Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה הייתה בידי רשימת "1000 השירים הטובים בכל הזמנים ע"פ המגזין רולינג סטון". בחוכמתי היתרה הצלחתי לאבד את הרשימה וכעת אני לא מצליח למצוא אותה שוב (נמצאה בפעם הראשונה באתר ZONA MUSICAL). מאוד אשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי לרשימה(אני אפילו לא מבקש לינקים להורדה), אנא שימו לב להבדל מרשימת "ה500 השירים הטובים בכל הזמנים".

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא... הרשימה שאני מחפש התחילה בשיר של רולינג סטונס והשיר השני היה של פפה ווס אה רולינג סטון.

ברשימה שהבאת יש שירים מאוד טובים אבל היא דיי מבולגנת מבחינת סגנונות ומורכבות, הרשימה שאני מחפש כולה הסתמכה על רוק קלאסי.

תודה.

• תוכן חדש...