנים גדול יחסית לגודלה החיצוני, ממליץ מאוד.

נרכשה ב4 אלף נעשה יישור קו ב1300 שקל (צמיגים חדשים ועוד קצת בלאי טבעי) והביטוח קצת יקר ואת זה לא לקחת בחשבון חובה+ג' זה 3800 (כמעט כמו האוטו קח בחשבון). לא מציע לך להיכנס לסיפור של הנעה אחורית או bmw ישנה או לחילופין רכב "ספורט" ישן מאוד ההוצאות בהתאם.

מסקנה קח רכב יפני ישן עם גיר ידני, חסכוני בכל התחומים. (יותר חשוב מארץ המוצא הוא המצב המכני של הרכב אל תשכח).

וד"א אפילו שהרכב שלי הוא לא רכב ספורט או מיועד להנאה כלשהי והוא מוגדר כ"תחבורה בסיסית וזולה" בשביל צעיר בגיל 17-18 זה אחלה רכב ללמוד עליו וגם זה כיף שיש לך רכב משלך ואין מישהו פה שלא נהנה מהאוטו הראשון שלו אפילו עם זה פיאט שנת 80, הרכב הראשון זה חוויה שלא שוכחים ויש פה שירשור בנושא.

פורסם

עד 5K? הנעה אחורית אמינה? פורד סיירה.

סוס עבודה אמיתי, רכב מאוד מרווח ונוח, יש פוטנציאל שיפורים עצום, כמו שאומרים, השמיים הם הגבול.

אפשר למצוא במחיר כזה מנוע 1600 פינטו, מנוע עצלן בסיירה, אך סוחב במידה והוא טופל בצורה טובה.

יש גם את הפינטו 1800, יותר חזק ב20 כ''ס, סוחב יותר טוב אך הוא יותר נדיר.

ואם יתמזל מזלך (ובשביל זה תצטרך המון מזל), תוכל למצוא מנוע 2000 פינטו, סביבות ה105 כ''ס בגרסאת הקרב', מספיק גם בשביל לנסוע על הצד להתחלה.

JEP.

• תוכן חדש...