Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
firehammerMTX של Duratrax או Big Foot של smartech (אותו אוטו, האחת מייצרת לשניה) אמינות ועבירות מדהימות.

אם תצליח להשיג עם מנוע 28 אז מה טוב.

יש גם את הטיטן של סמרטק שהיא 4X4, אבל היא פחות מוצלחת.

שתי החברות נחשבות לבינוניות ומטה,במקרה יצא לי לפני שבוע לראות את הסמרטק,מהסתכלות מהירה על המבנה שלה אני יכול להגיד לך שמשקל המכונית (מעל 12 קילוגרם) בשילוב עם 90% פלסטיקה זה לא מתכון מוצלח ומבטיח במיוחד, כל הזרועות של המכונית עשויות מפלסטיק.

למעשה, פרט לשילדה ולבולמ"ז ולעוד חלק פה ושם,המכונית עשוייה מפלסטיק.

יכול להיות שאני טועה,אבל אני אישית לא אהבתי.

אם כבר הייתי ממליץ ללכת על HPI BAJA ופשוט לקנות לה את השיפורים במטרה לחזק אותה בנקודות החלשות,אבל מרוויחים מכונית שהיא בכמה רמות יותר טובה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המשפט "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" מוכר לך?

כאחד שנותן שרות לעשרות מכוניות בשובע, אני אומר בפרוש לא לגעת ב HPI.

אלא אם אתה מזוכיסט או שיש לך כיס עמוקה במיוחד.

אני לא מוכן לטפל במכוניות של HPI ולא רק בגלל שאנחנו לא מחזיקים חלקים, אלא בגלל שבשביל להחליף בורג באוטו הזה צריך לפרק חצי ממנו. וזה נכון לגבי כל משפחת HPI.

אם מדברים אל איכות ייצור ופלסטיקה, הייתה לי טרוולר של סמרטק (באגי בסגנון של הבאג'ה) קפצתי איתה על גבעת חמרה ונחתתי על האף (נר, 90 מעלות ברצפה מיותר משני מטר) לא התעקם אפילו בורג והאוטו המשיך ליסוע כאילו כלום לא קרה. כאשר חבר עם באג'ה ניסה לחזור על זה ונחת בדיוק באותה צורה, הוא קיפל את האוטו לחצי. אם תחפש מספיק טוב בפורום של ארסיזון, אתה תמצא תמונות של האוטו שלו האחרי אותה הקפיצה.

עדיין חושב שהפלסטיקה ה"בינונית ומטה" של סמרטק נחותה מHPI?

התחלנו להביא סמרטק לפני 4 שנים, באותה התקופה גם הוצאנו הזמנת חלקים ומאז רוב החלקים האלה מעלים אבק במחסן.

בלאי זה מושג שכמעט ולא קיים בסמרטק ה"בינוניים ומטה".

לאומת זאת, תנסה לברר כמה זמן מחזיק גג"ש ראשי בבאג'ה וכמה זמן לוקח להחליף אותו.

הדבר היחיד שהבאג'ה מתעלה בו על הסמרטק זה רק נסיעה בחולות. וגם בשביל זה צריך לשפר אותה.

אני אומר לך שוב, אני רואה את הדברים האלה כל יום מזווית שלא מוכרת לך, לכן תנסה פעם להקשיב ולהבין ולא רק להתווכח.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

להתווכח אני לא מתווכח,אני משתתף בדיון,ברשותך,כן ?

לא אמרתי ש-HPI מושלמים,נהפוכו,ציינתי שלבאחה שלהם יש לא מעט חסרונות,כולל השחיקה המוגזמת של הספור גיר ו"התפרקויות" במצבים שבאגי 1/8 היתה ממשיכה לנסוע בלי שיקרה כלום.

ועדיין......לא ניתן להשוות בין איכות הבנייה של איזושהי מכונית של HPI למכוניות של סמארטק ו\או דורטראקס.

אני מבין שאתה מוכר בחנות שלך את המוצרים האלה ולא את HPI,אבל בוא לא נעשה מסמארטק מה שהיא לא.

לא סתם HPI וטראקסס זוכות להצלחה לה הן זוכות,הן פשוט מכוניות טובות.

חוסר נוחות בפירוק וכו' ? גם המוסכניקים אמרו לי את זה וקיללו אותי כשה-106 שלי נכנסה בזמנו לטיפולים,אבל זה עדיין לא שינה את העובדה שהרכב התנהג מדהים בכביש.

היתרון של סמארטק ודורטראקס נעוץ במחיר זול לרכישה,תמיד זה היה כך, ולא רק בישראל.

זו יכולה להיות מכונית טובה לשלב הכניסה לתחום,ככל שדורשים יותר ביצועים צריך לעבור למכונית אחרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, הטרוולר היא 1/5 ושוקלת יותר מהבאג'ה לצורך העניין.

ועדיין, מה שהיא עברה אצלי (אוטו פרטי שלי, שיהיה ברור) שום באג'ה לא הייתה שורדת.

לגבי קשים לפירוק וטיפול, אני מחייב על עבודה לפי הזמן שלוקח לפרק ולהחליף בנוסף גם על קושי העבודה עצמה, אז אם בטרקסס לוקח להחליף גג"ש ראשי 5 דקות, וב-HPI 25, מי שמשלם את החשבון בפועל זה הלקוח. ולמה לו להסתבך סתם בהוצאות מיותרות?

בכללי, נדיר שאני לוקח צד לטובת הסינים לאומת האמריקאים, אבל בזמן האחרון יש לא מעט חברות מהמזרח שעושות בית ספר לאמריקאים.

אומנם את הטימקס והסאבג' אין סיני שיחליף, אבל הבאג'ה במקרה הזה יוצאת נחותה לאומת הסמרטק.

וגילות נאות:

אנחנו כבר מעל חצי שנה לא מביאים סמרטק.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...