Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני בעל עסק בתחום המזון (קייטרינג), ובשנה האחרונה הייתה לי קאיה פרג'יו 98. לאחרונה ירד לי הצורך ברכב גדול, וחשבתי למכור את הפרג'יו, ולעבור לפרייבט, להתקין לו וו גרירה, ובמקרה הצורך לקחת נגרר מחבר. העניין הוא שבימים האחרונים, קיבלתי עסקה גדולה שתצריך ממני רכב גדול על בסיס יומי, לחלוקת מזון של 2-3 שעות רצופות. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין כמה אפשרויות:

א. להישאר עם הרכב שלי, שמצד אחד מצץ לי ת'דם בחצי שנה האחרונה (מנוע חדש, מצבר חדש, אלטרנטור משופץ, צינור לחץ שמן הגה, בלמים חדשים, רדיאטור חדש...), ומצד שני, אחרי כל ההשקעה הוא במצב טוב למדי כרגע. עניין נוסף הוא שאשתי לא נוהגת עליו בגלל הגודל, ואני מעדיף שאשתי תוכל לנהוג.

ב. להחליף את הרכב שלי ברכב מסחרי אחר, שלפחות על הנייר אמור להיות אמין ונוח יותר (טרנספורטר, טרנזיט וכד'). העניין הוא שגם כאן אשתי לא תוכל לנהוג, וכאן אני לא מכיר ת'רכב, ויכול להיות שאני עוד פעם אצטרך להוציא המון כסף על יישור קו ותיקונים.

ג. להחליף לרכב פרטי קטן, שגם יהיה לי ולמשפחתי הרבה יותר נוח, וגם אשתי תוכל לנהוג עליו. החסרון הוא שבמקרה כזה, אצטרך לקנות נגרר מתאים (שעם זה אין לי בעיה), ולנהוג איתו כל יום. אין לי מושג איך זה לנהוג עם נגרר ועד כמה זה משמעותי מבחינת נוחות.

אשמח לעזרתכם ועצותיכם.

תודה

פורסם

עדיף לך להשאר עם הרכב שלך במיוחד לאור העובדה שהשקעת בו כמות נכבדת של כספים, מאשר לקנות רכב אחר "חתול בשק" שאינך יודע מה מצבו.

פורסם

מה בדבר קנגו/ברלינגו ודומיהם (סקודה רומסטר בכלל פרייבט)? ניהוג של פרייבט, מקום של מסחרית, ואפשר להוסיף נגרר למקרים מיוחדים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

האמת שאם אני מחליף אני די מוגבל בתקציב, והטנדרונים שציינת די שחוטים בתקציב שלי (פחות מ-20K), מעבר לזה שאני ממש, אבל ממש לא "מתחבר" לרכבים האלו.

עדכון כללי נוסף, לקחתי את הרכב היום למוסך מורשה של קאיה לתקן כמה בעיות קטנות, ולישור קו כללי בין אם אמכור ובין אם לא, והעלות היא בסביבות 5000K (בלמים אחוריים כולל משאבות, מחזיר שמן צירייה, מוט הילוכים, משאבת שמן הגה, ובטח עוד כמה דברים שאני לא זוכר). מצד אחד זו הוצאה כבדה על רכב שאני לא בטוח שלא אמכור, מצד שני אני לא רוצה למכור ובטח שלא לנהוג בעצמי על רכב עם בעיות (אני יודע איך ההרגשה לקנות רכב כזה...).

בקיצור, אני משתגע...

פורסם

מבחינה כלכלית כרגע הכי נוח להשאר עם הרכב וללמד את אשתך לנהוג עליו . מקסימום בהתחלה היא תשפשף אותו קצת בסיבובים גם כך הרכב לא חדש.

לנהוג עם גרר במיוחד במקומות צרים וצפופים זה ממש לא נוח ,תנסה לעשות חניה במקביל עם גרר ברחוב עירוני- זה ממש לא כיף.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נסיעה עם נגרר, באופן יום יומי, במיוחד בתוך העיר זה תענוג מאוד מפוקפק (מניסיון של שנה +).

עדיף לך להישאר עם הרכב הנוכחי.

גפ ברכב הקטן שתקנה תצטרף לעשות יישור קו, להתקין וו גרירה, והנגרר עצמו גם הוא גורם לבלאי מואץ.

• תוכן חדש...