Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודה לעזרה בעניין הבא.

בנסיעה האחרונה שלי נתקלתי בתופעה הבאה: הקלאץ' לא מפעיל כח חוזר כנגד הרגל. כלומר לחיצה קלה והדוושה על הריצפה.

הוא ממשיך לעבוד. מעבר הילוכים חלק. אבל השינוי הפתאומי הזה גורם לי לחשוב שהקלאץ' רוצה לצאת לפנסיה :?

הקלאץ' מזמן חורק (לא הקלאץ' עצמו אלא התיל שמחזיק אותו, ויוצר את אותו כח נגד - מתנצלת לא מכירה את המושג הטכני) והניחוש שלי שפשוט צריך להחליף רק אותו. המוסכניק שלי מזמן שם עין על להחליף את הקלאץ (נו בכל זאת האוטו הגיע לגיל מצוות), אבל אם יש עוד אפשרות למשוך קצת את העניין אשמח - כי בכל זאת לא מדובר במשהו זול ואחרי הקלאץ' תלך גם התיבה...

השאלות שלי הן:

1. האם זה הגיוני שזה רק אותו תייל?

2. כמה יכול לעלות תיקון כזה?

3. עד כמה זה "מסוכן" לנסוע ככה למוסך? להזמין גרר נשמע מוגזם כי הרכב כן נוסע. בינתיים.

האם יש לכם אולי תאוריות אחרות? ובעצם איך יודעים שהגיע זמן להחליף קלאץ'?!

תודה רבה!!!

PKME

פורסם

ואו, יום עבר ואני כבר בדף השלישי - רצינים אתם פה. :-D

מצטערת על ההקפצה אבל אני תקועה בלי רכב כרגע בגלל כל העניין. אשמח לתשובה.

תודה רבה,

PKME

פורסם

את אומרת שההפרדה חלקה , ואין בעיות , מה אכפת לך ,תמשיכי לנסוע .

לדעתי יש בעיה בשמש בגלל שכמה מהשיניים שלה שבורות ,ומזה את מרגישה שהלחיצה קלה. צריך לפרק ולראות.

יש מצב שיש בעיה בכבל של הקלאץ'.

HONDA CIVIC LS

פורסם

אתה באמת חושב שאפשר לנסוע ככה? אם זה כן כבל הקלאץ' (תודה על השם המלא), כמה תיקון כזה יכול לעלות?

תודה רבה

פורסם

יש רכבים שבהם מותקנת משאבת קלאץ' ואין משמעות לכיוון פה.

ויש רכבים שהכבל מכאני , ולכיוון שלו יש משמעות.

לגבי עלות , כמה מאות שקלים , עד 200 ש"ח לתחליפי , עד 500 ש"ח למקורי , זה בהערכה גסה. ((קודם כל צריך לדעת מהו מקור הבעיה)) ולא להחליף סתם

כולל עבודה כמובן.

ממליץ לך לגשת לעוד בעל מקצוע שמכיר את הרכב טוב , שייתן חוות דעת . לפעמים לא מספיק להתייעץ עם מוסכניק אחד.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...