Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות רכב, הקניה הראשונה שאני אחראי עליה..

אין לי רישיון הרבה זמן כך שאני יותר אעזר בטיפים של אנשים.. אני רוצה אוטו יפה, שלא צורך -המון- דלק ושיהיה חזק

חשבתי על מאזדה 3 אבל חבר שלי הביא פיג'ו 206 מנוע 2000 עם גג נפתח במחיר יותר נמוך ממה שאני רוצה ואמרתי אולי גם אני יכול להביא משהו כזה חזק ויפה בסביבות ה60 אלף.. אז יש איזה עצות?

פורסם

יונדאי זה מנוע 2.0 או 2.7 = המון דלק.

אני הייתי הולך על 206GTI או קליאו או פונטו HGT, שלושתן חסכוניות יחסית ספורטיביות עם כח סבבה ונראות טוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה יכול טיפה לפרט יותר? כמה היא זוללת? ומה המפרט שלהן?

אני לא כ"כ מת על מכוניות קטנות... אני מעדיף איזשהי קופה יפה..

פורסם

נמאס לי כבר! שנים שאני קונה מכוניות (ביוקר), מוכר מתישהו (בזול), בכל מקרה הכסף זורם.

ורק בפורום כולם מביאים, ותמיד הם מביאים משהו בן זונה! ורק לי אין אוטו בן זונה, דווקא ממשפחה טובה.

אבסורדי משהו שהסלנג הטפשי הזה מזכיר לי יותר מהכל קיבוצניקים זקנים - מה נותנים בחדר אוכל? שה שה נותנים חדשות! ההבדל הוא שהם באמת לא משלמים על זה...

לעופר - אני באמת לא יודע מה מתאים לך ומה ההעדפות שלך, הדרך הנכונה היא לחשוב מסודר. עשה לך רשימה של רכבים שמוצאים חן בעיניך ועומדים בתקציב, ותתחיל לבדוק אחד אחד מה היתרונות והחסרונות עבורך. ככה תבין טוב יותר מה אתה רוצה מהרכב, ובין מה למה שווה להתלבט. אם אתה רוצה קופה, מה'אכפת לך שחבר הביא 206? אלא אם כן הוא באמת לא שילם, ואז אני רוצה גם!

אנלוגי (שהרכב הראשון שלו היה משהו בן זונה שחבל על הזמן, מטוס! רכב דו מושבי, ידני, כחול מטלי!, עם רעש מהאגזוז שחבל על הזמן! התשובה למטה)

כן כן, סקודה פורמן עם חור באגזוז!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...